Boot Alpinestar & Jacket BPower

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by kamalia on Tue 8 Nov - 15:17

Item 1:
Boot Alpinestar saiz Lapan
condition; used. 5/10
PM Best Price

Item 2:
Jacket BPower
Ada Hump di belakang
PM Best Price
Condition; used. 8/10

Gambar tak de lagi lah.
Tak pandai nak upload gmbr kat sini.

Sila Talipon Kamalia
019-2498518

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by Raziskov on Tue 8 Nov - 15:35

jeket rm50 skrg bank in...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by jimf on Tue 8 Nov - 15:44

sapa ada boot size 5 kompom seakrang gak ajis beli...
tak kira laaa harga bape pun.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by kamalia on Tue 8 Nov - 15:51

Raziskov wrote:jeket rm50 skrg bank in...Razz

sekian

ok kompom.
price tu jgn bg tau org.

Account type: Savings Account
Account number: 114375008071
Account name(1): MOHD KAMAL ARIFFIN B BUNYAMIN
Current balance: RM13.87
Available balance: RM13.87
One-day float: RM0.00
Two-day float: RM0.00
Late clearing/Outstation cheque float: RM0.00

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by kudud on Tue 8 Nov - 15:53

giler tamak si ngah ni, x bg chance kat org lain lgsg, jaket da ade 14 tu, ntah nak watpe bebyk pun den x tau..

errkk, yg merah tu nak jual x?teman nak beli la, teman bayo kat antieAMM tros pun xper Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by kamalia on Tue 8 Nov - 16:08

kudud wrote:giler tamak si ngah ni, x bg chance kat org lain lgsg, jaket da ade 14 tu, ntah nak watpe bebyk pun den x tau..

errkk, yg merah tu nak jual x?teman nak beli la, teman bayo kat antieAMM tros pun xper Razz

jgn kacau org nak berniaga lah..
Very Happy

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by jimf on Tue 8 Nov - 17:19

kamalia wrote:
kudud wrote:giler tamak si ngah ni, x bg chance kat org lain lgsg, jaket da ade 14 tu, ntah nak watpe bebyk pun den x tau..

errkk, yg merah tu nak jual x?teman nak beli la, teman bayo kat antieAMM tros pun xper Razz

jgn kacau org nak berniaga lah..
Very Happy

kamal...nk hanto bouncer penyek kan dia tak?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by kudud on Tue 8 Nov - 17:27

larikkkk!!!! ahaks... Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by kamalia on Tue 8 Nov - 18:21

jimf wrote:
kamalia wrote:
kudud wrote:giler tamak si ngah ni, x bg chance kat org lain lgsg, jaket da ade 14 tu, ntah nak watpe bebyk pun den x tau..

errkk, yg merah tu nak jual x?teman nak beli la, teman bayo kat antieAMM tros pun xper Razz

jgn kacau org nak berniaga lah..
Very Happy

kamal...nk hanto bouncer penyek kan dia tak?

make sure bouncer tu tak masuk porem..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by adambikers on Wed 9 Nov - 15:51

jaket tu ko advertise yg ko punya ke yg aku punya kamal? scratch

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by Apai on Wed 9 Nov - 16:32

Kamal..betul ke boot tu size lapan?...Panjang betul kaki ko! scratch


Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by Amm on Wed 9 Nov - 16:48

Apai wrote:Kamal..betul ke boot tu size lapan?...Panjang betul kaki ko! scratch


Laaaaaa...Kamal ni segalanya panjang..aparaaaaa

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by kudud on Wed 9 Nov - 17:00

uishh, x semestinya yg panajng tu kamal punya, aparaaa.. Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by jimf on Wed 9 Nov - 17:46

Amm wrote:
Apai wrote:Kamal..betul ke boot tu size lapan?...Panjang betul kaki ko! scratch


Laaaaaa...Kamal ni segalanya panjang..aparaaaaa

mcm dah try aje... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by kamalia on Thu 10 Nov - 9:41

adambikers wrote:jaket tu ko advertise yg ko punya ke yg aku punya kamal? scratch

aku advertise ko punya sbnrnya,
tp sbb dah ada buyer kasik price baek, kira aku jual aku punya lah!
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 10 Nov - 17:59

kamalia wrote:
adambikers wrote:jaket tu ko advertise yg ko punya ke yg aku punya kamal? scratch

aku advertise ko punya sbnrnya,
tp sbb dah ada buyer kasik price baek, kira aku jual aku punya lah!
Razz

ala.. dah terjual la plak... baru ingat nak offer RM 500.00... bounce

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by jimf on Thu 10 Nov - 18:28

ZAM@GHIMEHV wrote:
kamalia wrote:
adambikers wrote:jaket tu ko advertise yg ko punya ke yg aku punya kamal? scratch

aku advertise ko punya sbnrnya,
tp sbb dah ada buyer kasik price baek, kira aku jual aku punya lah!
Razz

ala.. dah terjual la plak... baru ingat nak offer RM 500.00... bounce

jaket ni sesuai sgt utk rider yg bawa zephyr..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by adambikers on Thu 10 Nov - 22:27

ahhhh... tolak yg dia punya dulu la plak...

takpe2, b-power saiz L ada lagi ni.. sapa nak letak 50 hinggit terus jalan!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by jaypan on Fri 11 Nov - 16:29

adambikers wrote:ahhhh... tolak yg dia punya dulu la plak...

takpe2, b-power saiz L ada lagi ni.. sapa nak letak 50 hinggit terus jalan!

Ini jaket cordura ke?Newbie tumpang lalu ye...

jaypan

Posts : 19
Join date : 11/10/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by adambikers on Fri 11 Nov - 21:31

jaypan.. kasi check itu pm.. harap maklonggggg

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by jaypan on Sat 12 Nov - 0:14

adambikers wrote:jaypan.. kasi check itu pm.. harap maklonggggg

roger

jaypan

Posts : 19
Join date : 11/10/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by adambikers on Mon 14 Nov - 18:52

Jaypan... Pm telah direply.. Harap maklongggg

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by adambikers on Wed 16 Nov - 22:23

jacket sakti b-power telah dijual kepada pembeli bertuah

harap maklonggggg

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by jaypan on Thu 17 Nov - 8:48

lol!

InsyaAllah ada umur ada rezki jumpa lagi....

jaypan

Posts : 19
Join date : 11/10/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by adambikers on Thu 17 Nov - 20:37

turun je tts..

aku turun pakai ksr jeee.. Wink

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Boot Alpinestar & Jacket BPower

Post by Sponsored content Today at 20:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum