Salam dari Kuching S'wak

View previous topic View next topic Go down

Salam dari Kuching S'wak

Post by Virus on Sat 6 Feb - 1:29

Salam semua ZZRians...
Agaknya aku la wakil ZZR250 dari Kuching S'wak dlm forum nie Wink
Harap semua sudi menerima kehadiran ku ini hehehe...
Aku keja kilang semi conductor ikut shif. Kadang keja siang...kadang keja mlm...
Kakak aku keja kat Penang, keja kilang semi conductor gak. Abg keja kat masai Johor...keja cari gali minyak..
Sebab tu la...kalau ada rezeki lebih aku selalu gak merayau2 kat Penang @ Johor.. albino
Moto ZZR tu baru sebulan pakai...nak menimba ilmu dari korang dlm forum nie agar aku dpt mainten moto aku tu.
OK la..tu sedikt sebanyak perkenalan dari aku.

Mizam a.k.a Virus
016-8681185

Virus

Posts : 19
Join date : 05/02/2010
Age : 38
Location : Kuching Sarawak

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by Raziskov on Sat 6 Feb - 12:59

Wellko, en.Mizam a.k.a Virus..
Ni mesti keje X-Fab yg dulunyer dikenali dgn 1st Silicon.Ada betol ke? Very Happy

Jangan malu2 join forum tu..buat mcm rumah sendiri...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by Izzul on Sat 6 Feb - 15:21

Welkam bro....

Izzul

Posts : 244
Join date : 20/01/2010
Age : 29
Location : Melaka - Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by Virus on Sat 6 Feb - 19:14

Raziskov wrote:Wellko, en.Mizam a.k.a Virus..
Ni mesti keje X-Fab yg dulunyer dikenali dgn 1st Silicon.Ada betol ke? Very Happy

Jangan malu2 join forum tu..buat mcm rumah sendiri...

sekian

Aik...magic betol bro Raziskov nie...betol la...cmne kau leh tau ha? scratch
Apa pon... teng q bro...

Virus

Posts : 19
Join date : 05/02/2010
Age : 38
Location : Kuching Sarawak

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by Virus on Sat 6 Feb - 19:17

Izzul wrote:Welkam bro....

Makasyeh... Very Happy

Virus

Posts : 19
Join date : 05/02/2010
Age : 38
Location : Kuching Sarawak

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by Chef Bob on Sun 7 Feb - 13:37

welkome bro...

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by adambikers on Mon 8 Feb - 11:32

selamat datang incik virus..
rajin2 la borak2 lucah ngan geng2 tua kat section mari berborak tu.. Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by jimf on Mon 8 Feb - 15:37

adam...ko punya term & condition takdo ko?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by adambikers on Mon 8 Feb - 17:07

tgh takde mood nak tulis SOP zzrians.. tapi memandangkan bang long dah sound sipi2 tu aku bagi gak laa :-

SELAMAT DATANG INCIK VIRUS!!! cheers

jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai..
lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara razis..

jika soalan incik virus tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di section MARI BERBORAK, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

jika ada kelapangan, boleh la saudara virus turun ke TTS (teh tarik session) kat sec 13 shah alam setiap hari jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

di page 1 untuk setiap thread ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan incik virus boleh la memberikan maklumat kepada saudara razis untuk diupdate didalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda,

didalam group zzrians ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga)diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

salam perkenalan dari saya dan selamat berforum

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by jimf on Tue 9 Feb - 9:48

ngape takdo mood adam?
rindu kat pondan phuket ko?...
tadi dah bawa zzr ko...takkan tak hepi kot...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by Virus on Tue 9 Feb - 22:46

Uiiih..teharu gak d hati nie bca keteranagan dri encik adam kta nie. Betapa baik nye budi bicara, sopan santun serta tutur kata yg indah2 belaka dri dia. Best ar korang nie.. bounce bounce bounce

Virus

Posts : 19
Join date : 05/02/2010
Age : 38
Location : Kuching Sarawak

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by adambikers on Tue 9 Feb - 23:03

bang long,
rindu kat awek sana laa Sad

incik virus,
ayat yg tu je baik, yg lain sume lucah2.. Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by jimf on Wed 10 Feb - 15:53

adambikers wrote:bang long,
rindu kat awek sana laa Sad

incik virus,
ayat yg tu je baik, yg lain sume lucah2.. Razz

ko pasti ke awek tu adam... sana byk sandiwara tau...

haah virus...sini aje laa yg sopan santun...masuk bab berborak, mcm2 ada...
dinasihat tuan virus pakai "earplug" masa reply kat forum agar tidak tergugat iman.... Razz

adam....jgn lock ek...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by jefnoka1 on Wed 10 Feb - 18:44

Virus wrote:
Raziskov wrote:Wellko, en.Mizam a.k.a Virus..
Ni mesti keje X-Fab yg dulunyer dikenali dgn 1st Silicon.Ada betol ke? Very Happy

Jangan malu2 join forum tu..buat mcm rumah sendiri...

sekian

Aik...magic betol bro Raziskov nie...betol la...cmne kau leh tau ha? scratch
Apa pon... teng q bro...
welkam vannakam Virus B1N1... ngahjis ni bilo mlm namo dio aziah... tu yang dio tau byk rahsio (kebanyakan client dio la Razz)

________________________________________________________________________________________

murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dari Kuching S'wak

Post by Sponsored content Today at 20:32


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum