Pengalaman dapat zzr

View previous topic View next topic Go down

Pengalaman dapat zzr

Post by Ryu11 on Sat 26 Nov - 15:32

Aku nak tnye kenape otai2 pgl zzr motor reput?
zzr ok pe even 2 piston,
Pengalaman aku stat nek fx110 je first, 5 thun lepas tu bek moto momos m1 (daelim roadwin 125) baru, mmg cantik tp tak laju dengan cepai pun kene tibai slamber je, maintainance ok je, then aku ad lobang zzr dari member, tapi zzr aku ni ad byk convert je, asl bentuk cam RD, then dapat coverset zzr tapi bukan asl moto ni, so ad cacat la gak, tpi yg tak best bhgian depan klac levr tak tao moto ape pnye, disc, brake, rim n fork bukan zzr pnye.
so dapat tukar rim depan zzr pnye, tp kene cari tmpat cable mete, disc n brake depan, alhamdullillah dapat, tp convert gak, skrg berani cume bwk 160km, tu pun leh perah lagi, sebb tayo still lom tukar bru...
zzr ni je stakat ni yg aku mmpu, tp tol2 teringin sgt klu dapat zx6r ato zx10r

Ryu11

Posts : 4
Join date : 23/11/2011
Age : 37
Location : Batu Pahat

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengalaman dapat zzr

Post by amir zzr on Tue 29 Nov - 22:21

nak tgk mto..huhuhu..gambo2...

amir zzr

Posts : 44
Join date : 23/04/2011
Age : 25
Location : ipoh-nibong tebal

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengalaman dapat zzr

Post by Ryu11 on Thu 29 Dec - 11:58

amir zzr wrote:nak tgk mto..huhuhu..gambo2...
camne nak upload pict kat cini

Ryu11

Posts : 4
Join date : 23/11/2011
Age : 37
Location : Batu Pahat

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengalaman dapat zzr

Post by faizal_bulat on Thu 29 Dec - 12:34

ko upload dulu kt photobucket @ fesbuk.. pastu klik knan kt gmbar tu...pilih copy image url... pastu klik image kt kotak2 kecik dlm forum ni.. paste link tu kt situ.. tkan preview untuk tgk hasilnye.. slamat cuba jaya.. kalu xbole bole hubungi talian khidmat pelanggan 999 .. hehehe

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengalaman dapat zzr

Post by Sponsored content Today at 9:50


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum