Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Amm on Fri 9 Sep - 11:46

Pak Dinz,dah konfem ngan kamal...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Fri 9 Sep - 11:49

hi-wayMAN wrote:
kudud wrote:nak tanya skit, agak2 la, cana nak tau bahwa enjin muto ni ok ke dak, sbb tgk luaran nmpk cantik, harga agak murah n sbb nak jual kerna nak pkai duit..buleh sure x yg muto ni stil ok, agak2 cana ye nak kepastian?

[You must be registered and logged in to see this link.]

p/s:den tanyo sbb ado kawan nak boli zzr ni..

berdasarkan sistem ejosnya, aku nasihatkan test ride dulu sblm amik...
sedikit diragui...pipe manifold ke ejs kecik...pastu single ejos plak tu...
takut jadi mcm symtom muto lama ariff....jas mai tu sen... Razz

dud..apa susah...ko mintak lah balik ejos asal...pastu dengar lah bunyik engine tu...check minyak engine leaking ke tak..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Amm on Fri 9 Sep - 11:49

mat zzr wrote:
hi-wayMAN wrote:
kudud wrote:nak tanya skit, agak2 la, cana nak tau bahwa enjin muto ni ok ke dak, sbb tgk luaran nmpk cantik, harga agak murah n sbb nak jual kerna nak pkai duit..buleh sure x yg muto ni stil ok, agak2 cana ye nak kepastian?

[You must be registered and logged in to see this link.]

p/s:den tanyo sbb ado kawan nak boli zzr ni..

berdasarkan sistem ejosnya, aku nasihatkan test ride dulu sblm amik...
sedikit diragui...pipe manifold ke ejs kecik...pastu single ejos plak tu...
takut jadi mcm symtom muto lama ariff....jas mai tu sen... Razz

dud..apa susah...ko mintak lah balik ejos asal...pastu dengar lah bunyik engine tu...check minyak engine leaking ke tak..

ilmiah bang....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Raziskov on Fri 9 Sep - 11:50

Dah lamo boto tak layan korea ni..
tetibo kudud yg sobut2..terus terangsang...
amik la ni dud..Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Amm on Fri 9 Sep - 11:56

Kudud,bahan malam ni....Kudid suh bagitau...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Fri 9 Sep - 11:57

masyaallah...dah nak solat jumaat ni...

ajis sila booking tempat tido dgn segera...hari ni ada persaingan...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Dinz on Fri 9 Sep - 11:58

Amm wrote:Pak Dinz,dah konfem ngan kamal...

scratch

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Fri 9 Sep - 12:00

apsal pak dinz garu kepala...rambut ada kelimumur ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by nawza on Fri 9 Sep - 12:01

mat zzr wrote:apsal pak dinz garu kepala...rambut ada kelimumur ke?

kepala..kepala jgn sebut aaa....sensitif wooo...! haa..haa... Twisted Evil

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Dinz on Fri 9 Sep - 12:03

Raziskov wrote:Dah lamo boto tak layan korea ni..
tetibo kudud yg sobut2..terus terangsang...

Rumah baru bila nak buat openg house Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by jimf on Fri 9 Sep - 12:03

mat zzr wrote:apsal pak dinz garu kepala...rambut ada kelimumur ke?

kompom ko ado kelimumur? rambut pun xtentu nk ado, payah kelimumur nk gayut... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Fri 9 Sep - 12:04

jimf wrote:
mat zzr wrote:apsal pak dinz garu kepala...rambut ada kelimumur ke?

kompom ko ado kelimumur? rambut pun xtentu nk ado, payah kelimumur nk gayut... Razz

pk dinz...jimf kotok...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Raziskov on Fri 9 Sep - 12:05

Dinz wrote:
Raziskov wrote:Dah lamo boto tak layan korea ni..
tetibo kudud yg sobut2..terus terangsang...

Rumah baru bila nak buat openg house Very Happy

rumah baru belum masuk lagi..
takde duit nak amik neng cuci rumah...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Raziskov on Fri 9 Sep - 12:07

mat zzr wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:apsal pak dinz garu kepala...rambut ada kelimumur ke?

kompom ko ado kelimumur? rambut pun xtentu nk ado, payah kelimumur nk gayut... Razz

pk dinz...jimf kotok...

adam..budak2 kotok ko takde rambut....ngeh...ngeh...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kudud on Fri 9 Sep - 12:11

mat zzr wrote:
dud..apa susah...ko mintak lah balik ejos asal...pastu dengar lah bunyik engine tu...check minyak engine leaking ke tak..

hi-wayMAN wrote:

berdasarkan sistem ejosnya, aku nasihatkan test ride dulu sblm amik...
sedikit diragui...pipe manifold ke ejs kecik...pastu single ejos plak tu...
takut jadi mcm symtom muto lama ariff....jas mai tu sen... Razz

timo kacih ats nasihat..



Dinz wrote:

Kawan ke atau hang ? Nak buat muzium ka..??

ni kotok ke advised? Sad



Raziskov wrote:
[color=orange]Dinz[/color] wrote:
Raziskov wrote:Dah lamo boto tak layan korea ni..


tetibo kudud yg sobut2..terus terangsang...







Rumah baru bila nak buat openg house Very Happy





rumah baru belum masuk lagi..


takde duit nak amik neng cuci rumah...Razz





sekian







yg da lamo berumah ni xdo open ouse ko? Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by hi-wayMAN on Fri 9 Sep - 12:13

Dinz wrote:
hi-wayMAN wrote: berdasarkan sistem ejosnya, aku nasihatkan test ride dulu sblm amik...
sedikit diragui...pipe manifold ke ejs kecik...pastu single ejos plak tu...
takut jadi mcm symtom muto lama ariff....jas mai tu sen... Razz

Man, aku baru teringat. Beberapa bulan yg lepas, surat khabar mana aku pun dah tak ingat, ada satu kolum pasal motor british. Tak silap aku lokasinya kat area Tg Karang..

Wartawan ada interview owner motor antik yg paling rare, namanya En Tasuki..

Aku cari nama dan gambar kau kat dlm artikel tu, tak da punnnn

harian metro tu pakdin...
mmg abah aku pun encik tasuki tu...umah yg diorang posing reramai tu pun mmg umah abah aku...
nape aku x ada?...aku x balik kampung, mmg la x ade... Razz
reporter tu pun x de wat appoinment...main terjah je...tapi, tada hal lah...setakat nak tgk muto klasik british, datang la bila2 masa pun...

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kudud on Fri 9 Sep - 12:15

hi-wayMAN wrote:

harian metro tu pakdin...
mmg abah aku pun encik tasuki tu...umah yg diorang posing reramai tu pun mmg umah abah aku...
nape aku x ada?...aku x balik kampung, mmg la x ade... Razz
reporter tu pun x de wat appoinment...main terjah je...tapi, tada hal lah...setakat nak tgk muto klasik british, datang la bila2 masa pun...

ni kira jemputan open ouse ke enHIWAY? Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by hi-wayMAN on Fri 9 Sep - 12:20

Raziskov wrote:Dah lamo boto tak layan korea ni..
tetibo kudud yg sobut2..terus terangsang...
amik la ni dud..Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

seb baik aku x pose 6 ari ni... Twisted Evil Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by hi-wayMAN on Fri 9 Sep - 12:21

kudud wrote:
hi-wayMAN wrote:

harian metro tu pakdin...
mmg abah aku pun encik tasuki tu...umah yg diorang posing reramai tu pun mmg umah abah aku...
nape aku x ada?...aku x balik kampung, mmg la x ade... Razz
reporter tu pun x de wat appoinment...main terjah je...tapi, tada hal lah...setakat nak tgk muto klasik british, datang la bila2 masa pun...

ni kira jemputan open ouse ke enHIWAY? Laughing

dtg le bila2 pun nak datang...nasib kome la apa yg ada...paling cikai pun dapat la air sirap.... Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Apai on Fri 9 Sep - 12:23

Air Ribena takde ke...kelas gitu!....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Dinz on Fri 9 Sep - 12:27

jimf wrote:
mat zzr wrote:apsal pak dinz garu kepala...rambut ada kelimumur ke?

kompom ko ado kelimumur? rambut pun xtentu nk ado, payah kelimumur nk gayut... Razz

Aku ikut tak ada rambut stail Ridzuan Hashim (pelakon drama) yg bini dia dulu nama Didie Alias Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by hi-wayMAN on Fri 9 Sep - 12:28

Apai wrote:Air Ribena takde ke...kelas gitu!....

ribena x de...teh misai kucing kompom ada sebab mak aku wat sendiri...tepi umah bnyk pokok misai kucing...
sesapa nak merasa rebung buluh madu pun, bole le datang...abah aku bisnes rebung buluh madu...
bezanya rebung ni x bau busuk...odourless...mmg seswai pada org yg suka makan rebung tapi x suka bau yg x menyenangkan....
tapi main point datang sebab nak tgk muto klasik british kan???...so dtg je le sapa yg berminat...untung2 baik ati abah aku ari tu,
merasa la korang test ride...huhuhu... Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Apai on Fri 9 Sep - 12:30

Pak Dinz....Ridzuan Hasim skang dah botak semua la...tak caya tgk KL Ganster!...

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Apai on Fri 9 Sep - 12:31

hi-wayMAN wrote:
Apai wrote:Air Ribena takde ke...kelas gitu!....

ribena x de...teh misai kucing kompom ada sebab mak aku wat sendiri...tepi umah bnyk pokok misai kucing...
sesapa nak merasa rebung buluh madu pun, bole le datang...abah aku bisnes rebung buluh madu...
bezanya rebung ni x bau busuk...odourless...mmg seswai pada org yg suka makan rebung tapi x suka bau yg x menyenangkan....
tapi main point datang sebab nak tgk muto klasik british kan???...so dtg je le sapa yg berminat...untung2 baik ati abah aku ari tu,
merasa la korang test ride...huhuhu... Razz

ada bisnes carikan madu tak?...(Pak Dinz soh tanya)

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Dinz on Fri 9 Sep - 12:32

nawza wrote:
kepala..kepala jgn sebut aaa....sensitif wooo...! haa..haa... Twisted Evil

Org Melaka tak ada buat open house ke. Dah lama tak layan nasik lemak Padang Temu.. Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Sponsored content Today at 20:18


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum