Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by furqaan on Wed 10 Aug - 19:12

tenukz wrote:
qiss wrote:sape sape boleh buatkan tensioner saya?takutlah nk bukak sndiri,nanti kakak marah pale

hahhh...aku buleh atasi masalah ni...ko bwk kakak ko....aku lak bwk ajis....lps tu ko dgn ajis bukak moto tu...aku leh layan sembang dgn akak ko...so dia tak sempat la marah ko.....dia nak marah jer aku tanya soalan ...dia nak marah jer aku sambung sembang .....mcm tu le seterusnya hingga power ranger settlekan masalah tensioner ko,...amacam ? ada bran....

tenuk.. tukor2 laa avatar tue ... bulan posa nie ... asyik pegang kote jer ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by qiss on Wed 10 Aug - 22:49

tenukz wrote:
qiss wrote:sape sape boleh buatkan tensioner saya?takutlah nk bukak sndiri,nanti kakak marah pale

hahhh...aku buleh atasi masalah ni...ko bwk kakak ko....aku lak bwk ajis....lps tu ko dgn ajis bukak moto tu...aku leh layan sembang dgn akak ko...so dia tak sempat la marah ko.....dia nak marah jer aku tanya soalan ...dia nak marah jer aku sambung sembang .....mcm tu le seterusnya hingga power ranger settlekan masalah tensioner ko,...amacam ? ada bran....

aihh boleh pulak cmtu he? Razz Razz

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by tenukz on Wed 10 Aug - 23:38

furqaan wrote:
tenukz wrote:
qiss wrote:sape sape boleh buatkan tensioner saya?takutlah nk bukak sndiri,nanti kakak marah pale

hahhh...aku buleh atasi masalah ni...ko bwk kakak ko....aku lak bwk ajis....lps tu ko dgn ajis bukak moto tu...aku leh layan sembang dgn akak ko...so dia tak sempat la marah ko.....dia nak marah jer aku tanya soalan ...dia nak marah jer aku sambung sembang .....mcm tu le seterusnya hingga power ranger settlekan masalah tensioner ko,...amacam ? ada bran....

tenuk.. tukor2 laa avatar tue ... bulan posa nie ... asyik pegang kote jer ...
ko ni bulan puasa pun nak mencarut....bknn pegang la...paparazi ambik gambar so aku kena cover la....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by tenukz on Wed 10 Aug - 23:40

qiss wrote:
tenukz wrote:
qiss wrote:sape sape boleh buatkan tensioner saya?takutlah nk bukak sndiri,nanti kakak marah pale

hahhh...aku buleh atasi masalah ni...ko bwk kakak ko....aku lak bwk ajis....lps tu ko dgn ajis bukak moto tu...aku leh layan sembang dgn akak ko...so dia tak sempat la marah ko.....dia nak marah jer aku tanya soalan ...dia nak marah jer aku sambung sembang .....mcm tu le seterusnya hingga power ranger settlekan masalah tensioner ko,...amacam ? ada bran....

aihh boleh pulak cmtu he? Razz Razz

hehehe....tu cadangan aku solution kpd masalah ko nih....tak pe...ko ngan ajis settlekan masalah tensioner...ttg kakak ko yg garang nak marah tu biar aku settlekan....maknanya win-win situation la kan...hehehehe

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by hairol21 on Thu 11 Aug - 3:14

buurpppppp.......alhamdulillah..baru lepas sahur...

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by gilababan on Thu 11 Aug - 4:20

Salamzzz.....ZZZzzzzzzz Sleep

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Thu 11 Aug - 7:23

ohaiyo...
selamat berbuko pose sumo....Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Thu 11 Aug - 8:09

makannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn clown

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Thu 11 Aug - 9:18

tatau menu apa untuk sahur pagi ni.

ada cadangang??

cadangang ditutup sblm waktu zuhur.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Amm on Thu 11 Aug - 9:19

As salam.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by smolixz on Thu 11 Aug - 10:09

kamalia wrote:tatau menu apa untuk sahur pagi esok.

ada cadangang??

cadangang ditutup sblm waktu zuhur.

morning zzrianz,

abg kamal, i sajjes McD brakepaste. ada kopi, berger cheese & kentang. Laughing Laughing

tq

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Thu 11 Aug - 11:06

idea bernas la andrew.

kirim kat ko boleh tak?

drive thru je...Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Thu 11 Aug - 11:33

Salam semua,



jum berbuka sambil menderma



[You must be registered and logged in to see this link.]

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Thu 11 Aug - 12:51

patut la tak nak join kita bukak pose kamal ni..

ropa2 nyer selalu duk bukak pose ngan tm bikerz.. Sad

nasib moto buruk camni laa

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ariff908 on Thu 11 Aug - 12:52

dia geng untie amm ngan eddy g la dam...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by faizal_bulat on Thu 11 Aug - 13:02

padang la pung....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Thu 11 Aug - 13:08

ko baru tau ke adam?...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Thu 11 Aug - 13:11

adambikers wrote:patut la tak nak join kita bukak pose kamal ni..

ropa2 nyer selalu duk bukak pose ngan tm bikerz.. Sad

nasib moto buruk camni laa



kan aku dah kopom gi buka zzrianz tu..

(sbb ko belanja)

kaulah sahabat aku Dam..

cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Thu 11 Aug - 13:11

jimf wrote:ko baru tau ke adam?...



tembak geng nmpk..Evil or Very Mad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ManCaL on Thu 11 Aug - 13:43

Assalamualaikum...arhhhh..terasa haus..sekali

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Thu 11 Aug - 13:46

takpe la kamal..

kami sedar sapa kami ni.. uhukzzzzz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Thu 11 Aug - 14:28

adambikers wrote:takpe la kamal..

kami sedar sapa kami ni.. uhukzzzzz

dam,
takyah ko tgk kamal..
ko tgk ctmiya pun dah cukup...Sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by mat zzr on Thu 11 Aug - 14:41

haus lah plak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kudud on Thu 11 Aug - 14:43

x nak..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Thu 11 Aug - 15:02

mat zzr wrote:haus lah plak...

aaikkk..dah haus balik dah..
abc tadi mane boss....oooppssss....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Sponsored content Today at 18:49


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum