SALAM PERKENALAN

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ali@kudid on Thu 10 Nov - 23:23

Amm wrote:
jimf wrote:
ishigtr wrote:klu motor reput tau la kawe.

Tapi klu rider yang reput, camner pula ciri2 dia tuh Question

nti ko jumpa kudud ko tau laaa ciri2nya... tak caya tanya amm

Aku tak leh nak jawab sebab aku belum reput lagi..masih remaja..kena tanya apai,mat zzr, vistana atau kak amm....



ooo...da reput rupenye kak amm ni...baru saya tau...

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by kudud on Fri 11 Nov - 8:57

jimf wrote:
ishigtr wrote:klu motor reput tau la kawe.

Tapi klu rider yang reput, camner pula ciri2 dia tuh Question

nti ko jumpa kudud ko tau laaa ciri2nya... tak caya tanya amm

no komen

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ManCaL on Fri 11 Nov - 9:34

kudud wrote:
jimf wrote:
ishigtr wrote:klu motor reput tau la kawe.

Tapi klu rider yang reput, camner pula ciri2 dia tuh Question

nti ko jumpa kudud ko tau laaa ciri2nya... tak caya tanya amm

no romen

ishh..ishh scratch

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ishigtr on Fri 11 Nov - 9:40

hahaha, reput pun reput laa, janji jiwa remaja Razz

ishigtr

Posts : 30
Join date : 07/09/2011
Age : 33
Location : shah alam-kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by kudud on Fri 11 Nov - 9:56

ishigtr wrote:hahaha, reput pun reput laa, janji jiwa remaja Razz

ok,jumpa mlm ni yer Wink oups, kuaci jgn lupa, tp kalo nak bwk kacang ngan yin mmg terbaik laa(sbb dulu2, masa zaman set2 ni muda, dorg akn kenakan ngan yin ni utk mereka yg 1st time dtg TTS) Laughing

ni info lanjut

http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t713p260-versi-98-di-sini-hujan-di-sana-hujanselamat-hari-raya-semua-02-10-11

(sbnrnya xyah bwk pape pun xpe, bwk diri ja, moh le kite meramaikan ahli kuarga zzrianz ni)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ishigtr on Fri 11 Nov - 10:05

InsyaAllah, kalu xde aral melintang, hamba akan dtg.

Tapi brader2 sumer jgn ragging hamba lak,hamba ni pemalu Razz

ishigtr

Posts : 30
Join date : 07/09/2011
Age : 33
Location : shah alam-kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ManCaL on Fri 11 Nov - 10:42

ishigtr wrote:InsyaAllah, kalu xde aral melintang, hamba akan dtg.

Tapi brader2 sumer jgn ragging hamba lak,hamba ni pemalu Razz

mmg di alu-alukan sgt bagi meriahkan TTS nih..oh ya ishigtr ni duk kat sec u16 tu area bukit subang kn..dulu pernah la duk situ xpernah lak nmpk zzr lalu lalang kat kwsn bukit subang tu Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jimf on Fri 11 Nov - 10:55

ishigtr wrote:InsyaAllah, kalu xde aral melintang, hamba akan dtg.

Tapi brader2 sumer jgn ragging hamba lak,hamba ni pemalu Razz

usah risau... kami kompom tak ragging rider... cuma ragging moto aje... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ishigtr on Fri 11 Nov - 11:33

ManCaL wrote:
ishigtr wrote:InsyaAllah, kalu xde aral melintang, hamba akan dtg.

Tapi brader2 sumer jgn ragging hamba lak,hamba ni pemalu Razz

mmg di alu-alukan sgt bagi meriahkan TTS nih..oh ya ishigtr ni duk kat sec u16 tu area bukit subang kn..dulu pernah la duk situ xpernah lak nmpk zzr lalu lalang kat kwsn bukit subang tu Very Happy

Hamba baru je pindah kat bukit subang, dalam bulan 7 (tahun ni).dulu pernah tinggal di seksyen 7 masa belajar dulu, kendian padang jawa, kendian qrts kerajaan seksyen 16,pas2 baru pindah bukit subang.moto byk bertapa kt qrts (dekat setahun), xnaik2, pasal minyak petrol tiba2 ghaib dengan sendiri walaupun isi full, chek2 tak bocor pun Question mgkin berlaku kecurian petrol Question

Sekarang motor dah ok, cuma nak monitor minyak petrol, ghaib lagi ke x.


ishigtr

Posts : 30
Join date : 07/09/2011
Age : 33
Location : shah alam-kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ishigtr on Fri 11 Nov - 11:38

jimf wrote:
ishigtr wrote:InsyaAllah, kalu xde aral melintang, hamba akan dtg.

Tapi brader2 sumer jgn ragging hamba lak,hamba ni pemalu Razz

usah risau... kami kompom tak ragging rider... cuma ragging moto aje... Razz

mentang2 la kebanyakan tuan hamba semua dah hapgrade tongue by the way (omputih pulak) berapa org di kalangan zzrian ni yang masih setia@menunggang n jjr niee Rolling Eyes

ishigtr

Posts : 30
Join date : 07/09/2011
Age : 33
Location : shah alam-kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Raziskov on Fri 11 Nov - 12:01

Ni senarai yg masih pakai JJR 250 en.ishi..
1- Kudud- JJR Pelangi
2- Kudud - JJR Biru
3- Kudid - JJR Pelangi
4- Apai - JJR Mutant
5- Jani - JJR Biru
6- Sharifuz - JJR biru
7- Aliff - JJR Hitam Oren
8- Faizal Bulat - JJR Kelabu
9- Baoq Giler - JJR Mutant
10- Ajiskov - JJR Meroon 5

Tu ajer antara yg masih setia ngan JJR...ada lagi ni rasenya..Sad
Yang lain2 suma dah hupgrade pada motot lebih besau dan power giles...


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Apai on Fri 11 Nov - 12:03

mat zzr wrote:
jani wrote:
mat zzr wrote:motor aje yg reput...tapi tetap laju....

tahniah matzzr bab moto laju....

motor jaguh mana ada laju...paling laju pun 130kmj...itupun mcm nak luruh engine...

dah tau moto tu tak laju apsal taruk nama moto Jaguh...er...Jaguh Kampung la tu! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Apai on Fri 11 Nov - 12:10

Raziskov wrote:Ni senarai yg masih pakai JJR 250 en.ishi..
1- Kudud- JJR Pelangi
2- Kudud - JJR Biru
3- Kudid - JJR Pelangi
4- Apai - JJR Mutant
5- Jani - JJR Biru
6- Sharifuz - JJR biru
7- Aliff - JJR Hitam Oren
8- Faizal Bulat - JJR Kelabu
9- Baoq Giler - JJR Mutant
10- Ajiskov - JJR Meroon 5

Tu ajer antara yg masih setia ngan JJR...ada lagi ni rasenya..Sad
Yang lain2 suma dah hupgrade pada motot lebih besau dan power giles...


sekian


Ada lagi tu Ajis!...maaf ye pada nama2 yg tak disebutkan...nama2 kat atas tu yg selalu boleh nampak masa TTS!... Razz


Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by smolixz on Fri 11 Nov - 12:12

kudud wrote:
ishigtr wrote:hahaha, reput pun reput laa, janji jiwa remaja Razz

ok,jumpa mlm ni yer Wink oups, kuaci jgn lupa, tp kalo nak bwk kacang ngan yin mmg terbaik laa(sbb dulu2, masa zaman set2 ni muda, dorg akn kenakan ngan yin ni utk mereka yg 1st time dtg TTS) Laughing

ni info lanjut

http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t713p260-versi-98-di-sini-hujan-di-sana-hujanselamat-hari-raya-semua-02-10-11

(sbnrnya xyah bwk pape pun xpe, bwk diri ja, moh le kite meramaikan ahli kuarga zzrianz ni)

abg ishigtR...

jgn lupa bawak jaket kulit, nanti sejok....(abg jimf suh ckp).

Very Happy

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by kudud on Fri 11 Nov - 12:13

ade tambahan

-shah sabahan-jjr merah itam
-qamrul-jjr putih
-khai(org kmpg kudid)-jjr itam
-qiss-jjr itam(kot)
-izzul-jjr kunin(kot)

dgr2 DAFi da xde kn.. Sad (pehal plak aku nak sedey, hahah)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ManCaL on Fri 11 Nov - 12:26

Raziskov wrote:Ni senarai yg masih pakai JJR 250 en.ishi..
1- Kudud- JJR Pelangi
2- Kudud - JJR Biru

3- Kudid - JJR Pelangi
4- Apai - JJR Mutant
5- Jani - JJR Biru
6- Sharifuz - JJR biru
7- Aliff - JJR Hitam Oren
8- Faizal Bulat - JJR Kelabu
9- Baoq Giler - JJR Mutant
10- Ajiskov - JJR Meroon 5

Tu ajer antara yg masih setia ngan JJR...ada lagi ni rasenya..Sad
Yang lain2 suma dah hupgrade pada motot lebih besau dan power giles...


sekian

diantara yg paling kayo dlm group zzrianz ni sbb ado 2 bijik jjr tu belum masuk adik kembar dia si kudid Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ishigtr on Fri 11 Nov - 12:37

Raziskov wrote:Ni senarai yg masih pakai JJR 250 en.ishi..
1- Kudud- JJR Pelangi
2- Kudud - JJR Biru
3- Kudid - JJR Pelangi
4- Apai - JJR Mutant
5- Jani - JJR Biru
6- Sharifuz - JJR biru
7- Aliff - JJR Hitam Oren
8- Faizal Bulat - JJR Kelabu
9- Baoq Giler - JJR Mutant
10- Ajiskov - JJR Meroon 5

Tu ajer antara yg masih setia ngan JJR...ada lagi ni rasenya..Sad
Yang lain2 suma dah hupgrade pada motot lebih besau dan power giles...


sekian

byk lagi yg pakai jjr250 ni rupanyer, ngtkan sumer dah hapgrade, wokey laa, baru la hamba rasa tak dipinggirkan cheers

ngatkan nk upgrade, tapi masih tak mampu lagi Crying or Very sad

ishigtr

Posts : 30
Join date : 07/09/2011
Age : 33
Location : shah alam-kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jimf on Fri 11 Nov - 15:08

ramai lagi laaa...

memosha - jjr hijau (simpan aje.. bawa cb4, pehtu jual.. pehtu...ntah laa)
azamreeves - jjr hijau (simpan dlm keta)
sya - jjr hijau (semlm jual)
putra - jjr merah (3 tahun kt 2 bengkel, x sabo nk dtg tts mlm ni)
jeknoka - jjr mutant (lama x jalan, sibuk layan bedah)
halim - jjr (lama x datang, sibuk kt pasar borong)
along tinggi - jjr hitam merah (selalu dtg tts, x masuk porum)
liam - jjr best sweeper (sibuk belajor)

ada lagi... maleh nk type... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Raziskov on Fri 11 Nov - 15:13

jimf,
sapo along tinggi? scratch

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jimf on Fri 11 Nov - 15:15

Raziskov wrote:jimf,
sapo along tinggi? scratch

sekian

alaaa yg tak masuk porem tu laaa..
ko pun x ingat nama dia?... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Raziskov on Fri 11 Nov - 15:30

Budak Brunei yg selalu bwk kacang tu ke?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jimf on Fri 11 Nov - 15:44

Raziskov wrote:Budak Brunei yg selalu bwk kacang tu ke?

sekian

ye la kot.. yg baru repair moto kat ann tu
(nti PM den namo dia yo..) Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by kudud on Fri 11 Nov - 15:47

jimf wrote:
Raziskov wrote:Budak Brunei yg selalu bwk kacang tu ke?

sekian

ye la kot.. yg baru repair moto kat ann tu
(nti PM den namo dia yo..) Razz

yang mashimaro tu ker?
errkk, yg tu shah kn? bkn sabahan ke dier? scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by adambikers on Fri 11 Nov - 21:36

ishigtr wrote:InsyaAllah, kalu xde aral melintang, hamba akan dtg.

Tapi brader2 sumer jgn ragging hamba lak,hamba ni pemalu Razz

rogol dieeeee Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ali@kudid on Sun 13 Nov - 18:07

ape nak jadi sifu aku ni...haish...

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Sponsored content Today at 9:51


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum