mengidam zzr 600 e

View previous topic View next topic Go down

mengidam zzr 600 e

Post by ajoyaero on Sun 28 Aug - 2:23

salam semua..
kalau ade tau sesapa nak jual zzr 600 e model,kasi roger saye..
atau kalau ade terskodeng kat memana kedai beskal...eh,kedai moto..
pastu time benti kat traffic lite pulak brader seblah tu pakai moto tu,tanyela dia "bro taknak upgrade pakai ferrari ke? ade mmber nak moto bro ni...expai dia punya lampu signal dah tak menyala katanya"
012-3363416 ajoy
tq zzrianz cheers

ajoyaero

Posts : 5
Join date : 20/07/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: mengidam zzr 600 e

Post by jimf on Fri 9 Sep - 9:10

gpz600 tak ngidam ke? 600cc gak.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: mengidam zzr 600 e

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 9 Sep - 10:02

jimf wrote:gpz600 tak ngidam ke? 600cc gak.... Razz

bila pulak AN bunting nih...? sila adbais...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: mengidam zzr 600 e

Post by jimf on Fri 9 Sep - 12:06

bunting ayor laaaa... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: mengidam zzr 600 e

Post by Apai on Fri 9 Sep - 12:28

jimf wrote:bunting ayor laaaa... Razz

tu kembong buatan orang la..... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: mengidam zzr 600 e

Post by jipjo71 on Fri 9 Sep - 15:24

zzr 600 campion ooo....susah nak cari, e model lagi, c model banyak nak jual....

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: mengidam zzr 600 e

Post by Sponsored content Today at 7:10


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum