Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by ali@kudid on Wed 7 Sep - 0:15

mat zzr wrote:slow sangat porem ni...piston jem ke?



bkn krengsap kong ke?

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by adambikers on Wed 7 Sep - 8:20

selamat harijadi ali!

jommmmm gi drunken

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by kamalia on Wed 7 Sep - 8:57

selamat hari raya ali .. cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by ziex69 on Wed 7 Sep - 9:00

hepi besday ali... malam ni kak amm buat parti buih utk ko...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by kamalia on Wed 7 Sep - 9:25

ziex69 wrote:hepi besday ali... malam ni kak amm buat parti buih utk ko...



ni sembang tak ikut tajuk versi ni...

Laughing

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by ziex69 on Wed 7 Sep - 9:47

kamalia wrote:
ni sembang tak ikut tajuk versis ni...
Laughing

dah tau lama dah ko ader versis (PILOT 6)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by akubikin on Wed 7 Sep - 10:05

salam,

selamat hari jadi ali

akubikin

Posts : 100
Join date : 20/01/2010
Age : 43
Location : PBD

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by Amm on Wed 7 Sep - 10:13

terharu ali kudid bila aku bikin ucap selamat...... Smile
bila pot nak belanja minum buih...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by Dinz on Wed 7 Sep - 10:39

bila la Ajis nak repeat makan kat steambot Kg Melayu Subang.....



Selamat hari jadi Ali... lama dah tak suruh kirim barang....dah hupgred gamaknya

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by kamalia on Wed 7 Sep - 11:12

Dinz wrote:bila la Ajis nak repeat makan kat steambot Kg Melayu Subang.....



Selamat hari jadi Ali... lama dah tak suruh kirim barang....dah hupgred gamaknya



tukang beli barang tu mmg dah upgrade pakdinz,

dah jarang singgah NKS

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by ziex69 on Wed 7 Sep - 11:13

Dinz wrote:bila la Ajis nak repeat makan kat steambot Kg Melayu Subang.....

Pak din, i follow

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 7 Sep - 11:13

Ali... slamat menyambut hari tua anda.....pinjam sengget nak beli air....?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by Bongxz on Wed 7 Sep - 11:55

Dah kurang sambutan la plak lepas raya nih.............

Ada sapa2 nak beli kambing ko?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 7 Sep - 12:01

Bongx, tadi aku nampak ada org cucuh api rokok kat motor ko, sib baik aku time aku sampai aku sempat jirus dengan air kotak ribena anak aku... klu tak ko senasib dengan si adam la....

err sbgi mmbalas jasa baik aku nih, agak-agak tengahri nih ko nak belanja aku makan kat mana?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by Bongxz on Wed 7 Sep - 12:03

Terima kasih Ghimeh, jom pegi urut kat sooka tu.......... aku turun sekarang tgu ko kat bawah.

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by Bongxz on Wed 7 Sep - 12:05

Aku copy dari mailbox aku; khas utk yg nak amik lesen.



From: NORZAINI ZAINI [mailto:zainiotai@gmail.com]

Sent: Monday, September 05, 2011 2:06 PM

To: Azhar Omran

Subject: Lesen B full

PAKEJ LESEN B FULL ALL IN RM350 TERMASUK :-

1- PROSES KELUAR LESEN L BARU KELAS B.

document di perlukan copy ic 1 kpg,copy lesen yg bergambar dan slip renew jika ade

dan gambar 1 keping..Lesen L akn siap dalam 5 hari berkerja..

2-Setelah lesen siap ,sudah boleh mula belajar driving motosikal -virago 535cc..

masa belajar hari Rabu 9am to 5.30pm , Khamis,Sabtu & Ahad 9am to 5.30pm..

Lokasi belajar dan ujian JPJ di Institut Memandu Surfine Hitech Sdn Bhd

Tmn Sri Nanding ,bt14 Hulu Langat.

Belajar tak kisah ikut suka ..asal dh boleh jalan kan motor,tak jatuh ok le tu..atau boleh dtg belajar sampai muntah le..

3-Setelah tempoh lesen L cukup 1 bulan dr tarikh L dikeluarkan,boleh lah arrangge utk ujian JPJ..

4-Ujian memandu kendalian JPJ setiap minggu ,hanya boleh pilih samada nak ujian hari isnin atau selasa

sahaja..

5-Dah ujian dan lulus,selepas 3 hari ujian ,process keluar lesen tambah kelas B..

TAMAT...

 

remark....Jika ujian memandu gagal,bayaran ujian ulangan rm120.00 sahaja..Tapi jika lulus hanya bayar rm350 sahaja..

 

PROMOSI HEBAT BROO..tempat lain selain dr gua ,,rm 580 ke rm700 untuk dapatkan lesen B full..boleh survey le 1 S’gor or KL..

Perfect driving je rm580tak masuk buat lesen L tu..

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by Dinz on Wed 7 Sep - 12:34

Aku tanya lesen B full kat Kompleks PKNS Shah Alam - Sek Memandu Rahman - dia charge RM350 jugak...

Belajaq di Jalan Sementa - Kapar

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by tok wan on Wed 7 Sep - 13:05

mahal belako tu bong & pok din...
kawe wat kt kapar 300 hinggit je... Very Happy

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by ziex69 on Wed 7 Sep - 13:08

tok wan wrote:mahal belako tu bong & pok din...
kawe wat kt kapar 300 hinggit je... Very Happy

mahal lagi tu tuk wan, masa dulu-dulu teman nak amik lesen dia charge RM298 JER, tapi teman x cukup RM5, terpaksa amik B2 JER

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by Bongxz on Wed 7 Sep - 13:13

tok wan wrote:mahal belako tu bong & pok din...
kawe wat kt kapar 300 hinggit je... Very Happy



Saja nak share.

Bila nak start pojek ni?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 7 Sep - 13:17

ziex69 wrote:
tok wan wrote:mahal belako tu bong & pok din...
kawe wat kt kapar 300 hinggit je... Very Happy

mahal lagi tu tuk wan, masa dulu-dulu teman nak amik lesen dia charge RM298 JER, tapi teman x cukup RM5, terpaksa amik B2 JER

Klu tak silap aku, arwah bapak aku dulu amik lesen B Full time dia jadi soljier dalam 35 hengget ajer siap dengan suntikan Hepatitis B ....masa tu PKM pun belum serah diri. Klu dia masih ada boleh la aku tanya kat mana dia buat lesen tuh...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by Bongxz on Wed 7 Sep - 13:20

dia amik dgn mat indera ke ghimeh?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by ziex69 on Wed 7 Sep - 13:20

ZAM@GHIMEHV wrote:
ziex69 wrote:
tok wan wrote:mahal belako tu bong & pok din...
kawe wat kt kapar 300 hinggit je... Very Happy

mahal lagi tu tuk wan, masa dulu-dulu teman nak amik lesen dia charge RM298 JER, tapi teman x cukup RM5, terpaksa amik B2 JER

Klu tak silap aku, arwah bapak aku dulu amik lesen B Full time dia jadi soljier dalam 35 hengget ajer siap dengan suntikan Hepatitis B ....masa tu PKM pun belum serah diri. Klu dia masih ada boleh la aku tanya kat mana dia buat lesen tuh...

Jangan lupa tolong tanyekan kalo orang awam pun sama ke rega dia

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by ziex69 on Wed 7 Sep - 13:21

bongxz, nila nak blanjer dagingranting?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by Bongxz on Wed 7 Sep - 13:27

ziex69 wrote:bongxz, nila nak blanjer dagingranting?

isk ko nih, lari tajuk nih.

Nak daging kena tanya che lan la..........

ko nak yg pejal ke yg lembik?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (22/09/11)-Mencari Lailatul-Qadar...

Post by Sponsored content Today at 11:01


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum