salam berkenalan kepada abang2 otai2

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by hadzman on Mon 26 Sep - 18:24

halo ManCAL! salam penyahabatinan..baru tak baru sangat la, mesti salah satu der otai sini...motot tak dapat lagi, masih dlm proses. otak dh berlaga2 fikir pasal tu..minggu ni InsyaAllah bertukar tangan. sila tunjuk ajar yeee.
p/s gambar awak sgt merangsangkan laa..heeeee geek

hadzman

Posts : 19
Join date : 22/09/2011
Age : 29
Location : Sungai Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by ali@kudid on Mon 26 Sep - 18:46

takpe la kudud, aku bagi can la..

hai abg hadzman! saya ali@kudid, adik bongsu kepada kudud Razz

wah, jadi owner baru DAFi ke? tahniah!

belum ade zzr250 lain dapat potong DAFi time tengah topspeed woo...

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by hadzman on Mon 26 Sep - 21:41

hai kudid! semoga itu menjadi kenyataan jika segala berjalan lancar dalam dua atau tiga hari lagi..Very Happy
DAFi ada owner2 legend yang otai sebelum ni, aku betul2 nk kan meneruskan penjagaan motor itu. satu hari kala kita ride on yah! sila tunjuk ajar, saya newbie ruby~ =)))

hadzman

Posts : 19
Join date : 22/09/2011
Age : 29
Location : Sungai Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by faizal_bulat on Mon 26 Sep - 22:33

makesure bontot ko tonggek sikit, sebab owner2 lama mmg tonggek...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by kudud on Tue 27 Sep - 9:10

x dapat bayangkan kalo FB tonggek.. drunken

kudid main jaat!! tahniah jugak laa..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by hadzman on Tue 27 Sep - 9:19

hahahah..mana satu adik mana satu abang nih...komfius..ke kembar? hehe

hadzman

Posts : 19
Join date : 22/09/2011
Age : 29
Location : Sungai Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by ManCaL on Tue 27 Sep - 10:26

hadzman wrote:hahahah..mana satu adik mana satu abang nih...komfius..ke kembar? hehe

untuk makluman anda diaorg ni mmg kembar siam yg telah berjaya di pisahkn di Siam Razz

hensom wooiii diaorg nih.. Suspect

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by ziex69 on Tue 27 Sep - 12:10

hadzman wrote:
duk kat elefan lapan. ooo..orang lama la bang...masa kecik2 dulu abg bise naik gajah la eh..

aku tak pastila elephant 8 yg mana, sebab masa aku tadika dulu takder nama jalan cuma ada lot umah jer, kalo ko tau dr shukri yang ada umah kembar 2 tu dekat2 ngan umah aku dulu,

untuk pengetahuan ko dalam forum ni ada kategori bangko, kategori adik beradik, kategori katik dan spesis sarkis, kalo salah atau nak tambah minta otai tolong betulkan...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by alif283 on Tue 27 Sep - 12:32

Halo Hadzman, saya kawan Farah Natasha.. Embarassed

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by hadzman on Tue 27 Sep - 12:34

ziex69 wrote:
hadzman wrote:
duk kat elefan lapan. ooo..orang lama la bang...masa kecik2 dulu abg bise naik gajah la eh..

aku tak pastila elephant 8 yg mana, sebab masa aku tadika dulu takder nama jalan cuma ada lot umah jer, kalo ko tau dr shukri yang ada umah kembar 2 tu dekat2 ngan umah aku dulu,

untuk pengetahuan ko dalam forum ni ada kategori bangko, kategori adik beradik, kategori katik dan spesis sarkis, kalo salah atau nak tambah minta otai tolong betulkan...

ohhh..sy baru 4 tahun pindah ke sana. dulu duk PJ. ayah nak duk dlm utan, so die pindah sana..awal2 jeng kreng nk kluar kawasan dalam, skarng dh ada highway merata ok lahh... Very Happy skrg duk mana bg mancal?

kategori bangko ngan katik tu camne bro?? spesis sarkis tuh yg leh juggle bola sambil bawak motor eh..?hehehe best best.. jocolor

hadzman

Posts : 19
Join date : 22/09/2011
Age : 29
Location : Sungai Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by ManCaL on Tue 27 Sep - 13:50

hadzman wrote:
ziex69 wrote:
hadzman wrote:
duk kat elefan lapan. ooo..orang lama la bang...masa kecik2 dulu abg bise naik gajah la eh..

aku tak pastila elephant 8 yg mana, sebab masa aku tadika dulu takder nama jalan cuma ada lot umah jer, kalo ko tau dr shukri yang ada umah kembar 2 tu dekat2 ngan umah aku dulu,

untuk pengetahuan ko dalam forum ni ada kategori bangko, kategori adik beradik, kategori katik dan spesis sarkis, kalo salah atau nak tambah minta otai tolong betulkan...

ohhh..sy baru 4 tahun pindah ke sana. dulu duk PJ. ayah nak duk dlm utan, so die pindah sana..awal2 jeng kreng nk kluar kawasan dalam, skarng dh ada highway merata ok lahh... Very Happy skrg duk mana bg mancal?
kategori bangko ngan katik tu camne bro?? spesis sarkis tuh yg leh juggle bola sambil bawak motor eh..?hehehe best best.. jocolor

Abg mancal duk rawang sama2 dgn Abg Halim (gengter pasar borong) dan Kak Mah dlm bahasa thai rawang adalah (Dekat)
sekian


Last edited by ManCAL on Tue 27 Sep - 14:13; edited 1 time in total

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by ziex69 on Tue 27 Sep - 14:05

hadzman wrote:
ohhh..sy baru 4 tahun pindah ke sana. dulu duk PJ. ayah nak duk dlm utan, so die pindah sana..awal2 jeng kreng nk kluar kawasan dalam, skarng dh ada highway merata ok lahh...

PJ area mana? mana tau ko kenal plak dengan joe14, dia dulu otai seksyen 14 bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by hadzman on Tue 27 Sep - 14:19

ziex69 wrote:
hadzman wrote:
ohhh..sy baru 4 tahun pindah ke sana. dulu duk PJ. ayah nak duk dlm utan, so die pindah sana..awal2 jeng kreng nk kluar kawasan dalam, skarng dh ada highway merata ok lahh...

PJ area mana? mana tau ko kenal plak dengan joe14, dia dulu otai seksyen 14 bounce

ye r tuh, kat sec 14/50. jalan depan skolah pompuan sri aman..petang2 skodeng diorang time PJ..hehehe takpun tunggu kat taman aman time balik skolah kacau..hihihihi. Joe14 yg mana satu bro?

hadzman

Posts : 19
Join date : 22/09/2011
Age : 29
Location : Sungai Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by hadzman on Tue 27 Sep - 14:21

alif283 wrote:Halo Hadzman, saya kawan Farah Natasha.. Embarassed

styla pariyaaa...suttule ulle pi machaa!!

hadzman

Posts : 19
Join date : 22/09/2011
Age : 29
Location : Sungai Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by ziex69 on Tue 27 Sep - 14:28

Jalan 14/50 tu kawasan umah bangla banglo owang kayo2 wooo. joe 14 tu avatar dia minah arab pakai purdah.

aku dulu dok kg tunku, selalu gak lepak taman aman waktu petang tambah plak time budak skolah sri aman tu balik skolah, marvelosss berpinar biji mata tengok affraid


Psssttt: puas hati dapat beramas mesra ngan grup LBM, tenkiu sya

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by hadzman on Tue 27 Sep - 14:50

ziex69 wrote:Jalan 14/50 tu kawasan umah bangla banglo owang kayo2 wooo. joe 14 tu avatar dia minah arab pakai purdah.

aku dulu dok kg tunku, selalu gak lepak taman aman waktu petang tambah plak time budak skolah sri aman tu balik skolah, marvelosss berpinar biji mata tengok affraid


Psssttt: puas hati dapat beramas mesra ngan grup LBM, tenkiu sya

hohoho...dulu skolah rendah kat kampung tunku. bwk basikal lalu kebur mesti laju jerrr...haha
memang marvelos fabulos barbados budak-budak sriaman. sampai ada kes ada laki gi tayang pedang nak ajak battle awek muda lps abis skolah. ishh! scratch

hadzman

Posts : 19
Join date : 22/09/2011
Age : 29
Location : Sungai Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by jani on Tue 27 Sep - 16:29

salam perkenalan hadzman....tahniah bab dapat DAFi... Smile

tahniah gak dapat mengimbau kenangan lalu potz....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by ardley on Tue 27 Sep - 16:46

dulu kalo naik bas sekolah mesti tido jea...bila nak sampai sri aman jea..muka dah ke luar tingkap...(sambil mulut terlopong cari tempat2 yang leh ngintai)...huhuhuhu!

dapat tengok bumbung sekolah pon jadiler....leh buat mimpi malam2...hahaha!

ardley

Posts : 154
Join date : 25/08/2011
Age : 36
Location : Brazil

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by ziex69 on Tue 27 Sep - 20:55

hadzman wrote:hohoho...dulu skolah rendah kat kampung tunku. bwk basikal lalu kebur mesti laju jerrr...haha
memang marvelos fabulos barbados budak-budak sriaman. sampai ada kes ada laki gi tayang pedang nak ajak battle awek muda lps abis skolah. ishh! scratch

masa time aku dulu ader gak dgr citer budak sriaman ni ramai yg les, tu yg tiap2 ptg mesti lalu tapi kena bawak keta, sambil lalu tu tengok gak la bumper diaorg tu tak tahan beb, pasal lalu kubur tu aku pun pernah kena sampuk masa lalu kat situ, seminggu demam...


ardley, ko pun geng skodeng sriaman jgak ker?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by mat zzr on Tue 27 Sep - 21:56

potz...aku pun tersampuk gak....tersampuk dgn FZ-16...ada masuk malaysia ke...FZi-15 mcm ko tu jer yg aku nampak kat jalanraya...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by ardley on Wed 28 Sep - 10:12

ziex69 wrote:
hadzman wrote:hohoho...dulu skolah rendah kat kampung tunku. bwk basikal lalu kebur mesti laju jerrr...haha
memang marvelos fabulos barbados budak-budak sriaman. sampai ada kes ada laki gi tayang pedang nak ajak battle awek muda lps abis skolah. ishh! scratch

masa time aku dulu ader gak dgr citer budak sriaman ni ramai yg les, tu yg tiap2 ptg mesti lalu tapi kena bawak keta, sambil lalu tu tengok gak la bumper diaorg tu tak tahan beb, pasal lalu kubur tu aku pun pernah kena sampuk masa lalu kat situ, seminggu demam...


ardley, ko pun geng skodeng sriaman jgak ker?

bukan skodeng jea...siap ader teropong dalam bas dulu...hahahah!..dulu punya cerita...adusss!

ardley

Posts : 154
Join date : 25/08/2011
Age : 36
Location : Brazil

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by mat zzr on Wed 28 Sep - 17:34

tak sangka potz suka skodeng...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by ziex69 on Wed 28 Sep - 17:53

mat zzr wrote:potz...aku pun tersampuk gak....tersampuk dgn FZ-16...ada masuk malaysia ke...FZi-15 mcm ko tu jer yg aku nampak kat jalanraya...

matzzr,

cer ko masuk kat sini>>> http://myenthusiasts.org/fz150i/index.php?PHPSESSID=e196fbe11ac1a2afc11d0b07a6356f34&topic=16333.0
aku ader kat sinun Aku ngan ardley memey suka skodeng bebudak sriaman

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by hadzman on Wed 28 Sep - 17:55

skodeng sekali sekala mengikut doktor dapat mengelakkan masalah jantung kalau dipraktis dari usia yang kecil...
cyclops
heheh..

hadzman

Posts : 19
Join date : 22/09/2011
Age : 29
Location : Sungai Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by ziex69 on Wed 28 Sep - 17:57

hadzman wrote:skodeng sekali sekala mengikut doktor dapat mengelakkan masalah jantung kalau dipraktis dari usia yang kecil...
cyclops
heheh..

betol tu hadzman, dari tadika lagi aku dah praktis, sampai skrng mata masih terang benderang, kalo dalam gelap pun bole nampak.

masa ko darjah enam tahun berape?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam berkenalan kepada abang2 otai2

Post by Sponsored content Today at 4:27


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum