mencari versys 2nd bg pihak abah saya

View previous topic View next topic Go down

mencari versys 2nd bg pihak abah saya

Post by qiss on Mon 8 Aug - 21:06

tak kesah tahun berapa tapi hrga kenelah padan-padan dengan condition moto dan lain-lain. kalau ada boleh sms saya 017624937 shahrul. serious buyer Very Happy Very Happy

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari versys 2nd bg pihak abah saya

Post by adambikers on Tue 9 Aug - 13:39

ko tanya kamal..

dia duk bisik kat aku suh carik buyer sbb dia nak hapgred

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari versys 2nd bg pihak abah saya

Post by jimf on Tue 9 Aug - 13:50

adambikers wrote:ko tanya kamal..

dia duk bisik kat aku suh carik buyer sbb dia nak hapgred

haah..lepas lik dari desaru dulu pun dia cakap camtu gak..
pehtu lik dari ride hatyai pun dia cakap camtu gak...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari versys 2nd bg pihak abah saya

Post by qiss on Tue 9 Aug - 14:05

jimf wrote:
adambikers wrote:ko tanya kamal..

dia duk bisik kat aku suh carik buyer sbb dia nak hapgred

haah..lepas lik dari desaru dulu pun dia cakap camtu gak..
pehtu lik dari ride hatyai pun dia cakap camtu gak...

okay Very Happy Very Happy

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari versys 2nd bg pihak abah saya

Post by kamalia on Sat 13 Aug - 12:14

jimf wrote:
adambikers wrote:ko tanya kamal..

dia duk bisik kat aku suh carik buyer sbb dia nak hapgred

haah..lepas lik dari desaru dulu pun dia cakap camtu gak..
pehtu lik dari ride hatyai pun dia cakap camtu gak...

Razz
sini korang umpat2 aku ya.
amacam qiss?
jadik tak?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari versys 2nd bg pihak abah saya

Post by mat zzr on Mon 22 Aug - 21:54

kamal tukar xj6 ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari versys 2nd bg pihak abah saya

Post by Izzul on Mon 22 Aug - 23:33

qiss, aku ade 1, tapi mutant la, body zzr250, kaler kunin

Izzul

Posts : 244
Join date : 20/01/2010
Age : 29
Location : Melaka - Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari versys 2nd bg pihak abah saya

Post by qiss on Fri 9 Sep - 17:14

vulcan 800 abah dah sold ! versys dah order . mode boleh close Very Happy Very Happy

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari versys 2nd bg pihak abah saya

Post by jimf on Fri 9 Sep - 18:34

versys dah order?
kamal, ko hupgred pe lak lepas ni? shiver?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari versys 2nd bg pihak abah saya

Post by mat zzr on Fri 9 Sep - 21:57

banyak sungguh lah motor kamal ni...CBF1000 dah sampai ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari versys 2nd bg pihak abah saya

Post by UnoS on Sat 10 Sep - 14:30

Wah.. naik bersis boleh sampai mekah.... buat umrah... tarak masalah mekanikal...

bmw gs800 pun tak leh celen... terbaik dr kawa wok!

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari versys 2nd bg pihak abah saya

Post by Sponsored content Today at 11:02


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum