Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

View previous topic View next topic Go down

Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by jimf on Tue 23 Aug - 12:19

Salam semua..
Den ado satu unit laptop Dell Vostro 1400 utk dijual.
Dalam keadaan baik... dah buat format dan OS Microsoft Windows XP
Bukan barang panas.. memang kompom milik den.
Laptop lengkap dgn beg sekali... masih nmpk baru..

Harga utk kawan : RM 800 (leh nego especially yg pandai geletek... Razz )
Leh survey at mudah, harga sekitar rm900-rm1100.. kat Low Yat kompom rm1k++
Utk keterangan lanjut, silo hubungi den..




________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by jimf on Tue 23 Aug - 14:45

cepatttt cepattt.... ni promosi aku nk merasa raya..
cepattt...tepon teponn..
seller mmg peramah... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 23 Aug - 14:53

apa benda yg melekit kat screen tu.... ni ker monitor yg selalu jadi modal tembak cicak tue time - time otstation? kekekekeke

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by Apai on Tue 23 Aug - 14:54

ni bukan gambor komputer Dell yg kat tenet ker?.... scratch pls adbais!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by mat zzr on Tue 23 Aug - 21:31

jimf wrote:cepatttt cepattt.... ni promosi aku nk merasa raya..
cepattt...tepon teponn..
seller mmg peramah... Very Happy

aittt...semalam kata bonus tahun lepas 38 bulan belum pakai pun...ini nak kena jual komputer sebab nak raya...? kompius..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by furqaan on Wed 24 Aug - 0:26

Tahniah jimf dah jadi usahawan berjaya sekarang... macam2 barang ada jual ... kalah bengali kapet oooo

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 24 Aug - 9:42

aku pun nak bersara jadi ushawan.... byk persaingan skrg nih....diorg nyer bisnes lagi edgedebance.....tak terdaya den nak follow...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by Apai on Wed 24 Aug - 9:44

ZAM@GHIMEHV wrote:aku pun nak bersara jadi ushawan.... byk persaingan skrg nih....diorg nyer bisnes lagi edgedebance.....tak terdaya den nak follow...

trend skang bukan follow...... kasi jatuh sama dia...kasi jumpa itu bomoh la....skang dah boom kat teluk ensen! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by jimf on Wed 24 Aug - 9:56

alooooo...
tu gambo kat internet laaa... bukan wajah sebenar..
tp sebiji sebulat camtu laaaa... takde beza maaa...

matzzr... pasal bonus 38bulan laaa mana ada klaasss nk pakai dell... nk jual psal nk pakai iPad cam ajis laaaa

so, xde yg berminat ke ni?
makneng... semua tak laku makneng, tu yg cuba lagi bole semua benda nk jual.. lepas ni jual bulu laaaa pulak...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by Apai on Wed 24 Aug - 10:09

minat mmg minat la..
tapi kesempitan hidup membataskan keinginan sejagat...
so secara otomatik lettop ni jadi non-value added...
Sad

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by kudud on Wed 24 Aug - 10:56

Apai wrote:minat mmg minat la..
tapi kesempitan hidup membataskan keinginan sejagat...
so secara otomatik lettop ni jadi non-value added...
Sad

bang, buleh bayo ansur2, tp janji kena bayo laa... tuan leptop ni memang baik, coba nego dulu tengok ape jadi.. Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by jimf on Wed 24 Aug - 14:21

kudud wrote:
Apai wrote:minat mmg minat la..
tapi kesempitan hidup membataskan keinginan sejagat...
so secara otomatik lettop ni jadi non-value added...
Sad

bang, buleh bayo ansur2, tp janji kena bayo laa... tuan leptop ni memang baik, coba nego dulu tengok ape jadi.. Laughing

dude...minta tgk card dealership ekau...
setau den, agen lum lantik lagi ni... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by jimf on Mon 5 Sep - 9:41

salammmmm...
kuih rayo dah habis...
kasi up lik lap top ni...
ado sesiapo berminat?
masih abailable......
sila hubungi den dongan segera.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by tenukz on Mon 5 Sep - 20:15

Bang..brp last best price....pm saya....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by jimf on Thu 8 Sep - 15:36

bang tenuk...
den dah PM...sila jawab PM cepat sikit..
eden takleh nk balas sms... celekom suruh den bayo pakai duit laptop ni... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 8 Sep - 15:59

tenukz wrote:Bang..brp last best price....pm saya....

wah.. lepas ni Tenukz boleh online 24 hours... skrg ni jam 3-4 pagi baru posting... curi line rumah senelah ke tenukz...cian...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by jimf on Thu 8 Sep - 18:13

ZAM@GHIMEHV wrote:
tenukz wrote:Bang..brp last best price....pm saya....

wah.. lepas ni Tenukz boleh online 24 hours... skrg ni jam 3-4 pagi baru posting... curi line rumah senelah ke tenukz...cian...

jgn kacau org ni bisnes leh tak?... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by jimf on Fri 9 Sep - 9:09

mana laaa abg tenuk yg hansem ni...
susah tul nk kontek org masuk hutan ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 9 Sep - 9:59

jimf wrote:mana laaa abg tenuk yg hansem ni...
susah tul nk kontek org masuk hutan ni...

skrg ni time makan dia la... byk pucuk muda keluar pagi-2 nih......tu yg dia masuk hutan....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by Apai on Fri 9 Sep - 12:33

Aku ingat Tenuk dah sesat la...tak jumpa jln balik! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by jimf on Fri 9 Sep - 15:02

Apai wrote:Aku ingat Tenuk dah sesat la...tak jumpa jln balik! Razz

melepasss laa camni...
ke up lik for sale laptop den ni... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by kudud on Fri 9 Sep - 15:04

komfom ker? Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Dell Vostro 1400 - secondhand unit for sale

Post by Sponsored content Today at 18:09


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum