Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 17 Oct - 10:15

jangan la gossip den dgn vfr tue...

den senang hati sebab dah dapat payment urusniaga pembantu rumah utk kawan den ni ha..

dia baru jer sms den tadi " zam, aku dah bank in komisen ko, tapi sorry aku tak jadi nak amik maid tu jadi baby sitter aku, tapi mungkin aku nak jadikan aku nyer sitter , fungsi yang lebih sesuai dgn kecantikan dia tu...hehehe.


ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by Raziskov on Mon 17 Oct - 10:26

Ghimeh,
pinjam baby sitter tu satu malam...nak suh kemas gumah den la..mmeowww..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by kudud on Mon 17 Oct - 10:29

cekap boto oghe berpengalaman ni, den baru jo nak tanyo ghimeh, dio da cantas dolu, chaiss..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by faizal_bulat on Mon 17 Oct - 10:32

jadi ke ride ke kelantan?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by jimf on Mon 17 Oct - 10:40

Raziskov wrote:Ghimeh,
pinjam baby sitter tu satu malam...nak suh kemas gumah den la..mmeowww..Razz

sekian

ni bahaya ni....
kalu kucing parsi lalu depan mata pun x tentu selamat lagi... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by jimf on Mon 17 Oct - 10:41

faizal_bulat wrote:jadi ke ride ke kelantan?

tak jadi laa bang...
sudah kansel... sila ganti short ride yg berpatutan...
dan minta maaf pada omak, kena kansel bfast..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 17 Oct - 10:46

Raziskov wrote:Ghimeh,
pinjam baby sitter tu satu malam...nak suh kemas gumah den la..mmeowww..Razz

sekian
tak yah la... karang tahun depan ko kena paterniti leave lagi....susah kami nak tts sbb takde org nak up... bounce

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by faizal_bulat on Mon 17 Oct - 10:48

jimf wrote:
faizal_bulat wrote:jadi ke ride ke kelantan?

tak jadi laa bang...
sudah kansel... sila ganti short ride yg berpatutan...
dan minta maaf pada omak, kena kansel bfast..

jomla short ride ke fraser hill... leh singgah kelah sanctuary.. sambil mandi manad kt sg selangor area kuala kubu bharu...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by jimf on Mon 17 Oct - 11:02

mahal nya moto retro sekarang...
dh mcm moto tahun 90an punya harga...

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by Chef Bob on Mon 17 Oct - 11:05

jimf wrote:mahal nya moto retro sekarang...
dh mcm moto tahun 90an punya harga...

[You must be registered and logged in to see this link.]

moto stendet tu...

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 17 Oct - 11:06

jimf wrote:mahal nya moto retro sekarang...
dh mcm moto tahun 90an punya harga...

[You must be registered and logged in to see this link.]

uuikkss..... ni la penangan motor retro..... rega bukan pada usia, tapi nilai estetikanyer... reputasi dan legendary story yang ada padanyer....

semalam aku mimpi naik motor andy lau la.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 17 Oct - 11:09

aku ke nih...

[You must be registered and logged in to see this link.]

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by jimf on Mon 17 Oct - 11:09

ZAM@GHIMEHV wrote:

semalam aku mimpi naik motor andy lau la.....

moto andy lau? yang ni ke bang?.... Razz

[You must be registered and logged in to see this image.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 17 Oct - 11:13

aikk cemana ko bole tau nih... ko pun ada dlm mimpi ni ker....masa tu ko naik ninja ker? scratch

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by jani on Mon 17 Oct - 11:24

jimf wrote:
faizal_bulat wrote:jadi ke ride ke kelantan?

tak jadi laa bang...
sudah kansel... sila ganti short ride yg berpatutan...
dan minta maaf pada omak, kena kansel bfast..

nampaknya aku kena turun gak xtvt CSR opis aku sabtu ni, malas betul ari tu dah bgtau boss x leh bab ada hal kat KB...nak tipu2 x gheti...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by jimf on Mon 17 Oct - 11:28

eden mano ado mimpi laaa... realty ajo..
ko ckp moto andy lau...sapo pernah nengok citer tu tau laaaa moto tu... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by Raziskov on Mon 17 Oct - 11:32

motor ni dalam citor porno andy lau tajuk "Full Throttle" kan?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by faizal_bulat on Mon 17 Oct - 11:40

ada amjal ke arini?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 17 Oct - 11:42

Raziskov wrote:motor ni dalam citor porno andy lau tajuk "Full Throttle" kan?

sekian

betul la... riding position motor ni bole kasi sakit tolor pindang la... den dah kena semalam.....tapi dia punya pegi...lazattttttt....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by jimf on Mon 17 Oct - 11:48

Raziskov wrote:motor ni dalam citor porno andy lau tajuk "Full Throttle" kan?

sekian

bang ngah ni sojak semenjak ingat porno ajo..
kompom laaa anak patung yg den baru order 10 tu x smpi kat den lai.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by kamalia on Mon 17 Oct - 12:25

Raziskov wrote:motor ni dalam citor porno andy lau tajuk "Full Throttle" kan?

sekian

ada 3gp tak?

kasi pm. Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 17 Oct - 12:45

kamalia wrote:
Raziskov wrote:motor ni dalam citor porno andy lau tajuk "Full Throttle" kan?

sekian

ada 3gp tak?

kasi pm. Razz

ado .... err ..jgn plak ko guna kemera den tu buat material 3gp lak...? karang hantu dia dtg cari tuanpunya kemera , abih la den...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by jimf on Mon 17 Oct - 12:47

ngah...mlm ni ado tts tak?.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by Adik Kecil on Mon 17 Oct - 12:49

amjal

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 17 Oct - 12:52

Adik Kecil wrote:amjal

dah check kencing manis hari nih? klu blum sila check sekrg.... bounce

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 96 - Jom laaa ride, mana2 pun leh (14th Oktobr 2011)

Post by Sponsored content Today at 8:27


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum