Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by smolixz on Thu 1 Dec - 12:49

hi zzrianz,

madass...!! shantek tau... I love you

cheers

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by Wan@Blakepare on Thu 1 Dec - 14:36

Salam...nak tanya pendapatan korang.Siaz badan aku yg sasa lagi berotot ni sesuai ngan motor ape samada zx7r P2 tahun 97 (super sport characteristic)atau zx6r 636 tahun 99(sport touring)?

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by Wan@Blakepare on Thu 1 Dec - 14:41

Nak pegi jual botol kejap wat bayar down payment.Kejap lagi aku masuk balik.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by ManCaL on Thu 1 Dec - 14:50

blakepare wrote:Salam...nak tanya pendapatan korang.Siaz badan aku yg sasa lagi berotot ni sesuai ngan motor ape samada zx7r P2 tahun 97 (super sport characteristic)atau zx6r 636 tahun 99(sport touring)?

perhhh...terbaekk la..kalu model yg tu..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by hi-wayMAN on Thu 1 Dec - 15:00

blakepare wrote:Salam...nak tanya pendapatan korang.Siaz badan aku yg sasa lagi berotot ni sesuai ngan motor ape samada zx7r P2 tahun 97 (super sport characteristic)atau zx6r 636 tahun 99(sport touring)?

hmmmm...rasanya zx6 636 kategori supersport....x tau plak bila jadi sport touring....kena tanya dewata adam nih.... scratch

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by kamalia on Thu 1 Dec - 15:44

blake,
mengikut saiz badan ko tu,
seswai sgt kalau ko amek CB4 montot tajam
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by kudud on Thu 1 Dec - 15:52

smolixz wrote:hi zzrianz,

madass...!! shantek tau... I love you

cheers

tq colleague Wink

hi-wayMAN wrote:
blakepare wrote:Salam...nak tanya pendapatan korang.Siaz badan aku yg sasa lagi berotot ni sesuai ngan motor ape samada zx7r P2 tahun 97 (super sport characteristic)atau zx6r 636 tahun 99(sport touring)?

hmmmm...rasanya zx6 636 kategori supersport....x tau plak bila jadi sport touring....kena tanya dewata adam nih.... scratch

kang, adam pun xleh nak komen la, sbb dia ade ksr jerk Razz buat masa ni la

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by jimf on Thu 1 Dec - 16:37

blakepare wrote:Salam...nak tanya pendapatan korang.Siaz badan aku yg sasa lagi berotot ni sesuai ngan motor ape samada zx7r P2 tahun 97 (super sport characteristic)atau zx6r 636 tahun 99(sport touring)?

badan ko tough mcm matzzr...cuma matzzr tinggi sikit laa...
so ikut laa citarasa dia...jadi cam awie... pakai vulcan 900 sure nmpk gagah perkosa..
paling tidak pun eli or jaguh laaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by jimf on Thu 1 Dec - 16:41

tak sabo nk ride alaska jumpa lisa kelly... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by mat zzr on Thu 1 Dec - 17:46

jimf wrote:
blakepare wrote:Salam...nak tanya pendapatan korang.Siaz badan aku yg sasa lagi berotot ni sesuai ngan motor ape samada zx7r P2 tahun 97 (super sport characteristic)atau zx6r 636 tahun 99(sport touring)?

badan ko tough mcm matzzr...cuma matzzr tinggi sikit laa...
so ikut laa citarasa dia...jadi cam awie... pakai vulcan 900 sure nmpk gagah perkosa..
paling tidak pun eli or jaguh laaa

disebabkan ko puji aku...aku akan belanja kau duit toll sepanjang ride ke penang....

ini pun aku baru balik dari NKS, beli sikolene gel...belum naik harga lagi...masih RM38...hujan lebat kat tasik titiwangsa...tapi kuredah jua...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by Wan@Blakepare on Thu 1 Dec - 19:05

Terima kasih le kengkawan sume.Aku pon dah buat decision berdasarkan pendapatan korang sume.Thanks....jgn lupe masukkan gaji korang dalam akaun aku hehehe.....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by Wan@Blakepare on Thu 1 Dec - 19:05

Aku terpaksa tukar gambar avatar tu.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by adambikers on Thu 1 Dec - 19:57

kudud wrote:
adambikers wrote:kudud,

weekend ni jom minum teh kat genting sambil2 test moto madass ko.. nak?

ade kenduri la beb, agak2 kul rape blh smpi umah ea?iskk, serba salah plak dibuatnya..nak folo dewa ke folo isteri..sama hebat pelawaan ni..aisshhh..

ko nak sampai umah kul bape dud? kita buat sampai jadik.. ride moto kecik minum teh kt genting.. ari sabtu cun gak

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by adambikers on Thu 1 Dec - 19:59

hi-wayMAN wrote:
blakepare wrote:Salam...nak tanya pendapatan korang.Siaz badan aku yg sasa lagi berotot ni sesuai ngan motor ape samada zx7r P2 tahun 97 (super sport characteristic)atau zx6r 636 tahun 99(sport touring)?

hmmmm...rasanya zx6 636 kategori supersport....x tau plak bila jadi sport touring....kena tanya dewata adam nih.... scratch

yang belakepare maksudkan tu model sebelum moto aku.. chara gak moto tu..

kalau banding ngan zx7, baik amik 636 tu sbb kalau ko pakai zx7 aku tk leh potong plak nnt bila ride Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by faizal_bulat on Thu 1 Dec - 20:29

adam ko nk potong pakai KSR ko guane? Twisted Evil

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by Wan@Blakepare on Thu 1 Dec - 20:34

Tu hah gambar avatar tu,itu model 636 yg aku maksudkan.Sebelum model Adam punye.Enjin sama frame sama cuma cover set je lain.
Adam....aku bawak cb4 pun ko boleh cucuk ngan zzr250 je ini kan pula motor sama cc.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by adambikers on Thu 1 Dec - 21:43

dah ko bwk makan angin jeee.. mmg la bole..

amik je 636.. taun lagi baru dari zx7...

fb, haah potong pakai ksr, tapi kena tggu blakepare off enjin moto dia dulu laaa... kih kih kih

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by faizal_bulat on Thu 1 Dec - 21:55

potong tang corner xleh ko?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by jimf on Thu 1 Dec - 22:03

mat zzr wrote:
disebabkan ko puji aku...aku akan belanja kau duit toll sepanjang ride ke penang....

ini pun aku baru balik dari NKS, beli sikolene gel...belum naik harga lagi...masih RM38...hujan lebat kat tasik titiwangsa...tapi kuredah jua...

bini aku dah kasi duit tol laaa... so xyah cover laa..
ko kasi aku 2 round sembur sikolene gel tu laa...sekali masa pegi, lagi sekali masa balik..
kalu aku perlukan lagi, nti aku puji ko lagi sekali ok?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by Amm on Thu 1 Dec - 22:05

sape yg pegi penang,jom ramai rami puji mat zzr hensem..nanti pasembor balas pantun dia sapot..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by jimf on Thu 1 Dec - 22:06

blakepare wrote:Tu hah gambar avatar tu,itu model 636 yg aku maksudkan.Sebelum model Adam punye.Enjin sama frame sama cuma cover set je lain.
Adam....aku bawak cb4 pun ko boleh cucuk ngan zzr250 je ini kan pula motor sama cc.

636?...mantap tu blake.. dah kompom angkat ke?
respek sama lu laaa...
636 ni rasanya kawa mmg saja buat special edition...sebab masa tu kawa dah tergugat sikit pasal gixxer dan cbr baru kuar..
so zzr6 dah kurang sengat...
kawa kuarkan 636 utk rebut lik "best middleweight bike" trophy...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by mat zzr on Thu 1 Dec - 22:07

Amm wrote:sape yg pegi penang,jom ramai rami puji mat zzr hensem..nanti pasembor balas pantun dia sapot..

pasembor kat mana korang nak makan ni...?...pasembor padang kota memey dah lama aku ban masa aku keje kat peneng dulu......nak tahu sebabnya...nanti aku cerita kat apartmen...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by Amm on Thu 1 Dec - 22:08

jimf wrote:636?...mantap tu blake.. dah kompom angkat ke?
respek sama lu laaa...
636 ni rasanya kawa mmg saja buat special edition...sebab masa tu kawa dah tergugat sikit pasal gixxer dan cbr baru kuar..
so zzr6 dah kurang sengat...
kawa kuarkan 636 utk rebut lik "best middleweight bike" trophy...


Jimf,ko citer sejarah ke ilmu alam... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by jimf on Thu 1 Dec - 22:09

mat zzr wrote:
Amm wrote:sape yg pegi penang,jom ramai rami puji mat zzr hensem..nanti pasembor balas pantun dia sapot..

pasembor kat mana korang nak makan ni...?...pasembor padang kota memey dah lama aku ban masa aku keje kat peneng dulu......nak tahu sebabnya...nanti aku cerita kat apartmen...

sudah bann kaaa... so ko suggest kat ne?
gurney drive pun ada... tepi laut area bayan pun ada...leh pekena laksa sekali

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by Amm on Thu 1 Dec - 22:10

aku kalo amt zzr encem nak sapot,pasembor mana2 pung i like...i polo... Razz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 99: Dah Start Coti Sekolah ni..Jom Berkhatan.. (16/11/11)..

Post by Sponsored content Today at 18:13


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum