Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Thu 8 Sep - 18:14

komfem ke mampos...?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Apai on Thu 8 Sep - 18:15

mat zzr wrote:komfem ke mampos...?

monopos dah komfem..!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kudud on Thu 8 Sep - 18:17

Apai wrote:
jimf wrote:
adambikers wrote:nomo satuuu cheers

apai...adam kutuk ko...

tak la...aku nomo 5!

udah2 le tu abgAPAI, nmpk beno xde kojer, moh le kiter balik..
abgMAT, soklan betul ke mampos tu-utk rotex muto zzr600e tu ker? kan dia siap tulis kat situ, ce coba tgk blk muto tu..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Apai on Thu 8 Sep - 18:21

kena sound ngan kudud...aku balik arr ! Sad

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by ali@kudid on Thu 8 Sep - 20:07

kudud wrote:ALI!!!
selamat hari kelahiran abang!! dari adik mu yg jauh..semoga bertambah jambu.. auuuwww... Razz






terima kasih abang kudud..takde hadiah ke?

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by gilababan on Thu 8 Sep - 21:40

Salam...

Kata seorang hamba Allah yang aku hormati... Kalau orang tak suka kita takpela... biar lah kita bawak diri...Jangan dimarah... Orang tak marah , kita pun tak buat dosa... Manala tau ada salah atau silap kita yg kita x tau... Maaf Zahir Batin Semua.... Kalau ada yang sudi jemputla bertandang di FB den...

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Vistana1 on Thu 8 Sep - 22:44

Salam Semua...

Aku pun nak ikut Baban laaa...depa dah x suka kat aku.....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Thu 8 Sep - 23:42

gilababan wrote:Salam...

Kata seorang hamba Allah yang aku hormati... Kalau orang tak suka kita takpela... biar lah kita bawak diri...Jangan dimarah... Orang tak marah , kita pun tak buat dosa... Manala tau ada salah atau silap kita yg kita x tau... Maaf Zahir Batin Semua.... Kalau ada yang sudi jemputla bertandang di FB den...

aku takde FB la plok...kalau org yg suka bawak diri ni aku kenal...tak lain dan tak bukan ialah jimf...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Thu 8 Sep - 23:43

Vistana1 wrote:Salam Semua...

Aku pun nak ikut Baban laaa...depa dah x suka kat aku.....

nak ikut baban..?...ini mesti nak upgred 1100 cc...tahniah tuan presiden..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by adambikers on Thu 8 Sep - 23:45

malam2 sunyi camni nak majuk ke tuan presiden pielang?

tgk cam aku ni.. ilekkk je walaupon dieorg bertag team kutuk aku..

ada sapa2 yg nak teman aku gi pancit tayar moto apai tk?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Thu 8 Sep - 23:48

adambikers wrote:malam2 sunyi camni nak majuk ke tuan presiden pielang?

tgk cam aku ni.. ilekkk je walaupon dieorg bertag team kutuk aku..

ada sapa2 yg nak teman aku gi pancit tayar moto apai tk?

apa kelas pancit...pakai molotov cocktail lah...atau dlm bahasa ialah molotov ekorayamjantan...

aku pun rileks gak...dah bertahun kena kotok...steady jer...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by adambikers on Thu 8 Sep - 23:52

ni malas ckp kat beruang sarkis russia ni.. terus molotov COCKtail dibagi nyer...

rakusssssssss

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kamalia on Fri 9 Sep - 9:01

selamat pagi semua..
cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by jimf on Fri 9 Sep - 9:07

mat zzr wrote:
gilababan wrote:Salam...

Kata seorang hamba Allah yang aku hormati... Kalau orang tak suka kita takpela... biar lah kita bawak diri...Jangan dimarah... Orang tak marah , kita pun tak buat dosa... Manala tau ada salah atau silap kita yg kita x tau... Maaf Zahir Batin Semua.... Kalau ada yang sudi jemputla bertandang di FB den...

aku takde FB la plok...kalau org yg suka bawak diri ni aku kenal...tak lain dan tak bukan ialah jimf...

salam pagi...
ni kutuk den sesi malam ko?
kalu tul, den nk bawa diri ni... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kamalia on Fri 9 Sep - 9:17

tak konfem lagi jimf..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Apai on Fri 9 Sep - 9:18

Dam, kalau ko nak pancitkan tayar moto aku...pancitkan yg depan ye!...adalah alasan aku nak tukar tayar.... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by adambikers on Fri 9 Sep - 9:22

Baek apai.. Tapi errr... Jarang2 gerak tak yah tuka tayar ponnnn... Kih kih kih

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 9 Sep - 9:47

adambikers wrote:Baek apai.. Tapi errr... Jarang2 gerak tak yah tuka tayar ponnnn... Kih kih kih

uhhh...bisa-bisa..... Apai... semalam Pak Din punya molotov cocktail ada lebih sebotol... yg paling besar punya.....ko nak tak? Twisted Evil

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kudud on Fri 9 Sep - 9:58

salam allz.. semoga ceria hendaknya.. cheers
tahniah la pd abgAPAI..
ALI, ko da besar, bkn buleh men bg2 adiah ni, habis jahanam nnti Razz tp kalo ko nak gak, g la minta kat awek ko..errkk, awek ko bg ape LI sempena besday ko? affraid
mana bangNGAH ni, xdo ko bideo rayo ko..

(biasa kalo ari jumaat, forum mmg selowww)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 9 Sep - 10:00

kudud wrote:salam allz.. semoga ceria hendaknya.. cheers
tahniah la pd abgAPAI..
ALI, ko da besar, bkn buleh men bg2 adiah ni, habis jahanam nnti Razz tp kalo ko nak gak, g la minta kat awek ko..errkk, awek ko bg ape LI sempena besday ko? affraid
mana bangNGAH ni, xdo ko bideo rayo ko..

(biasa kalo ari jumaat, forum mmg selowww)

Jawapan : benda yang berlilit riben merah la.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Fri 9 Sep - 10:09

kamalia wrote:tak konfem lagi jimf..

betul tu jimf...tak komfem lagi nak sambung kotok ko...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kudud on Fri 9 Sep - 11:02

nak tanya skit, agak2 la, cana nak tau bahwa enjin muto ni ok ke dak, sbb tgk luaran nmpk cantik, harga agak murah n sbb nak jual kerna nak pkai duit..buleh sure x yg muto ni stil ok, agak2 cana ye nak kepastian?

[You must be registered and logged in to see this link.]

p/s:den tanyo sbb ado kawan nak boli zzr ni..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by hi-wayMAN on Fri 9 Sep - 11:15

kudud wrote:nak tanya skit, agak2 la, cana nak tau bahwa enjin muto ni ok ke dak, sbb tgk luaran nmpk cantik, harga agak murah n sbb nak jual kerna nak pkai duit..buleh sure x yg muto ni stil ok, agak2 cana ye nak kepastian?

[You must be registered and logged in to see this link.]

p/s:den tanyo sbb ado kawan nak boli zzr ni..

berdasarkan sistem ejosnya, aku nasihatkan test ride dulu sblm amik...
sedikit diragui...pipe manifold ke ejs kecik...pastu single ejos plak tu...
takut jadi mcm symtom muto lama ariff....jas mai tu sen... Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Dinz on Fri 9 Sep - 11:34

kudud wrote:nak tanya skit, agak2 la, cana nak tau bahwa enjin muto ni ok ke dak, sbb tgk luaran nmpk cantik, harga agak murah n sbb nak jual kerna nak pkai duit..buleh sure x yg muto ni stil ok, agak2 cana ye nak kepastian?

[You must be registered and logged in to see this link.]

p/s:den tanyo sbb ado kawan nak boli zzr ni..

Kawan ke atau hang ? Nak buat muzium ka..??

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Dinz on Fri 9 Sep - 11:42

hi-wayMAN wrote: berdasarkan sistem ejosnya, aku nasihatkan test ride dulu sblm amik...
sedikit diragui...pipe manifold ke ejs kecik...pastu single ejos plak tu...
takut jadi mcm symtom muto lama ariff....jas mai tu sen... Razz

Man, aku baru teringat. Beberapa bulan yg lepas, surat khabar mana aku pun dah tak ingat, ada satu kolum pasal motor british. Tak silap aku lokasinya kat area Tg Karang..

Wartawan ada interview owner motor antik yg paling rare, namanya En Tasuki..

Aku cari nama dan gambar kau kat dlm artikel tu, tak da punnnn

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Sponsored content Today at 20:14


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum