Next coming ride

Page 1 of 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

ZZRianz Official Next Ride Poll - 7th/8th Jul 2012

9% 9% 
[ 1 ]
18% 18% 
[ 2 ]
73% 73% 
[ 8 ]
 
Total Votes : 11

Next coming ride

Post by jimf on Wed 3 Feb - 17:59

Salam...Beris ride dan selesai..
Belum habis lagi, masa lepak kat Ulu Bernam, ramai dah bertanya mana next ride.
Eden pun dah pening nk cari tempat...ikut hati poi vietnam ajo hehehe..
Anyway, ni buat poll...nk tgk suara ramai. Then bole plan...


Last edited by jimf on Tue 22 May - 11:24; edited 2 times in total

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by furqaan on Thu 4 Feb - 12:42

Teman pilih Taman Negara kenya ... maafla walaupun tak bley ikut ride sahhhhhhhhhhhhhhhh...Uwaaaaaaaaaaaaaa.. Crying or Very sad

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by azamreeves on Sat 6 Feb - 18:40

aku cadangkan ke betong..heheh

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by Amm on Sat 6 Feb - 20:54

Ni bukan tempat bersembang oooiiiii. cherry

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by Dinz on Thu 11 Feb - 16:06

Aku pilih Taman Negara, Pahang. 3 jam dr KL sampai Kuala Tahan..

Pulau Pangkor boleh buat one day ride - An Evening in Pangkor.
3 jam dr KL ke Lumut - duduk 3 -4 jam kat Pangkor - petang balik.
Sampai rumah malam. Tapi kalau ada orang yang nak mandi laut, kena la buat 2 D 1 N

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by ManRoti on Wed 17 Feb - 4:54

Cadangan Pak Dinz tuu bernas, Kalau Day trip ok ler saya pun boley ikut... tak payah nak mintak lesen besar... untuk bermalam di luar kawasan... jajahan...

ManRoti

Posts : 89
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by ManRoti on Wed 17 Feb - 5:23

Very Happy What a Face


Last edited by ManRoti on Wed 17 Feb - 5:27; edited 1 time in total

ManRoti

Posts : 89
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by ManRoti on Wed 17 Feb - 5:25

CADANGAN
buat SHORT RIDE KE KARAOKE....CLEAN PUNYER LER....
Ader satu tempat di NILAI...berhampiran NILAI COLLEGE...Port Baik Punyer... cuci mata sambil menyanyi at STUDENT RATE saper nak ikut.
Sabtu ni (20hb Feb 2010) RIDE ke Karaoke BOX Berhampiran Nilai College.

Kita RV kat Petnonas Tepi IKRAM / Uniten 10:00 pm


ManRoti

Posts : 89
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by cak_onn on Fri 19 Feb - 11:11

waaa..mantap juga abg roti ni yer...apa aku karaoke kat rumah je la..

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by jimf on Fri 19 Feb - 11:17

cak_onn wrote:waaa..mantap juga abg roti ni yer...apa aku karaoke kat rumah je la..

taknk poi flag-off ko?... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by cak_onn on Fri 19 Feb - 11:42

Jimf wrote:
taknk poi flag-off ko?...

ciss.. tuo bangko ni mengedap eden guponyo

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by Amm on Fri 19 Feb - 22:48

cak_onn wrote:
ciss.. tuo bangko ni mengedap eden guponyo

Hish....tak sangko den YB pun nafsu alam juga.Cak Onn pun YB on.He..he..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by ManRoti on Mon 22 Feb - 10:21

Alamak tak der respond ler... aku tengok korang karaoke kat cherating bukan kemain hebat... kita try lagi arrange next week ride karaoke kat shah alam...
ok????

ManRoti

Posts : 89
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by jimf on Mon 22 Feb - 11:12

rotibai... bapak2 sini lesen besau bila outstesen aje...masa poi ride..
kalu duk KL semua kena rantai...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by ManRoti on Tue 23 Feb - 21:24

Btul tuu Jimf... gua lesen besau kat Klang Valley ajer lar... nak ride jauh2 lesen gua x cukup besar...nnt tunggu gua upgrade 1k baru boleh gua apply lesen besar...

Lagipun moto gua x brp sihat kalau jalan jauh2... dah bnyk workshop gua antar masih jugak gegar dan hoyong hayang... biler speed lebih 120km/h kalau sotride ok ler... boleh ler tahan sbb ride kejap jer.

Kalau jauh2 takut moto naik lori pulak dan malas nak menyusahkan sahabat Zzrianz yg lain kalau moto rosak.

ManRoti

Posts : 89
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by yusz@jbl on Mon 1 Mar - 4:30

Kalau Karaoke nak best lagi santai, kita wat kat Tg Giler Port Kelang...

Ada yg Open ada yang berbilik tuk 40 org...

makanan pun cantik erarik lagi dabOm dgn pelayan yang manis2 mangga...

UUwwaaaaaaaa........................


rabbit rabbit rabbit


cheers

yusz@jbl

Posts : 113
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by jefnoka1 on Mon 1 Mar - 9:35

bilo lah den nak pandai nyanyi mcm derang ni Sad

________________________________________________________________________________________

murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by cak_onn on Tue 2 Mar - 10:41

JBL Wrote:
Kalau Karaoke nak best lagi santai, kita wat kat Tg Giler Port Kelang...

Ada yg Open ada yang berbilik tuk 40 org...

makanan pun cantik erarik lagi dabOm dgn pelayan yang manis2 mangga...

UUwwaaaaaaaa........................









camne aku boleh ketinggalan di kawasan jajahan sendiri ni....

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by cak_onn on Tue 2 Mar - 10:43

jefkona wrote:
bilo lah den nak pandai nyanyi mcm derang ni

boleh bang long beli mic sendiri pastu nyanyi sendiri2

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by yusz@jbl on Tue 2 Mar - 13:40

cak_onn wrote:JBL Wrote:
Kalau Karaoke nak best lagi santai, kita wat kat Tg Giler Port Kelang...

Ada yg Open ada yang berbilik tuk 40 org...

makanan pun cantik erarik lagi dabOm dgn pelayan yang manis2 mangga...

UUwwaaaaaaaa........................









camne aku boleh ketinggalan di kawasan jajahan sendiri ni....


tu namanya tak habis menjelajah ler tuuu... hehehehe...


cheers cheers cheers

yusz@jbl

Posts : 113
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by Bongxz on Tue 2 Mar - 19:30

Nyanyi, den memang suke nyanyi ni.

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by mat zzr on Tue 9 Mar - 9:38

Dinz wrote:Aku pilih Taman Negara, Pahang. 3 jam dr KL sampai Kuala Tahan..

Pulau Pangkor boleh buat one day ride - An Evening in Pangkor.
3 jam dr KL ke Lumut - duduk 3 -4 jam kat Pangkor - petang balik.
Sampai rumah malam. Tapi kalau ada orang yang nak mandi laut, kena la buat 2 D 1 N

aku pun sokong ride to pangkor...park motor kat pekan lumut....pastu naik bot pi pangkor...sampai pangkor sewa motor cub ronda pulau...aku pernah ronda pulau pangkor 17 tahun lalu naik honda C70...sampai kat airport pangkor...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by UnoS on Mon 22 Mar - 12:08

jom ride pangkor

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by mat zzr on Mon 22 Mar - 13:26

UnoS wrote:jom ride pangkor

bila nak pi?....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by yusz@jbl on Fri 2 Apr - 18:28

jimf wrote:rotibai... bapak2 sini lesen besau bila outstesen aje...masa poi ride..
kalu duk KL semua kena rantai...

Maafkan saya, saya TAMAU masuk dalam itu sinalai.... muahahahahahaaaa.............!!!





Jadi jantan kena berani
jadi SUAMI, al-Mithali....

yusz@jbl

Posts : 113
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Next coming ride

Post by Sponsored content Today at 17:37


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum