ingin membeli tail terpakai

View previous topic View next topic Go down

ingin membeli tail terpakai

Post by qayyum on Wed 16 Nov - 18:18

assalamualaikum

saya qayyum..seorang yg pemalu dan mempunyai daya keyakinan diri yang rendah..ingin bertanyakan pendapat kepada abam abam zzrian yang bijaksana lagi lestari..

saya nak melakukan modifikasi terhadap zzr yang baru dibeli..apakah tail yang braketnya sesuai serta tak perlukan banyak ubahsuai untuk dikawinkan dengan zzr saya..tail yang tampak sedikit ganas dan tak terlalu menjolok mata..

jikalau ada antara abam2 yg nak menjual tail terpakai kepada saya pun saya sudi menerima seadanya

sekian wassal
amu

qayyum

Posts : 22
Join date : 14/11/2011
Age : 34
Location : sg. besi

View user profile

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by jani on Wed 16 Nov - 22:15

salam perkenalan encik qayyum...
saya jani..tak tau apa2 pasal modipikasi ni, tau pam angin tayar jer...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by baoq giler on Wed 16 Nov - 22:35

sila hubungi sifu sham fiber di talian 0172634237..sekian =)

baoq giler

Posts : 158
Join date : 15/06/2011
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by jaypan on Thu 17 Nov - 8:52

Hasil tangan abg Sam

http://01samfiber.blogspot.com/search?updated-max=2010-11-03T22%3A52%3A00-07%3A00&max-results=7

jaypan

Posts : 19
Join date : 11/10/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by kudud on Thu 17 Nov - 9:21

selamat berkenalan qoi, saya adik kpd kudid, kami ni beza setaun dua jaa..cuma say ni nmpk muda skit ja..

SAYA BUKAN GAY!! Wink

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by qayyum on Thu 17 Nov - 9:35

terima kasih para pendekar sekalian..tapi jawapan kudud mcm haram..nasib baik jiran ko adik angkat aku kalo tak aku luku2 ko..hahaha

qayyum

Posts : 22
Join date : 14/11/2011
Age : 34
Location : sg. besi

View user profile

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by smolixz on Thu 17 Nov - 10:24

hi qayyum,

salam tail ganaz... Twisted Evil

sini mcm semua muda mudi lagi...jgn la malu2x... pirat

What a Face

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by ManCaL on Thu 17 Nov - 11:46

Hi qayyum..dan bole juga tanya pendapat abg Apai hemsom kita kot2 dia bole kasi tahu yg mana bagus ke x.. Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by Admin on Thu 17 Nov - 11:58

Salam semua,
Saya rasa topic yg dibincangkan berada didalam ruangan yang salah.
Maka saya akan pindahkan ke ruang yang sepatutnya iaitu thread "D.I.Y"..

Harap Maklum.

arigato.


________________________________________________________________________________________

Admin
Admin

Posts : 131
Join date : 19/01/2010

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by Bongxz on Thu 17 Nov - 18:17

Qayyum, ko tak nak pakai admin ni ke?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by qayyum on Thu 17 Nov - 19:56

aku rase macamm..

qayyum

Posts : 22
Join date : 14/11/2011
Age : 34
Location : sg. besi

View user profile

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by kudud on Thu 17 Nov - 22:54

erkk..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by jani on Fri 18 Nov - 0:07

napa dud....tercekik tulang ke?

hati2 semua,...maklumla en. qay ni pemalu orangnya... Smile

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by qayyum on Fri 18 Nov - 9:33

hahaha..aku rasa mcm...nak tanya kalo ade yg nak jual meter yg leh fix ngan zzr..hehehe

qayyum

Posts : 22
Join date : 14/11/2011
Age : 34
Location : sg. besi

View user profile

Back to top Go down

Re: ingin membeli tail terpakai

Post by Sponsored content Today at 14:03


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum