SALAM PERKENALAN

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Amm on Wed 9 Nov - 16:50

patut la tank motor vistana lekuk...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ishigtr on Wed 9 Nov - 16:52

adam: klu betul kesaktian itu masih wujud, hamba akan seru kesaktian itu supaya dpt ambik korner ngn lebih mantap, dgn kelajuan 40km/h.nak laju2 xbrani kwn, kena berguru dgn otai2 dlm forum nie. sunny

dinz: klu stakat kuaci cap matahari mampu la kawe.klu ayam golek, maunya tergolek kawe tongue

vistana: kita satu spesis, amik korner badan tegak Embarassed

ishigtr

Posts : 30
Join date : 07/09/2011
Age : 33
Location : shah alam-kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jimf on Wed 9 Nov - 16:54

sib baik aku ambik korner moto tegak.... badan aje lentuk.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by kudud on Wed 9 Nov - 16:59

jimf wrote:sib baik aku ambik korner moto tegak.... badan aje lentuk.. Razz

ayat cam biasa dgr jer, kotok sapa ni eh?

errkk, kotok cefBOB ker

cef:kasi penyek u punya kawan baik ni Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by mat zzr on Wed 9 Nov - 23:01

Amm wrote:
Vistana1 wrote:Selamat Berkenalan...

Saya naik motor korner badan tegak....masuk FORUM sebab kena paksa...


Tegak la yang ramai orang cari....

tegak mencanak lah bagus...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jani on Wed 9 Nov - 23:59

salam perkenalan en. ishigtr....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jimf on Thu 10 Nov - 0:02

jani wrote:salam perkenalan en. ishigtr....

otai jani dah masuk..
salam bang..
kalu apa2 ishigtr nk tanya, otai jani pejam mata selambar aje jawab
tak salah den otai jani ni seperguruan dgn otai apai....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Vistana1 on Thu 10 Nov - 8:18

Depa ni Jawa kee???? Otai Apai dan Otai Jani??

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by faizal_bulat on Thu 10 Nov - 9:08

xla vist.. diorang tu gay...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Raziskov on Thu 10 Nov - 9:51

ohaiyo..
selamat datang ke ruang angkasa setan en.ishigtr..Razz
jangan memalu join forum berborak tu...
ohh lupa...nama saya Ajiskov Kasparov...
Panggil saja Roy.....meeeoowww....Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Dinz on Thu 10 Nov - 10:28

Raziskov wrote:ohaiyo..
selamat datang ke ruang angkasa setan en.ishigtr..Razz
jangan memalu join forum berborak tu...
ohh lupa...nama saya Ajiskov Kasparov...
Panggil saja Roy.....meeeoowww....Very Happy

sekian

En Ishigtr, gambar yg ada nama Raziskov tu merupakan seorang Nurse kat salah sebuah pusat perubatan di Shah Alam. Biasanya kalu kita pergi konvoi, dia ikut skali. TTS pun dia ada datang jugak, tapi semenjak ada klon Anuar Zain join skali, dia dah kurang datang.......katanya kurang tumpuan padanya..

Masih belum berpunya tapi jinak jinak merpati....

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ManCaL on Thu 10 Nov - 10:43

ishigtr wrote:Mmg teringin nak pergi TTS, tapi agak segan le, hamba ni org baru, tuan hamba semua pangkat beso2 belake. ada ujian ke sebelum pi TTS What a Face

hehe..walaupun org lama tapi jiwa masih remaja (kalu sebut org tua, nnt terasa lak tongue Razz )

jom arr minggu ni mai TTS teringin nak beramas mesra dgn abg ishigtr tentu macho kan abg ni..
adoiiiiiiiiiii......... Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jimf on Thu 10 Nov - 11:39

ishigtr... kalu turun tts, hati2...
sini 99% gay... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Raziskov on Thu 10 Nov - 11:46

jimf wrote:ishigtr... kalu turun tts, hati2...
sini 99% gay... Razz

yg 1% tu saya la..
saya lesbo tau...meoowww....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by faizal_bulat on Thu 10 Nov - 14:12

gilos....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Vistana1 on Thu 10 Nov - 14:53

Saya suka yang banyak bulu.......

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ishigtr on Thu 10 Nov - 15:17

ManCaL wrote:
ishigtr wrote:Mmg teringin nak pergi TTS, tapi agak segan le, hamba ni org baru, tuan hamba semua pangkat beso2 belake. ada ujian ke sebelum pi TTS What a Face

hehe..walaupun org lama tapi jiwa masih remaja (kalu sebut org tua, nnt terasa lak tongue Razz )

jom arr minggu ni mai TTS teringin nak beramas mesra dgn abg ishigtr tentu macho kan abg ni..
adoiiiiiiiiiii......... Razz

Yeer, mmg macho sgt, macho kat perut Laughing

ishigtr

Posts : 30
Join date : 07/09/2011
Age : 33
Location : shah alam-kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Amm on Thu 10 Nov - 15:17

Harap semua kembali ke topik asal....Mat ZZR suh bagitau....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by kudud on Thu 10 Nov - 15:24

hai antie, saya kudud, adik kpd kudid Wink selamat kenalan..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Amm on Thu 10 Nov - 15:26

kudud wrote:hai antie, saya kudud, adik kpd kudid Wink selamat kenalan..

Berkenalan tu boleh tapi jangan lebih lebih tau..I tak rela .....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ishigtr on Thu 10 Nov - 15:28

hajat mmg nak turun tts, tapi mengenangkan kata2 bro jimf ada byk gay dan sewaktu dengannya, naik meremang bulu roma kawe Shocked Cool

Nak tanya, kebanyakkan otai2 zzrian dah upgrade motor kn?klu turun tts,ada lagi ker yg pakai motor reput nie Question Motor hamba dah la buruk, lama dah tak polish Laughing

ishigtr

Posts : 30
Join date : 07/09/2011
Age : 33
Location : shah alam-kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Raziskov on Thu 10 Nov - 15:32

ishigtr wrote:hajat mmg nak turun tts, tapi mengenangkan kata2 bro jimf ada byk gay dan sewaktu dengannya, naik meremang bulu roma kawe Shocked Cool

Nak tanya, kebanyakkan otai2 zzrian dah upgrade motor kn?klu turun tts,ada lagi ker yg pakai motor reput nie Question Motor hamba dah la buruk, lama dah tak polish Laughing

motor JJR ajis lagi buruk bro..Sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by kudud on Thu 10 Nov - 15:32

buleh jer, xde hal punya..
mmg mejoriti zzr kat dlm ni suma burok2, isk..nak bg contoh ke x ni, mcm sapa punya yer..


p/s:jgn ckp muto reput, marah si FB plak nnti Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Raziskov on Thu 10 Nov - 15:35

kudud wrote:buleh jer, xde hal punya..
mmg mejoriti zzr kat dlm ni suma burok2, isk..nak bg contoh ke x ni, mcm sapa punya yer..


p/s:jgn ckp muto reput, marah si FB plak nnti Razz

aliff..
kudod kotok motor ko ni...hua...hua...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by kudud on Thu 10 Nov - 15:37

Raziskov wrote:
kudud wrote:buleh jer, xde hal punya..
mmg mejoriti zzr kat dlm ni suma burok2, isk..nak bg contoh ke x ni, mcm sapa punya yer..


p/s:jgn ckp muto reput, marah si FB plak nnti Razz

aliff..
kudod kotok motor ko ni...hua...hua...Razz

sekian

jatuh lagi plak ni si alip sbb kono kotok ngan NGAH Razz

NGAH jaat gilerh..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Sponsored content Today at 5:46


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum