Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by awestol on Fri 9 Sep - 17:01

mat zzr wrote:wei...susah lah aku nak bukak porem mcm ni...gambar avatar tu dah 18sx...opismate dah aku cakapkan aku bukak porem moto...tapi kalau dah gambar keluar mcm tu..mmg dia tak caya lah...opismate aku ni anak dara...rupa mcm lisa surihani...tapi pakai tudung...
as-salam
ok la tu mat,boleh buat calon no dua tu.........

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Raziskov on Fri 9 Sep - 17:02

mat zzr wrote:wei...susah lah aku nak bukak porem mcm ni...gambar avatar tu dah 18sx...opismate dah aku cakapkan aku bukak porem moto...tapi kalau dah gambar keluar mcm tu..mmg dia tak caya lah...opismate aku ni anak dara...rupa mcm lisa surihani...tapi pakai tudung...

HAH...budak tu masih dara boss....
jap lagi saya sampai ke meja boss....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by afaris06 on Fri 9 Sep - 17:05

mat zzr wrote:wei...susah lah aku nak bukak porem mcm ni...gambar avatar tu dah 18sx...opismate dah aku cakapkan aku bukak porem moto...tapi kalau dah gambar keluar mcm tu..mmg dia tak caya lah...opismate aku ni anak dara...rupa mcm lisa surihani...tapi pakai tudung...
boss, nak teh tarik ke teh halia?? jap lg saya antar kan...k

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kamalia on Fri 9 Sep - 17:15

kopi cadok satu..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by qiss on Fri 9 Sep - 17:28

mat zzr wrote:wei...susah lah aku nak bukak porem mcm ni...gambar avatar tu dah 18sx...opismate dah aku cakapkan aku bukak porem moto...tapi kalau dah gambar keluar mcm tu..mmg dia tak caya lah...opismate aku ni anak dara...rupa mcm lisa surihani...tapi pakai tudung...
ye saya ..... abg ada pggil saya dtg office ke? afro afro afro afro

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by jimf on Fri 9 Sep - 18:10

malam ni kena bawa lemang ko?
umah ajis kan dokek..leh laa bawa "rendang"... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by qiss on Fri 9 Sep - 18:16

TTS lokasi mana mlm nih ????????

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by jimf on Fri 9 Sep - 18:25

Raziskov wrote:Aktiviti ZZRianz minggu ini...

AKTIVITI : TTS hari raya...
VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN SEK 9 SHAH ALAM (Belakang Hotel Concord)
TARIKH : 9 SEPT 2011
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM


sekian

ss 9 tu tauuuuu...bukan 13..
kamal..kompom tak?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by qiss on Fri 9 Sep - 18:27

pakai baju raye ke bang??? baruu laa ayuuuu Razz

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by jimf on Fri 9 Sep - 18:33

qiss wrote:pakai baju raye ke bang??? baruu laa ayuuuu Razz

haah...jgn lupa samping dgn butang baju melayu..
pehtu pakai helem arai kekekeke

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by ShamZX11 on Fri 9 Sep - 18:36

kudud wrote:nak tanya skit, agak2 la, cana nak tau bahwa enjin muto ni ok ke dak, sbb tgk luaran nmpk cantik, harga agak murah n sbb nak jual kerna nak pkai duit..buleh sure x yg muto ni stil ok, agak2 cana ye nak kepastian?

[You must be registered and logged in to see this link.]

p/s:den tanyo sbb ado kawan nak boli zzr ni..
Kalau ekzos tu 2 belah, no problem. Sama cam muto Hiwayman.

ShamZX11

Posts : 92
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by jimf on Fri 9 Sep - 18:39

awestol mana ni?
leh laa turun tts mlm ni... naik eleben dari SP kojap ajo sejam dah smpi..

(kalu mike nk tepon teman, call aje..xyah msg.. kamal tuang ayor kt henpon teman masa dtg raya hari tu)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by jani on Fri 9 Sep - 18:57

as-salam....

hishhh!!....ingatkan salah masok porem tadik... Shocked

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Amm on Fri 9 Sep - 21:27

Sape yang dah kompom...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Fri 9 Sep - 21:49

Amm wrote:Sape yang dah komdom...

tak tahu la...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Fri 9 Sep - 21:50

jimf wrote:malam ni kena bawa lemang ko?
umah ajis kan dokek..leh laa bawa "rendang"... Razz

jalan jalan cari pasal....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Amm on Fri 9 Sep - 23:06

mat zzr wrote:
Amm wrote:Sape yang dah komdom...

tak tahu la...

ana boleh post 3 patah perkataan abang mat ooiiii..nanti akak admin marah tau...Auwwww

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by ManCaL on Fri 9 Sep - 23:24

SALAM hi Knkwn semua lama sungguh aku x masuk forum hrp semua sht ye lpos2 raya ni..rindu u all semua Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Wan@Blakepare on Sun 11 Sep - 23:57

Terima kasih la aku ucapkan kpd semua rider yg dtg ke umah aku tadi.Rasa terharu sgt bila mengenangkan kesudian kalian semua yg sudi juga hadir walaupun aku skg bukan bergelar rider.Ini membuktikan semangat setiakawan yg masih ada di dlm diri kalian terhadap aku yg dah lama menyepi ini.Ianya sedikit sebanyak membakar semangat dan adrenalin yg sedia ada di dlm diri ini utk kembali ke melayani ride dan menyusuri selekoh bersama anda semua.Aku percaya semangat yg kalian tunjukkan ini tiada di dlm group motosikal yg lain.Aku sayangkan group ini,dan tak mungkin aku tinggalkan kalian semua insyaallah.Tunggu blakepare kembali..............

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Wan@Blakepare on Mon 12 Sep - 0:07

[You must be registered and logged in to see this image.]


Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Wan@Blakepare on Mon 12 Sep - 0:13

[You must be registered and logged in to see this image.]


Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Wan@Blakepare on Mon 12 Sep - 0:15

Sori kalau gambar ter over size....tak bleh uplod byk2 nanti ade yg marah sebab komputer lambat loading(gambar besar).

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Bongxz on Mon 12 Sep - 8:58

Aik, apasal aku xde.

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kamalia on Mon 12 Sep - 9:14

Bongxz wrote:Aik, apasal aku xde.



setakat berdiri atas lantai

mmg tak masuk frame bongx

Razz



hi semua ...

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by jimf on Mon 12 Sep - 9:16

blakepare wrote:Terima kasih la aku ucapkan kpd semua rider yg dtg ke umah aku tadi.Rasa terharu sgt bila mengenangkan kesudian kalian semua yg sudi juga hadir walaupun aku skg bukan bergelar rider.Ini membuktikan semangat setiakawan yg masih ada di dlm diri kalian terhadap aku yg dah lama menyepi ini.Ianya sedikit sebanyak membakar semangat dan adrenalin yg sedia ada di dlm diri ini utk kembali ke melayani ride dan menyusuri selekoh bersama anda semua.Aku percaya semangat yg kalian tunjukkan ini tiada di dlm group motosikal yg lain.Aku sayangkan group ini,dan tak mungkin aku tinggalkan kalian semua insyaallah.Tunggu blakepare kembali..............

weiiiiii....camne aku tak tau ni?? tak ajak pun....nyampahhhh laaa
nk merajuk jugakkkk

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Sponsored content Today at 19:35


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum