Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by paklongkkb on Tue 11 May - 14:37

91, u r Zzrianz bile kebas kain rentang( Banner PVC) untuk buat cover moto..paklong dah kebas 1 kat kkb. sape nak masih ade 1 kat traffic light MDHS, size memang cun and dah xpired lesen MDHS bulan April. Bukan mencuri, tapi tolong bersihkan...he he

paklongkkb

Posts : 40
Join date : 01/05/2010
Age : 62
Location : Kuala Kubu Bharu,Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by apiet on Thu 13 May - 14:05

92. bila nak invest kat tayar bli yg bagus sket kedekut duit..... tapi bile nak meleper, time tu la terasa.... "kalo la taya aku best lagih nih, mau rapat side mirror aku corner..."...............hahahaha....

p/s.... barangsiapa yg memakai tayar2 biasa seperti fkr/irc/duro/kenda... berhati hati la ketika melayan corner... kalo jalan kering ok lagi... kalo basah, x yah men corner la aku nasihatkan.. aku nasihat untuk kawan2 sebab dah ada pengalaman sendiri... keadaan sgt berbeza bila menggunakan tayar2 seperti battlax, metzeller, sport demon...etc... kadang2, just dengan perbezaan 100 ringgit je, boleh menyelamatkan coz repair yg lebih byk RM nye bila terjatuh sebab tayar x grip... -ini bukan iklan tayar.... hehehe...

apiet

Posts : 8
Join date : 29/04/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by Ruud Gullit on Fri 11 Jun - 15:47

34.kalau kena potong jer,mesti berazam nak pakai ZZR lagi besar Laughing Laughing

Ruud Gullit

Posts : 7
Join date : 11/06/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by cak_onn on Mon 23 Aug - 16:43

35.kena ulang balik no pasal dah lupa no brpa

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by rashidzx11 on Mon 11 Oct - 10:05

salam semua ... leh tambah kuah erk ...

93. tengah syiok kat highway speed 130km/j tetiba jerk ada suzuki panther follow baik punye .... dalam hati siot je , rasa macam nak upgrade jerk .. Very Happy

rashidzx11

Posts : 11
Join date : 09/10/2010
Age : 48
Location : melaka

View user profile http://www.mlksportsbikers.com

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by cak_onn on Tue 9 Nov - 23:07

Salam nak tambah lama tak tambah

94.Bila ade org call tanya nak jual moto ke tak secara kasar.

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by syd on Mon 15 Nov - 19:26

90++. Cuba Korang Taip ZZRIanz Pada Search Google Image...Muka korang jer dalam search engine tu.. hehe (Gambar saya x der..sedey)

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by Raziskov on Mon 15 Nov - 19:32

syd wrote:90++. Cuba Korang Taip ZZRIanz Pada Search Google Image...Muka korang jer dalam search engine tu.. hehe (Gambar saya x der..sedey)

Muka sape paling banyak sya?
apo pulak takdo..gambo budak pompuan pakai spek hitam tongah dukung anak tu sapo?
silo bantu...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by syd on Mon 15 Nov - 19:37

Klu taip ZZRianz.......muka abang ajis paling banyak..hahahahaa

Klu taip ZZRian.. x der 'z'...muka adam paling banyak kot. Bang Long Jep tgh peluk kucing parsi pun ada..hehehe

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by pak_dine on Wed 17 Nov - 7:46

nak menambah kuah dan perencah sket.. adik2 nak numpang lalu.. Cool

96. bila tgk gaya rider s.bike da ade,,rupa moto da s.bike..tp, bila ride ramei t'tggal blkg..alasan biasa,,"saje ride nak amik angin,,bukan nak b'lumba"

97. bila rasa mekup moto da cun,,cat baru sembur,,tp enjin sangkut lg,,da 2thn parking xberbayar kat pomen moto,,(aku le tu)

98. bila moto xde,,forum join lg...(ramai ni)

99.tyme moto sedap,,asyik nak lenjan,,bila moto rosak br cari sifu otromen..huhu Razz

pak_dine

Posts : 8
Join date : 16/11/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by adambikers on Wed 17 Nov - 16:02

syd wrote:Klu taip ZZRianz.......muka abang ajis paling banyak..hahahahaa

Klu taip ZZRian.. x der 'z'...muka adam paling banyak kot. Bang Long Jep tgh peluk kucing parsi pun ada..hehehe

hadoiiii kuar gamba ngan "member" phuket daaa... camne la bole berlaku tu.. haaiisshh

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by Bongxz on Thu 18 Nov - 19:25

adambikers wrote:
syd wrote:Klu taip ZZRianz.......muka abang ajis paling banyak..hahahahaa

Klu taip ZZRian.. x der 'z'...muka adam paling banyak kot. Bang Long Jep tgh peluk kucing parsi pun ada..hehehe

hadoiiii kuar gamba ngan "member" phuket daaa... camne la bole berlaku tu.. haaiisshh

hehehhe, sengih penuh napsu la mamat tu.. hampeh tul............ tak reti simpan langsung

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by suhaizal on Wed 9 Feb - 21:54

no 100.orang baru nak tambah..pegi kedai runcit pun bawak zzr..tapi ajak ride jauh jaramg sekali(aku la tu) pirat

suhaizal

Posts : 60
Join date : 09/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by putra_rider on Wed 9 Feb - 23:34

101..anda memang seorang zzrianz bila posting lari dari tajuk forum..

putra_rider

Posts : 40
Join date : 20/01/2010
Age : 37
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by faizal_bulat on Thu 10 Feb - 2:08

102. anda mmg zzrianz bila naik zzr...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by gilababan on Thu 10 Feb - 3:27

jimf wrote:7. Bila eden posting ajo, takdo org layan ...(khas utk Baban)..

Hampeh... Br den nampak... (kompom posting ni pun org tak layan...) clown

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by gilababan on Thu 10 Feb - 3:47

103. Sanggup post 1 perkataan semato2 nk tambah posting... Razz

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by mat karan on Thu 10 Feb - 11:02

104. Bila join org kata aku tak karan.. hehe.. (aku keje kat company karan.. bukan aku yg karan.. Very Happy )

mat karan

Posts : 123
Join date : 02/12/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by putra_rider on Thu 10 Feb - 22:37

105..anda sedar anda zzrianz apabila anda mengejar podium no 1 sampai 5 atau lebih bila time bukak version baru walau pon anda pasti xde hadiah disediakan..

putra_rider

Posts : 40
Join date : 20/01/2010
Age : 37
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by faizal_bulat on Thu 10 Feb - 22:39

106. anda zzrianz bila selalu kena kutuk dlm porem..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by tenukz on Thu 10 Feb - 22:43

106. Ekau mmg zzrianz bila citer asik mencurat je r kat forum....lucah...tak cover langsung...laki ke pompuan sama jer....malu la aku...

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by Guest on Tue 1 Mar - 23:01

107. klu time tts, sapa yg balik dulu, kompom kena kutuk lepas serkup helmet kat kepala...apa la nasib..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by noname83 on Tue 29 Mar - 8:23

108. asal ade pluang n ruang msti nk on9 kt sini...

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by fami07 on Fri 3 Jun - 16:03

108. aku sesat x jumpa cari kedai darul ehsan ( one bistro ) ada gang dari zzrianz dtg amik aku kat pat aku tggu tu...tq faisal...!!!!
109. baru sedar aku gang zzrianz bila gang kelab lain kata aku punya moto moto reput !!! sedey aku :-(
Sad


Last edited by fami07 on Fri 3 Jun - 16:05; edited 1 time in total (Reason for editing : add icon)

fami07

Posts : 16
Join date : 16/04/2011
Age : 44
Location : cheras kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by jani on Sat 11 Jun - 12:52

org baru nak mencelah....

110. Naik moto kat highway komplit dari helmet sampai glove...sekali lagenda 110 pakai appolo ngan selipa jepon selamba je potong...(aku la tu..)

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda sedar anda seorang ZZRIANZ apabila......

Post by Sponsored content Today at 17:37


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum