Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by awestol on Tue 2 Feb - 16:46

ada sapa2 g simpang pulai ke minggu ni?????/

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by jimf on Tue 2 Feb - 17:02

awestol wrote:ada sapa2 g simpang pulai ke minggu ni?????/

waaaa...moto laju nak layan leper ni....mantap sioll...
YG..pe lagi..sahut laa cabaran hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by awestol on Tue 2 Feb - 17:09

salam abg bosa......

ride ke koh lanta yai tu tak awal sangat ke,kalu dok kira dari takrih p beris baru sebulan......awal sangat tu.....tunggu la bagi sihat badan,motor dan POKET dulu maklumlah badan tuo dan keja sambilan je,(amm muda teruna lagi).

pendapat aku saja..

salam

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by jefnoka1 on Tue 2 Feb - 17:14

jimf wrote:
awestol wrote:ada sapa2 g simpang pulai ke minggu ni?????/

waaaa...moto laju nak layan leper ni....mantap sioll...
YG..pe lagi..sahut laa cabaran hehehe

sambutla tangan ku kawan aku takut tenggelammmmm...

meniti titian usang Crying or Very sad

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by awestol on Tue 2 Feb - 17:14

jimf wrote:
awestol wrote:ada sapa2 g simpang pulai ke minggu ni?????/

waaaa...moto laju nak layan leper ni....mantap sioll...
YG..pe lagi..sahut laa cabaran hehehe

jangan salah ertikan pertanyaan ku itu,sekadar bertanya saja.......
kumpulan kami K2Bikerz ada rancangan nak p sana minggu ni........
Very Happy
nanti boleh la jumpa kalau ada zzrian p sana......

aku belum tentu lagi p sana...... Cool

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by wares on Tue 2 Feb - 17:15

salam...

nak tumpang berak...

wares

Posts : 17
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by nik7719 on Tue 2 Feb - 17:19

salam petang zzrianz..

baru balik gi nengok si Sharol tadi..kawan saya yg tergolek sbulm RV di RNR rawang...keadaan stabil..tak teruk sgt..tapi ada patah skit kat bahagian siku...daging ilang...nak kene tampal balik...ari ni dah bleh discharge..mc 2 minggu..pastu kene dtg balik buat minor surgery utk tampal bahagian daging yg ilang tu...henpon dia aritu berderai..tu yg dpt buat kol sekejap sekejap je..apa2 pun dia tak sabar nak follow next ride..of coz bukan Koh Lata la sbb muto dia pun nak kene repair balik....

kepada sifu Sham

saya juga nak amik kesempatan nak mohon maaf sbb saya sendiri pun tak sedar ada sapa2 yg tertinggal..memandangkan moto saya paling slow ( seperti yg dileteri Kasanova no 1 ZZrianz iaitu Kak Amm )..saya selalunya akan terus bergerak di belakang pilot...harapan saya di masa akan dtg perkara sebegini tidak akan berulang lagi..sbb saya sendiri kene tinggai di Sg Dua masa isi petrol...memang cuak..Awestol je yg perasan saya takde masa tu... Wink

terima kasih

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by eddy_Gpang on Tue 2 Feb - 17:22

nik, member ko yg baru beli cb4 tu ke?

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by nik7719 on Tue 2 Feb - 17:26

fie wrote:sape2 ade muto lebih leh pinjam tak sewa ke?muto sakit..

moto kau apsal lak Fie...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by nik7719 on Tue 2 Feb - 17:26

eddy_Gpang wrote:nik, member ko yg baru beli cb4 tu ke?


haah Eddy..dia lah...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by eddy_Gpang on Tue 2 Feb - 17:30

eksiden dgn cb4 tu ke? siannye.
malang tak berbau

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by gilababan on Tue 2 Feb - 17:33

Salam petang....

jimf wrote:Gaban...eleben hitam org lain dah sambar...
molopaih laaa kito....
menten moto scrap ajo laaa...

Erk... den tak mampu la abg long nak hupgred eleben... ghupenya abg long senyap2 nak hupgred eleben... sampai ati.. patutla tak nak kawan den bilo sobut moto reput.... nak pg nangih la jap... (bahu sapo la aku nak numpang kek KB ni...) Razz

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by gilababan on Tue 2 Feb - 17:34

Tambah ayat sensasila bg statement kat ateih...

"mana ade...." Razz

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by jimf on Tue 2 Feb - 17:37

fie wrote:alooo..

apa pasai? mau kena bann ke?

Notakaki : YG minta no tepon nurse hari tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by nik7719 on Tue 2 Feb - 17:40

eddy_Gpang wrote:eksiden dgn cb4 tu ke? siannye.
malang tak berbau

haah..excident sorang2..terbabas kejar lampu hijau kat damansara Indah..nak masuk ke Hiway dkt dgn tol sg Buloh....

Nota; tadi gi spital ampang...intai2 gak kalu jumpa Doc Fie... scratch lol!

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by fie on Tue 2 Feb - 17:42

jimf wrote:
fie wrote:alooo..

apa pasai? mau kena bann ke?

Notakaki : YG minta no tepon nurse hari tu...
huuuhhuhu sory YB...
dah bagi dh kat abg long aritu, saya suruh bagi kt YB 3,4 org..abg long x bagi lagi ke...???(abg long makan sorang)
huhuu...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by fie on Tue 2 Feb - 17:44

nik: moto den mcm merajuk je..sejak aku naik keta balik ke tmpt keje...
camner nak pujuk ye...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by nik7719 on Tue 2 Feb - 17:46

fie wrote:nik: moto den mcm merajuk je..sejak aku naik keta balik ke tmpt keje...
camner nak pujuk ye...

mandikan ngn air hujan...pastu tengok meter temp..kalo turun tu maknanya dah setel lah...betul tak ariff?.. Razz Razz

nak makan jap

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by gilababan on Tue 2 Feb - 17:49

jimf wrote:
fie wrote:alooo..

apa pasai? mau kena bann ke?

Notakaki : YG minta no tepon nurse hari tu...

Pesal la bangko sorang ni.... kojo nak ban org jo... bwk2 la betobat.... da la nak piat tingo org lain jo kojonyo... nyiampah.... Razz

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by fie on Tue 2 Feb - 17:51

nik7719 wrote:
fie wrote:nik: moto den mcm merajuk je..sejak aku naik keta balik ke tmpt keje...
camner nak pujuk ye...

mandikan ngn air hujan...pastu tengok meter temp..kalo turun tu maknanya dah setel lah...betul tak ariff?.. Razz Razz

nak makan jap
huhuh good idea...
bile nk p top obohol moto ni...
valve+piston ring semua dh reput.. duit oh duit..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by eddy 250 on Tue 2 Feb - 17:53

salam ptng...!!
huhu jom klawang!!!!

salam dari miri...

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by tenukz on Tue 2 Feb - 17:58

Macam mana tarikh thread ni 2 jan 2010.....lama betul tak abih-abih lagi....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Raziskov on Tue 2 Feb - 17:59

eddy 250 wrote:salam ptng...!!
huhu jom klawang!!!!

salam dari miri...
..

pergghhh..lepak miri beb..ni mesti tgh layan gambir... Laughing Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Bongxz on Tue 2 Feb - 18:00

Salam petang selasa,

Semalam den ada pegi melawat bengkel kat Tg Sepat (Polly Motor) sebab alang2 lalu depan tu, ada tayar soft compound Shinko 160/60/17 dgn harga rm380.
Ada sesapa yg pernah try atau terbaca pasai tayar ni tak?

Harga macam menarik je tu........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by fie on Tue 2 Feb - 18:01

perghh jauh tu tok..
out station ke..??


tok memang dasat..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V7 - 02 hb Feb 2010

Post by Sponsored content Today at 7:12


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum