Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Raziskov on Mon 12 Dec - 15:20

jimf wrote:
ajis.. tu baru duit belanjo..
lum duit kuar moto unta..
ekau nk naik zx2 ko?..kompom makin pendik laaa bilo lik mesia nti.. Razz

aku dari mesia naik niki belon...
sampai sana aku sewa motor ni jadik la..Razz
takpe Jimf..org vietnam suka yg pendek2 ni..sbb kat dalam panjang2 belaka...dirang cakap la..aku tak paham sgt pun...Razz

[You must be registered and logged in to see this image.]


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Mon 12 Dec - 15:23

astaga...

(kamal yg cakap)..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 12 Dec - 15:24

jimf wrote:zam...ajis...
kito poi naik bas ajo laa..
baru rm100... sompek laa simpan rm2.50 tiap2 minggu..
tahun depan bulan 3 leh poi sano jamu mato...

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

I LIKE TWO PIECES IN BLUE !!!!!!

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Mon 12 Dec - 15:25

best gak krabi ni ek... byk tul "perahu-perahu" yg mantap..

[You must be registered and logged in to see this image.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 12 Dec - 15:28

jimf wrote:best gak krabi ni ek... byk tul "perahu-perahu" yg mantap..

[You must be registered and logged in to see this image.]

ko takde gambor yang close up ke jimf, asyik sipi-sipi ajer nih.. tak puas arr..... klu cengini la dai punya scenary, aku sanggup pecah tabung anak aku.... ujung bulan ni dah boleh beli tiket pi sana... nak kena cari balik swimming trunk den mase muda-muda dulu... dpt pakai sampai peha pun jadi la...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Mon 12 Dec - 15:32

ZAM@GHIMEHV wrote:
ko takde gambor yang close up ke jimf, asyik sipi-sipi ajer nih.. tak puas arr..... klu cengini la dai punya scenary, aku sanggup pecah tabung anak aku.... ujung bulan ni dah boleh beli tiket pi sana... nak kena cari balik swimming trunk den mase muda-muda dulu... dpt pakai sampai peha pun jadi la...

close-up camni ke?
haaa korek laa tabung anak tu...
sampi sana leh korek lain lak....

[You must be registered and logged in to see this image.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Mon 12 Dec - 15:33

tutup peha belalai berjuntai nak buat hape.. dey...!!!
astaga...
scratch

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Mon 12 Dec - 15:37

kamalia wrote:tutup peha belalai berjuntai nak buat hape.. dey...!!!
astaga...
scratch

mana tau ada belalai? dah try?... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 12 Dec - 15:40

kamalia wrote:tutup peha belalai berjuntai nak buat hape.. dey...!!!
astaga...
scratch

belalai yang kekar takpe bro... ramai yg nak nengok, tapi klu yg lembik semacam, letak dlm botol pun org ingat jeruk mangga.....

Jimf....gambor close up tu mmg best... tebeliak mata kenkawan kat sini yg dari tadi kuyu nahan ngantuk...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ManCaL on Mon 12 Dec - 15:47

ZAM@GHIMEHV wrote:
ManCaL wrote:Salam

Tahniah Mancal... dengar dah booking ZR750.... mmg mantop.... makin laju la geng zzrianz lepas nih... Very Happy

lol!

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Mon 12 Dec - 16:02

Zam.... bro ni kim salam dgn pesanan... "Kalu berani, lain kali pergi ride ajak laa dia lagi...."

[You must be registered and logged in to see this image.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 12 Dec - 16:05

tak berani la...nengok lengan penuh dgn tatu.... karang buat dia sesat jalan lagi , mau dia kasi tempeleng ala-ala monkey bar.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Mon 12 Dec - 16:14

kat sini ada tercetus nya lembaran sejarah...
akibatnya kurang sorang smpi ke destinasi..
jugak timbul nya satu gelaran yg maha agung.. Cuba teka sejarah pe tu..
clue : Kukup ride..

[You must be registered and logged in to see this image.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Mon 12 Dec - 16:44

Zam...dongar2 ado mini tts ket umah ekau mlm ni...
tul ko? dongar2 ado owner nk bawa lik moto continental...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 12 Dec - 16:48

ha'ah tul la tue... sila sahkan kehadiran anda malam ini sebb tempat duduk dan kupon minuman adalah terhad...

lepas selesai urusan bertukau tangan, kita ronggeng kek laman rumah den....dengar cite, Sya pun julung-2 kalinyer akn nanyi lagu "Sejahtera Malaysia" mlm nanti off konti....meh ler...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Mon 12 Dec - 17:02

jimf wrote:kat sini ada tercetus nya lembaran sejarah...
akibatnya kurang sorang smpi ke destinasi..
jugak timbul nya satu gelaran yg maha agung.. Cuba teka sejarah pe tu..
clue : Kukup ride..

[You must be registered and logged in to see this image.]

jalan jalan cari pasal ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Mon 12 Dec - 17:02

kasik review la weh...

[You must be registered and logged in to see this link.]

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Mon 12 Dec - 17:09

mat zzr wrote:
jalan jalan cari pasal ke?

alamak...dah kena marah..
admin, tolong delete posting eden.... Laughing

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Mon 12 Dec - 17:12

jimf wrote:
mat zzr wrote:
jalan jalan cari pasal ke?

alamak...dah kena marah..
admin, tolong delete posting eden.... Laughing

apa la jimf ni..!!
bukan matt zzr la 'U-Turn Man' tu.
org lain, takde kene mengena ngan abg matt.

abg matt,
kita geng. belanja nasi lemak karak jom
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Mon 12 Dec - 17:17

Adam & Blake,
Kaik review skit.. ZX636

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by farislan on Mon 12 Dec - 19:04

ZAM@GHIMEHV wrote:ha'ah tul la tue... sila sahkan kehadiran anda malam ini sebb tempat duduk dan kupon minuman adalah terhad...

lepas selesai urusan bertukau tangan, kita ronggeng kek laman rumah den....dengar cite, Sya pun julung-2 kalinyer akn nanyi lagu "Sejahtera Malaysia" mlm nanti off konti....meh ler...

Wooo...bestnya...den pun nak juin ronggeng gak..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by adambikers on Mon 12 Dec - 20:36

kamalia wrote:Adam & Blake,
Kaik review skit.. ZX636

tak reti aku nak rebiu.. yang aku tau 636 ni tahan panas je sbb dah penah test z1000 vs K8 vs 636..

636 melecur bontot je, Z1000 ngan K8 rentung..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by faizal_bulat on Mon 12 Dec - 21:20

adambikers wrote:
kamalia wrote:Adam & Blake,
Kaik review skit.. ZX636

tak reti aku nak rebiu.. yang aku tau 636 ni tahan panas je sbb dah penah test z1000 vs K8 vs 636..

636 melecur bontot je, Z1000 ngan K8 rentung..

pergh siap wak demo destructive test lagi... kalu ado gambo lg la review ni bermakna.. hehehe Razz

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Mon 12 Dec - 23:19

kamalia wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:
jalan jalan cari pasal ke?

alamak...dah kena marah..
admin, tolong delete posting eden.... Laughing

apa la jimf ni..!!
bukan matt zzr la 'U-Turn Man' tu.
org lain, takde kene mengena ngan abg matt.

abg matt,
kita geng. belanja nasi lemak karak jom
Razz

nasi lemak Karak khas utk dewata leperan saja...aku masih korner tegak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Mon 12 Dec - 23:20

jimf wrote:
mat zzr wrote:
jalan jalan cari pasal ke?

alamak...dah kena marah..
admin, tolong delete posting eden.... Laughing

alang alang delete posting....delete terus jer lah user ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Sponsored content Today at 16:45


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum