Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by furqaan on Thu 4 Feb - 14:39

Kesian nko Apai .... samala kita nanti ... sumer kusammmmm ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Apai on Thu 4 Feb - 14:43

furqaan wrote:Kesian nko Apai .... samala kita nanti ... sumer kusammmmm ...


Tang mana lak yg sama nie!... scratch
Aku 2 dapor hang 4 dapor...
Aku melopong hang meneropong..

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by tok wan on Thu 4 Feb - 14:44

Raziskov wrote:Sebelum aku lupa..

AKTIVITI : TTS bersama Beris Riders....
VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN SEK 13 SHAH ALAM
TARIKH : 5 HB FEB 2010
TIME : 10:00 PM - 3:00 AM

Agenda:

1. Borak2 pasal beris...
2. Testis motor baru..kalau mat zzr nak dtg tts la.. Very Happy
3. ambik surat cinta (klu kawe x kelik kg la..)

sekian

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by furqaan on Thu 4 Feb - 14:47

nama jer 4 dapur ...2 dapur lagi sumbatla ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by mat zzr on Thu 4 Feb - 14:47

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:

terror tul ko ajis... berani ko sound manager ko...
kompom lepas ni tak tebas rumput dah...tp kena cuci longkang lak.... Razz

Notakaki : cak onn...yg ni takyah lik kpg, pasal mmg tiap2 mggu lik kpg... Razz

mana ada kaitan dgn aku...aku mana ada post apa apa kat DIY...aku mana tau repair apa apa...tapi esok ajis kena naik opis aku...

Jimf..
betul la ckp ko..kan aku dah kena panggil ni.. pale Sad

mat zzr,
jgn tipu tak tau repair ape2..nnt aku suh pak guard tu pancitkan motor zzr500 @ zzr250 @ elit 150 ko... What a Face Suspect

sekian

ajis...besok pagi kau kena pakai kemeja long sleeve dengan neck tie...aku nak ambik gambar..pastu post dalam forem...tukang kebun pakai neck tie sambil menebas rumput...power tu... bounce

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Raziskov on Thu 4 Feb - 14:56

mat zzr wrote:

ajis...besok pagi kau kena pakai kemeja long sleeve dengan neck tie...aku nak ambik gambar..pastu post dalam forem...tukang kebun pakai neck tie sambil menebas rumput...power tu... bounce

Gilosss..Tuan Manager aku dah keluarkan memo dalam porem ni..
nak amik warning letter pun kena pakai smart2...dah la kemeja n nek tai tekde ni.. Sad Crying or Very sad Crying or Very sad


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Dinz on Thu 4 Feb - 14:57

Apai mai la TTS. Lama hang menyepi. Sekolah dah bukak..
Bila lagi nak pakai boot baru, jaket Alpinestar ngan motor kusam..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Apai on Thu 4 Feb - 14:59

Raziskov wrote:Gilosss..Tuan Manager aku dah keluarkan memo dalam porem ni..
nak amik warning letter pun kena pakai smart2...dah la kemeja n nek tai tekde ni.. Sad Crying or Very sad Crying or Very sad


sekian

Sebenarnya Tuan Manager nak bagi ko surat diberhentikanlah! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by furqaan on Thu 4 Feb - 14:59

Pak Dinz ... maner gambar Beris lagi ...kamal pun tak masuk keroja ker ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Apai on Thu 4 Feb - 15:00

Dinz wrote:Apai mai la TTS. Lama hang menyepi. Sekolah dah bukak..
Bila lagi nak pakai boot baru, jaket Alpinestar ngan motor kusam..

Nak p TTS lah nie.....kunci dah jumpa...dah boleh bukak lock!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by mat zzr on Thu 4 Feb - 15:01

Apai wrote:
Raziskov wrote:Gilosss..Tuan Manager aku dah keluarkan memo dalam porem ni..
nak amik warning letter pun kena pakai smart2...dah la kemeja n nek tai tekde ni.. Sad Crying or Very sad Crying or Very sad


sekian

Sebenarnya Tuan Manager nak bagi ko surat diberhentikanlah! Razz

surat naik pangkat....jadi CEO divisyen tebas rumput..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by mat zzr on Thu 4 Feb - 15:02

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:

ajis...besok pagi kau kena pakai kemeja long sleeve dengan neck tie...aku nak ambik gambar..pastu post dalam forem...tukang kebun pakai neck tie sambil menebas rumput...power tu... bounce

Gilosss..Tuan Manager aku dah keluarkan memo dalam porem ni..
nak amik warning letter pun kena pakai smart2...dah la kemeja n nek tai tekde ni.. Sad Crying or Very sad Crying or Very sad


sekian

kau pinjam lah neck tie security guard...apa susah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by awestol on Thu 4 Feb - 15:03

furqaan wrote:
awestol wrote:jimf
kalau bulan bulan 3 boleh la ejas sikit..........
abg bosa senyap je la....
sibut keja ke atau sibuk BERAK je...........

pak dinz mesti p,bawa "inti" sekali.......bab passport tu,rasuah la sikit.......
unkle furq kena p jugak tak kira macam mana pun....

vistana ni sibuk dok sebut package islam..........hangpa paham tak maksud dia..........

Bang Awe Oiiii ... teman dah kata ... pencen dah ride jejauh nie ... moh kite short ride ahad nie ..

ni pasal pa merajuk nak pencen ride jejauh ni............dok tggu motor besar lagi kot.tu yang tak mau keluar jejauh tu...dok kata macam,tu tu pi kl,p kb sorang2........
ahad ni nak p mana?

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Dinz on Thu 4 Feb - 15:06

Aku punya gambar dah habih masuk. Kalau boh lagi pun, gambar yg sama ja dgn yg lain. Hang aku tengok tangkap gambar ada lebih. Masuk sikit jaa..

Kamal dah balik, tapi tak sempat tengok porem. Buzy gila. Hari ni ada kat Melaka....

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by mat zzr on Thu 4 Feb - 15:06

masa lunch tadi aku pi kedai motor kat jalan kelang lama...aku tempah stiker "Ninja"...satu keping Rm4...aku order 6 keping...kalau ada belen aku bagi sapa sapa yg berminat nak tampak stiker tu kat motor...

tokeh tu kata...kalau pakai zzr atau zxr boleh tampal stiker 'Ninja'...kalau pakai GPZ boleh tampal tiker 'Bujang Senang'...apa maksud tokeh tu ...aku tatau...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Apai on Thu 4 Feb - 15:08

Uncle fur bukan merajuk tapi dah tak tahan ride jejauh!.....sakit pinggang ngan lutut!.....sian dia baru je ilang masalah senak telxx dah lain masalah timbul.....tulah! ganaz sgt!..... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by furqaan on Thu 4 Feb - 15:10

Pak Dinz... teman baru abaih ... load gambar ... siap dari dalam keta lagi ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Apai on Thu 4 Feb - 15:12

mat zzr wrote:masa lunch tadi aku pi kedai motor kat jalan kelang lama...aku tempah stiker "Ninja"...satu keping Rm4...aku order 6 keping...kalau ada belen aku bagi sapa sapa yg berminat nak tampak stiker tu kat motor...

tokeh tu kata...kalau pakai zzr atau zxr boleh tampal stiker 'Ninja'...kalau pakai GPZ boleh tampal tiker 'Bujang Senang'...apa maksud tokeh tu ...aku tatau...

La....aritu tokeh tu kata kalau GPZ tampal tiker 'Bujang Terlampau'....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by cak_onn on Thu 4 Feb - 15:12

pak dinz wrote:
Den sobonarnyo maleh nak bukak bukak tompek lain. Kalau tompek tu, tompek tu jo la den bukak.

Eddy G, kalau kau tak poie kenduri Cak Onn jugak , tak tahu lah aku.

En Ajis, perfomance part bila nak amik? Time TTS ka?

En Awestol, kalau mai KL, aku bagi hang sebalut siap ada 'inti' lagi.....


perhhhhhhhh........nak sebalut

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by furqaan on Thu 4 Feb - 15:12

Awe .... baru nak rancang jer ... nengok ler kalau tak pi nibong tebal... nak pi menjala udang ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Apai on Thu 4 Feb - 15:16

cak_onn wrote:pak dinz wrote:
Den sobonarnyo maleh nak bukak bukak tompek lain. Kalau tompek tu, tompek tu jo la den bukak.

Eddy G, kalau kau tak poie kenduri Cak Onn jugak , tak tahu lah aku.

En Ajis, perfomance part bila nak amik? Time TTS ka?

En Awestol, kalau mai KL, aku bagi hang sebalut siap ada 'inti' lagi.....


perhhhhhhhh........nak sebalut

Osamaladen......Den pun tak tojah tompek lain, tompek tu jgak yg den tojah!

p/s: maap mod...nie kira lucah tak!...abislah aku kena bann jap laie!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by cak_onn on Thu 4 Feb - 15:25

bann apai bann....bann.. bann lagi

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Dinz on Thu 4 Feb - 15:30

En Fur,
apa jala jala udang, pi terus kedai Pak Ngah kat Sg Dua. Kat situ teruih pilih sajaaaaa...

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Dinz on Thu 4 Feb - 15:32

En Ruzaini, cuba hang explain sikit tentang pakej islamik kalau kita pi kat Siam tuu?

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by nawza on Thu 4 Feb - 15:34

ado org baghu kek fesbuk....bertambah moghiahhh laaa lopeh nie...! kharinizam ..apo laie kasi serangggg laaa.....haaa..haaa..! Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Sponsored content Today at 20:32


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum