Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by Apai on Fri 19 Aug - 12:17

kudud wrote:kita gerak sama2 dr klang, ikut federal hiway la bro, mau? sy gerak dr klang mlm ni, insyaallah..

erkk, tp teman pun x ingat nak g tempt ni cana.. scratch

dud....klang kat maner?....aku ingat baik ko dtg umah aku je...kita gerak sama2... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 19 Aug - 12:17

Ala... baru ingat nak pegi TTS malam ni.... alih-alih tukar tempat la plak....hmmm kena postpone lagi la nih...

kat kedai mamak nih sup ekor dia berape yer? den bawak bekal 5 hengget jer nih...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by Apai on Fri 19 Aug - 12:19

ZAM@GHIMEHV wrote:Ala... baru ingat nak pegi TTS malam ni.... alih-alih tukar tempat la plak....hmmm kena postpone lagi la nih...

kat kedai mamak nih sup ekor dia berape yer? den bawak bekal 5 hengget jer nih...

Ghimeh..ko dtg arr...lama siot tak jumpa ko!....takpe! nanti aku tambah 50 sen....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by jimf on Fri 19 Aug - 12:20

ZAM@GHIMEHV wrote:Ala... baru ingat nak pegi TTS malam ni.... alih-alih tukar tempat la plak....hmmm kena postpone lagi la nih...

kat kedai mamak nih sup ekor dia berape yer? den bawak bekal 5 hengget jer nih...

5 hinggit aje? lagi dua polo hinggit mana? x cukup bayo kuih tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 19 Aug - 12:22

jimf wrote:kat mana laaaa pulak ni??
area ni dekat2 mesjid yg mana yee...

Jimf klu nak pegi tempat nih, paling senang ikut KESAS, exit sblm jln kebun tak salah aku....dia ada tunjuk nama taman Alam apa ntah... dan pusat bandar shah alam....pastu ko jumpa tol, lepas tol ko nampak carrefour.... jumpa roundabout .... klu amik pukul 6, ko akan ikut belakang carrefour tu.... follow jer jalan belakang carrefour tu, pastu ko nampak la.. khemah besar Segi Steamboat... dari situ ko dah boleh nampak geng-geng dok pakat gelak tak henggat punya... ha kat situ la tempat TTS...sekian

psss... mlm ni ada open table ko?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by kudud on Fri 19 Aug - 12:24

Apai wrote:
kudud wrote:kita gerak sama2 dr klang, ikut federal hiway la bro, mau? sy gerak dr klang mlm ni, insyaallah..

erkk, tp teman pun x ingat nak g tempt ni cana.. scratch

dud....klang kat maner?....aku ingat baik ko dtg umah aku je...kita gerak sama2... Very Happy

hehe, kalo dr umah abg, jadik jauh woo..kita jumpa kat care4 klang, abg ikut shapadu hiway tu, teros ja(tmpt uncle jimf review AN ni)..dr situ kita gerak laa, kot2 ali nak g skali, kita roger la dia nnti.. DEAL?

bangGHIMEH!! saya benjer air la mlm ni, ok?

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by Apai on Fri 19 Aug - 12:26

Open table!....ada rahsia nak bagitahu nih!...Jimf ckp ada...tapi jgn war2kan.......takut ober bajet dan kena tambah pakai duit kuih!.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by jimf on Fri 19 Aug - 12:26

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:kat mana laaaa pulak ni??
area ni dekat2 mesjid yg mana yee...

Jimf klu nak pegi tempat nih, paling senang ikut KESAS, exit sblm jln kebun tak salah aku....dia ada tunjuk nama taman Alam apa ntah... dan pusat bandar shah alam....pastu ko jumpa tol, lepas tol ko nampak carrefour.... jumpa roundabout .... klu amik pukul 6, ko akan ikut belakang carrefour tu.... follow jer jalan belakang carrefour tu, pastu ko nampak la.. khemah besar Segi Steamboat... dari situ ko dah boleh nampak geng-geng dok pakat gelak tak henggat punya... ha kat situ la tempat TTS...sekian

psss... mlm ni ada open table ko?

scratch bila lak aku cakap nk pegi? aku tanya kat mana aje... lol!

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 19 Aug - 12:26

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Ala... baru ingat nak pegi TTS malam ni.... alih-alih tukar tempat la plak....hmmm kena postpone lagi la nih...

kat kedai mamak nih sup ekor dia berape yer? den bawak bekal 5 hengget jer nih...

5 hinggit aje? lagi dua polo hinggit mana? x cukup bayo kuih tu...

ohhh... duit kuih tu bini den dah top up kat kad touch N go, nanti den swipe aje la...boleh ker?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by Apai on Fri 19 Aug - 12:28

kudud wrote:hehe, kalo dr umah abg, jadik jauh woo..kita jumpa kat care4 klang, abg ikut shapadu hiway tu, teros ja(tmpt uncle jimf review AN ni)..dr situ kita gerak laa, kot2 ali nak g skali, kita roger la dia nnti.. DEAL?

bangGHIMEH!! saya benjer air la mlm ni, ok?

Aikk!...lalu situ lagi jauh siot...byk arr mileague aku!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 19 Aug - 12:28

kudud wrote:
Apai wrote:
kudud wrote:kita gerak sama2 dr klang, ikut federal hiway la bro, mau? sy gerak dr klang mlm ni, insyaallah..

erkk, tp teman pun x ingat nak g tempt ni cana.. scratch

dud....klang kat maner?....aku ingat baik ko dtg umah aku je...kita gerak sama2... Very Happy

hehe, kalo dr umah abg, jadik jauh woo..kita jumpa kat care4 klang, abg ikut shapadu hiway tu, teros ja(tmpt uncle jimf review AN ni)..dr situ kita gerak laa, kot2 ali nak g skali, kita roger la dia nnti.. DEAL?

bangGHIMEH!! saya benjer air la mlm ni, ok?

tima kaih dud...jasamu dikenang.... klu aku pre oder boleh ko...... air tembikai laici tabur serbuk milo..... tupun klu ko tak kisah la...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by jimf on Fri 19 Aug - 12:28

den punyo terminal swipe xdo kredit laaa....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 19 Aug - 12:32

jimf wrote:den punyo terminal swipe xdo kredit laaa....

takpo la... ko top up nanti, aku swipe la.... tak kemana duit tu...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by Apai on Fri 19 Aug - 12:36

[You must be registered and logged in to see this image.]



susah sgt...nah amek 5 hinggit...aku byrkan utk Ghimeh!.....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 19 Aug - 12:37

Apai wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]



susah sgt...nah amek 5 hinggit...aku byrkan utk Ghimeh!.....

Apai... ni baru lima hengget, lagi doppolh hengget mana? mak aku pesan, klu nak tolong org, jgn separuh jalan...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by Apai on Fri 19 Aug - 12:49

20 hinggit kan ko dah bawak...aku tambah je.....ayor toksah risau...kan kudud nak sponsor...makan tak yahlah!.... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by jimf on Fri 19 Aug - 14:17

salam tengahri...
salam ceria2 selalu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by faizal_bulat on Fri 19 Aug - 14:20

alhamdulillah...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by kudud on Fri 19 Aug - 14:24

agak2 la FB, bia la rahsia kalo baru pas mkn pun.. Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by faizal_bulat on Fri 19 Aug - 14:32

kudud wrote:agak2 la FB, bia la rahsia kalo baru pas mkn pun.. Razz

alhamdulillah...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by ariff908 on Fri 19 Aug - 15:50

jimf wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:opppps...xleh laa..
isnin laa.. anto kat opis leh?
hari ni dah golap aje nampak

Bole takde hal...opis den kat damansara perdana je..kot nak senang jumpa kat site dekat damansara heights

mmm eden ado acara buko ket solaris petang ni...
kiro dokek jugak tu damansara height..
kalu jadi hantar eden calling kang ek...
ekau gorak kuar opis jam bapo?

Eden gorak balik kul 4.30...apo2 hal call la...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by ariff908 on Fri 19 Aug - 15:52

jimf wrote:kat mana laaaa pulak ni??
area ni dekat2 mesjid yg mana yee...

pegi ngan aku je la unkel mlm ni...jumpa kat petronas yo

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by kudud on Fri 19 Aug - 16:15

xde org ke nak borak kat sini?

ade sesapa tau x, mungkin ade info, kalo nak masuk usd kat zzr250 ni, model ape yg buleh masuk, ade sesapa penah wat research x? mcm dlm gamba ni..

[You must be registered and logged in to see this link.]

(harap2 ade la org layan)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 19 Aug - 16:18

ko nak jual dlam US Dollar ke moto ko dud? mmg tak penah lagi org iklan motor kat mudah guna USD currency.... tabik la ko dud....

errr... air tembikai laici aku kompom ko ado malam ni dud?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by kudud on Fri 19 Aug - 16:20

ok, xde masaklah!! tp den xdo ckp nak banjo air ape kan? sbb masa ckp tu, target kat air teh'O' ja , amacam bang?

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 91 (12/5/11) - Jom join majlis berbuka puasa ZZRianz...

Post by Sponsored content Today at 4:21


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum