Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Wed 10 Aug - 13:29

jimf wrote:
Apai wrote: buhsan nyer.....masih takdak kerja nak buat.....letih dah layan youtube....Sleep Sleep Sleep

apai...meh teman kan den ride cari gpz250...
kalu letih, den ado bawa ayor asamboi ni...

ayor nyior laut afrika ada?

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Wed 10 Aug - 13:51

Apai wrote:

ayor nyior laut afrika ada?

giless...ebony fan ghupe2nya si apai ni...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Wed 10 Aug - 14:01

ngantuk.....nk sambung tido lik... drunken

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 10 Aug - 15:12

Jimf, mee mamak dengan rokok bensen and hejes yg ko pesan nih bila ko nak tuntut, dia punya bau dah merebak satu opis nih...kihkihkih

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 10 Aug - 15:12

Bongx, aku dah samapaikan mesej ko kek Jimf dah...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by qiss on Wed 10 Aug - 15:16

sape sape boleh buatkan tensioner saya?takutlah nk bukak sndiri,nanti kakak marah pale

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by nawza on Wed 10 Aug - 15:27

qiss wrote:sape sape boleh buatkan tensioner saya?takutlah nk bukak sndiri,nanti kakak marah pale

erkk...erkkk...nak bukak tensioner moto ker...tensioner akak....??? Twisted Evil .. Laughing ...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Wed 10 Aug - 15:28

qiss wrote:sape sape boleh buatkan tensioner saya?takutlah nk bukak sndiri,nanti kakak marah pale

den buleh...upah rm450 sejam..
ikut harga kawasaki jepun ni...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 10 Aug - 15:30

Raziskov wrote:
qiss wrote:sape sape boleh buatkan tensioner saya?takutlah nk bukak sndiri,nanti kakak marah pale

den buleh...upah rm450 sejam..
ikut harga kawasaki jepun ni...Razz

sekian

huh,,,, klu mekanik si Ajis, bayar seribu yen sejam pun masih bebrbaloi lagi nih..... sbb hasil keje mmg keleesssssssssss.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Wed 10 Aug - 15:35

seribu yen baru rm39 mesia bro....
den selalu charge sejuta yen kalau repair2 ni...
kalau repair sambil main usik2 dan raba2 den charge 5 juta yen/shoot...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Wed 10 Aug - 15:39

Raziskov wrote:seribu yen baru rm39 mesia bro....
den selalu charge sejuta yen kalau repair2 ni...
kalau repair sambil main usik2 dan raba2 den charge 5 juta yen/shoot...Razz

sekian

mahal nak mampos....! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 10 Aug - 15:42

Raziskov wrote:seribu yen baru rm39 mesia bro....
den selalu charge sejuta yen kalau repair2 ni...
kalau repair sambil main usik2 dan raba2 den charge 5 juta yen/shoot...Razz

sekian

klu bulan posa, main raba-raba kena dabel charge ke bro? sila adbais..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Wed 10 Aug - 15:46

ZAM@GHIMEHV wrote:
Raziskov wrote:seribu yen baru rm39 mesia bro....
den selalu charge sejuta yen kalau repair2 ni...
kalau repair sambil main usik2 dan raba2 den charge 5 juta yen/shoot...Razz

sekian

klu bulan posa, main raba-raba kena dabel charge ke bro? sila adbais..

quotation aku ni valid utk owner kawasaki pompuan jer...
yg jantan aku tak layan...suh dirang repair sendirik...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 10 Aug - 15:50

Raziskov wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
Raziskov wrote:seribu yen baru rm39 mesia bro....
den selalu charge sejuta yen kalau repair2 ni...
kalau repair sambil main usik2 dan raba2 den charge 5 juta yen/shoot...Razz

sekian

klu bulan posa, main raba-raba kena dabel charge ke bro? sila adbais..

quotation aku ni valid utk owner kawasaki pompuan jer...
yg jantan aku tak layan...suh dirang repair sendirik...Razz

sekian

ok sangat la tu, aku dengar kak limah pun tengah cari pomen tersohor nak kasi motor ZZR250 tip top...hehehe

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Wed 10 Aug - 15:52

ZAM@GHIMEHV wrote:

ok sangat la tu, aku dengar kak limah pun tengah cari pomen tersohor nak kasi motor ZZR250 tip top...hehehe

kak limah ni sapo? scratch
ko ni ghimeh...jgn tunjuk sgt taste ko kat org tuo2 ni...sorok sket....kihkihkih....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Chef Bob on Wed 10 Aug - 15:59

Raziskov wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:

ok sangat la tu, aku dengar kak limah pun tengah cari pomen tersohor nak kasi motor ZZR250 tip top...hehehe

kak limah ni sapo? scratch
ko ni ghimeh...jgn tunjuk sgt taste ko kat org tuo2 ni...sorok sket....kihkihkih....

sekian

ghimeh minat Granny milf ker?

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 10 Aug - 16:00

Raziskov wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:

ok sangat la tu, aku dengar kak limah pun tengah cari pomen tersohor nak kasi motor ZZR250 tip top...hehehe

kak limah ni sapo? scratch
ko ni ghimeh...jgn tunjuk sgt taste ko kat org tuo2 ni...sorok sket....kihkihkih....

sekian

kak limah ni yg moto dia ada lampu kalimantang mcm keta dlm pilem fast and furious tu.... tapi itu dulu la...skrg dah takde dah... sekian.

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 10 Aug - 16:01

Chef Bob wrote:
Raziskov wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:

ok sangat la tu, aku dengar kak limah pun tengah cari pomen tersohor nak kasi motor ZZR250 tip top...hehehe

kak limah ni sapo? scratch
ko ni ghimeh...jgn tunjuk sgt taste ko kat org tuo2 ni...sorok sket....kihkihkih....

sekian

ghimeh minat Granny milf ker?

Chepp.... klu granny tapi cutting mcm Anita Sarawak, den hadap aje la...kekkekee

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by tenukz on Wed 10 Aug - 16:42

ZAM@GHIMEHV wrote:GPZ250 ni penah dilihat desekitar kawasan Puncak Jalil, dokek dgn ghumoh lamo den....warna base gold.....

cubo tanyo tenuk, kot-kot dio ado ternampak kelibat spesis terancam nih...mcm tenukz jugok..

bukan main sodap mulut ko kan.....nasib baek bln pose....aku tak penah nampak pun moto nih...

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by tenukz on Wed 10 Aug - 16:47

qiss wrote:sape sape boleh buatkan tensioner saya?takutlah nk bukak sndiri,nanti kakak marah pale

hahhh...aku buleh atasi masalah ni...ko bwk kakak ko....aku lak bwk ajis....lps tu ko dgn ajis bukak moto tu...aku leh layan sembang dgn akak ko...so dia tak sempat la marah ko.....dia nak marah jer aku tanya soalan ...dia nak marah jer aku sambung sembang .....mcm tu le seterusnya hingga power ranger settlekan masalah tensioner ko,...amacam ? ada bran....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by eddy 250 on Wed 10 Aug - 16:48

salam ptng sume...

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Wed 10 Aug - 16:54

salam ptg tok!....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Wed 10 Aug - 17:29

tenukz wrote:
qiss wrote:sape sape boleh buatkan tensioner saya?takutlah nk bukak sndiri,nanti kakak marah pale

hahhh...aku buleh atasi masalah ni...ko bwk kakak ko....aku lak bwk ajis....lps tu ko dgn ajis bukak moto tu...aku leh layan sembang dgn akak ko...so dia tak sempat la marah ko.....dia nak marah jer aku tanya soalan ...dia nak marah jer aku sambung sembang .....mcm tu le seterusnya hingga power ranger settlekan masalah tensioner ko,...amacam ? ada bran....

sebut aje pasal pompuan teruih celik mato....chittttttt....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Wed 10 Aug - 17:32

aku puasa lah jimf..

eh, aku skip td

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by mat zzr on Wed 10 Aug - 18:50

dah 10 hari kita puasa....berat badan pun dah turun 1 kg...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Sponsored content Today at 19:33


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum