North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Page 2 of 18 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by jimf on Tue 27 Sep - 11:16

faizal_bulat wrote:
kalu mcm tu kena ada perubahan sikit la kat jadual.. kena flag off lmbt sikit la... sebelum ni kul 0300, kalu nk lalu kemeren dulu, mybe pas subuh just nice la.. kalu ikut perkiraan aku yg selalu ikut jln kemeren ke KB, dlm kul 1500/1600 kita kan smpai ke KB insyaAllah kalu gerak lepas subuh..

sekadar pendapatan..

sorry bang...tanya sikit... kalu kul 1500/1600 tu naik pe?
rasanya biar stick gerak pagi buta... sebab leh smpi awal, leh rehat... kalu smi kul 1200tghari pun cantik.
Kalu smpi kul 4, dh petang sgt...terus membuta.. tinggal mlm aje nk jalan2.. pehtu esok pagi nk gerak dah..
sian pada geng2 kelamin.. x sempat nk jalan2..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by jefnoka1 on Tue 27 Sep - 11:21

jimf wrote:
faizal_bulat wrote:
kalu mcm tu kena ada perubahan sikit la kat jadual.. kena flag off lmbt sikit la... sebelum ni kul 0300, kalu nk lalu kemeren dulu, mybe pas subuh just nice la.. kalu ikut perkiraan aku yg selalu ikut jln kemeren ke KB, dlm kul 1500/1600 kita kan smpai ke KB insyaAllah kalu gerak lepas subuh..

sekadar pendapatan..

sorry bang...tanya sikit... kalu kul 1500/1600 tu naik pe?
rasanya biar stick gerak pagi buta... sebab leh smpi awal, leh rehat... kalu smi kul 1200tghari pun cantik.
Kalu smpi kul 4, dh petang sgt...terus membuta.. tinggal mlm aje nk jalan2.. pehtu esok pagi nk gerak dah..
sian pada geng2 kelamin.. x sempat nk jalan2..
yo la... nak cari suar jeans lagik kehkehkeh...

________________________________________________________________________________________

murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by faizal_bulat on Tue 27 Sep - 11:29

sekadar pendapatan...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by jimf on Tue 27 Sep - 11:39

faizal_bulat wrote:sekadar pendapatan...

hehe..tak salah kasi pendapat...teruskan..
jgn jadi mcm mamat sorang tu.. bukan pendapat aje, siap nk buat tesis lai... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by Bongxz on Tue 27 Sep - 11:45

faizal_bulat wrote:sekadar pendapatan...
Jgn lupa bayar cukai. Zakat lagi la wajib...........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by faizal_bulat on Tue 27 Sep - 11:55

Bongxz wrote:
faizal_bulat wrote:sekadar pendapatan...
Jgn lupa bayar cukai. Zakat lagi la wajib...........

otomatik potong la...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by jimf on Tue 27 Sep - 12:32

cissss...baru nak bermesra.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 27 Sep - 14:00

den ok jer... pegi bukit fraser turun bukit tinggi pun ok.. pasal bukit-bukit, gunung-ganang ni mmg kegomaran den, lobih-2 lagi yg tanah gambut punyo...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by jimf on Tue 27 Sep - 14:04

ekau hlang ko mano zam?
baru lik ride sabah ko?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 27 Sep - 14:09

hehehe... den bezy la... dgn bakal mentua baghu den, baghu sampai dari medan, bwk jenjalan kek nilai 3, boli langsir, bedsheet kilat-kilat...yo la... nak dpt menantu kojo opis tgkt doplohlimo bukan senang....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by ziex69 on Tue 27 Sep - 14:15

jimf wrote:
lagi pun, poi KB lalu cameron lum tercapai lai sojak sangkut ride lopaih..
sonang citor masa poi kito ikut cameron... ?

Jimf,
Bukan ke ko pernah sampai Gua Musang masa gi cameron dulu, masa tu ko kejar kalo x silap ada sorg rider terlajak sampai KB sebab terlepas simpang ke cameron...... scratch

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by jimf on Tue 27 Sep - 16:30

ziex69 wrote:
jimf wrote:
lagi pun, poi KB lalu cameron lum tercapai lai sojak sangkut ride lopaih..
sonang citor masa poi kito ikut cameron... ?

Jimf,
Bukan ke ko pernah sampai Gua Musang masa gi cameron dulu, masa tu ko kejar kalo x silap ada sorg rider terlajak sampai KB sebab terlepas simpang ke cameron...... scratch

ko kutuk aku ke pot?
malehhh aaa saing dgn ko poi KB camni..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by jani on Tue 27 Sep - 16:40

alif283 wrote:
ali@kudid wrote:sapo laie bawak tupaioo ni.....

pejal bujur, ngko bawak 2 roda ke 4 roda?

Jomm ah kudid...aku bawak tupayo gak

alip...kasi kompom la...aku x de rakan seccian ni...FB dah bawak ZX6 pulak...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by jimf on Tue 27 Sep - 16:49

kudid, alif... tolong kasi kompomasi... nk up nama ni...
matzzr... ko xnk ride dongan den ko? (rela dikitai bertalu2)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by jimf on Tue 27 Sep - 17:25

kalu idak awek ni (yg belakang tu..bukan yg cute kat depan tu) dah jadi keluarga zzrianz dah... Very Happy


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 27 Sep - 17:27

perghh.... mcm cerite beauty and the beast la....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by kudud on Tue 27 Sep - 17:29

isk, cana nak alih kan bro yg kat depan tu, x nmpak pulak org belakang dia tu.. Razz (dok tolak2 pakai tangan pun xmau ni haa-cakap sambil tangan tolak2)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by jimf on Tue 27 Sep - 17:32

kudud wrote:isk, cana nak alih kan bro yg kat depan tu, x nmpak pulak org belakang dia tu.. Razz (dok tolak2 pakai tangan pun xmau ni haa-cakap sambil tangan tolak2)

nk kono ikat ket pokok dongan treksuit ni.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 27 Sep - 17:35

jimf wrote:
kudud wrote:isk, cana nak alih kan bro yg kat depan tu, x nmpak pulak org belakang dia tu.. Razz (dok tolak2 pakai tangan pun xmau ni haa-cakap sambil tangan tolak2)

nk kono ikat ket pokok dongan treksuit ni.... Very Happy

ada yg keluar akhbar muka depan esok nih "Apa salah saya"....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by kudud on Tue 27 Sep - 17:38

jimf wrote:
kudud wrote:isk, cana nak alih kan bro yg kat depan tu, x nmpak pulak org belakang dia tu.. Razz (dok tolak2 pakai tangan pun xmau ni haa-cakap sambil tangan tolak2)

nk kono ikat ket pokok dongan treksuit ni.... Very Happy

den x nak campur dengan ini scene... (minta2 la selamat dr semua ancaman)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by ali@kudid on Tue 27 Sep - 19:07

bang long jimf, nanti dulu, jangan up name lagi, cuti belum diluluskan lagi,hahaha.. tp niat dihati memey nk join...

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by mat zzr on Tue 27 Sep - 19:52

jimf wrote:kudid, alif... tolong kasi kompomasi... nk up nama ni...
matzzr... ko xnk ride dongan den ko? (rela dikitai bertalu2)

insyallah aku join...aku nak kena tukar rantai dgn spoket dulu...up nama aku....lama tak ride dgn warga emas ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by mat zzr on Tue 27 Sep - 19:55

jimf wrote:
jefnoka1 wrote:cameron turun kol 8 mlm tu uncle... Shocked

takpe bang long...juga kawan2... usah risau laa..
kalu ikut naluri den la.. den lebih suka panjat bukit dari turun bukit..
sebab momentum naik bukit lai mncengkam...compare turun bukit kono main brek..

lagi pun, poi KB lalu cameron lum tercapai lai sojak sangkut ride lopaih..
sonang citor masa poi kito ikut cameron... balik baru ikut jeli/banding..
sodap menangkap awan pagi2 mndaki cameron
masa balik, kalu golap pun tak risau sgt pasal maybe maso tu dah smpi exit K.Kangsar..
balik dari penang tongah2 mlm maso kudud kawen hari tu pun selamborr ajo bebudak2 ni..
amacam?

jimf...walaupun aku tak paham apa ko tulis ni...aku tetap polo...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by mat zzr on Tue 27 Sep - 19:58

jimf wrote:
faizal_bulat wrote:
kalu mcm tu kena ada perubahan sikit la kat jadual.. kena flag off lmbt sikit la... sebelum ni kul 0300, kalu nk lalu kemeren dulu, mybe pas subuh just nice la.. kalu ikut perkiraan aku yg selalu ikut jln kemeren ke KB, dlm kul 1500/1600 kita kan smpai ke KB insyaAllah kalu gerak lepas subuh..

sekadar pendapatan..

sorry bang...tanya sikit... kalu kul 1500/1600 tu naik pe?
rasanya biar stick gerak pagi buta... sebab leh smpi awal, leh rehat... kalu smi kul 1200tghari pun cantik.
Kalu smpi kul 4, dh petang sgt...terus membuta.. tinggal mlm aje nk jalan2.. pehtu esok pagi nk gerak dah..
sian pada geng2 kelamin.. x sempat nk jalan2..

wow...hari ini dalam sejarah kalau boleh sampai sebelum 1200.....selalunya dah lewat petang...

jimf..AN ko bila siap.?..aku nak korek block zzr5 aku ni...biar jadi 650cc...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by Amm on Tue 27 Sep - 20:41

Lepas kul 7 malam bagi Mat ZZR srang je kat porem ...I like....He..he...
Mat ZZR join ride tu yang teman gigil ni...nak polo ke tak,polo ke tak, polo ke tak...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: North - East Coast Ride (Eastern Ride V3) - sambungan

Post by Sponsored content Today at 9:08


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 18 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum