Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Thu 4 Aug - 21:56

buat kat area2 klang Valley jer la...paling best kat shah alam la..hehehe
sonang sikit nak redah lopeh balik kojo...
tapi skrg petang2 hujan pulak....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by syd on Thu 4 Aug - 22:38

umm okey gak tuh area klang valley. Tak leceh sangat. Ada port baeek ke bang ajis? Ke, last year punya tempat? Kat ctuh pun CARA gak. Siap ada brader Awie tu duduk dekat ngn kipas, makan banyak giler tapi taknak ngaku makan banyak...hahahahaa..

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by mat zzr on Thu 4 Aug - 22:42

awie dah berubah sekarang ni....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ShamZX11 on Thu 4 Aug - 22:54

Apai wrote:
hi-wayMAN wrote:ada org offer aku EK Chain 520 SRX....bole masuk ke zzr250?

EK 520 SRX (kaler gold tu...) links 120..kena potong...ZZR250 guna 108 links....macam boleh je man!.....

Selagi 520 tu boleh pakai. Potong tetap kena potong. Razz

ShamZX11

Posts : 92
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by syd on Thu 4 Aug - 23:13

mat zzr wrote:awie dah berubah sekarang ni....

Heh...We Will Seeeeeee...

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Thu 4 Aug - 23:18

syd wrote:
mat zzr wrote:awie dah berubah sekarang ni....

Heh...We Will Seeeeeee...

dia dah taubat la sya

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Dinz on Thu 4 Aug - 23:22

Vistana1 wrote:Restaurant Taman Ekspo Pertanian Serdang (RESTAURANT@MAEPS)


RM19.90 net
...more than 150 food of choices....
...All you can eat...
ada dua jenis sup... sup ayam n tomyam
minuman free
from 5pm until 10.30pm



Kemudahan lain seperti tempat sembahyang juga disediakan.
Kami mengenakan bayaran yang amat berpatutan iaitu serendah RM19.90 nett bagi dewasa dan hanya RM9.00 nett untuk kanak-kanak 6-12 tahun (bwh 6thn percuma). Juga diskaun 15% untuk warga emas. Ada macam-macam jenis seafood, kuah steamboat dan sos. Semuanya dengan minuman PERCUMA.

- KAWASAN LUAS YANG BOLEH MENAMPUNG 700 ORANG.
- KEMUDAHAN TEMPAT LETAK KERETA.
- SEMUA HIDANGAN DITANGGUNG HALAL.
- KEMUDAHAN SURAU.
- KEMUDAHAN WARUNG
- PERSEMBAHAN GHAZAL

Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan sila hubungi kami di talian talian 012-3903191, 012-3131091,
012-3955091

kami juga mengambil tempahan untuk kumpulan dan untuk majlis keramaian.

MAKANAN DISEDIAKAN OLEH
Hjh Maznah Food Industry Sdn Bhd



Tuan presiden pasang khemah pasar tani, aku pollow jer....

dekat dengan MIMOS tuu..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by syd on Thu 4 Aug - 23:24

kamalia wrote:
syd wrote:
mat zzr wrote:awie dah berubah sekarang ni....

Heh...We Will Seeeeeee...

dia dah taubat la sya

We Will Seeeeee.... What a Face

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Thu 4 Aug - 23:54

ZAM@GHIMEHV wrote:Den nak poi ke Ipoh hari Sabtu ni.... naik keta... ada urusan jual beli sket...

so klu ada yg beminat nak tumpang sambil buka puasa ket port-port menarik area Ipoh bole la join skali.... den pun bukan tau sangat area Ipoh nih... yg pasti tempat perjumpaan den kat Ipoh adalah area Tesco (ex-makro).....

nota : masih ada 4 tempat duduk kosong.... tapi klu abg bosar yg naik dia jadi 3 tempat duduk ajer...harap maklong..

ahzam moto...den mcm berminat ni..
cumo nk tanya..kalu den ikut, otw balik den keno bawa keta ke bawa moto?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by gilababan on Fri 5 Aug - 2:12

Salam.... hiii... (mcm ni je la den...) Razz

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Fri 5 Aug - 8:19

selamat pagi..

gi beli resing suit wat baju raya best gak ni..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ShamZX11 on Fri 5 Aug - 8:23

mat zzr wrote:awie dah berubah sekarang ni....

Abg Awie, dah tanya kat Chia Motor smlm. Cover tepi Eliminator satu set Rm300. Set kunci ignition Rm150. Akan teardown dari Eli PLUS RONDA jugak. Ada 2 bijon kat sana.

ShamZX11

Posts : 92
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Fri 5 Aug - 8:33

adambikers wrote:selamat pagi..

gi beli resing suit wat baju raya best gak ni..

kain sampin kena matching gak bro.
kena ada tulisan 'semakin ke depang'
Very Happy

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Fri 5 Aug - 9:06

salam pagi....
kamal...den nk posa hari ni leh tak?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by bad43 on Fri 5 Aug - 9:16

Salam Ramadhan kepada semua zzrians....

bad43

Posts : 61
Join date : 28/01/2010
Age : 37
Location : KL - Putrajaya-Aloq setaq

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Fri 5 Aug - 9:21

adambikers wrote:Aliip, ko tanya tokei apai.. Sume brg zzr dia ada.. Tapi masa aku nak beli dulu kedekut gile.. Sekang ni rajin plak dia nak jual brg2 zzr tu..

Tak pon ko try contact owner dlm gamba ko post tu.. Aku rasa dia nak jual tu.. Kih kih kih

Hehe...mase tu nak wat spare...maklumlah baru2 pakai...cuak gak kalau takde sparepart... Laughing

Gambo yg alip post tu aku yg bagi tau...ada dlm mudah...rega 50 hinggit...tapi alip carik yg seploh hinggit.... Shocked

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Chef Bob on Fri 5 Aug - 9:35

hausnya..... ptg ni nak cari soya cincaulah.... mlm ni ado tts ko?

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Fri 5 Aug - 9:36

Chef Bob kalu toron aku pon toron.... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kudud on Fri 5 Aug - 9:40

aku pun nak toron lah!! nak tgk wajah baru chepp!! cheers

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Fri 5 Aug - 9:45

Aktiviti ZZRianz Ramadhan ini..

AKTIVITI : TTS merangkap sahur....
VENUE : RESTAUTANR DARUL EHSAN SEK 13 SHAH ALAM
TARIKH : 5 HB OGOS 2011
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by mat zzr on Fri 5 Aug - 10:23

sahur minum teh tarik dgn mee mamak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by syd on Fri 5 Aug - 11:06

Harap-harap malam ni tak ada lagu Dung-dang2x tu, ngn bebudak sisha. Busok!!

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 5 Aug - 11:13

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Den nak poi ke Ipoh hari Sabtu ni.... naik keta... ada urusan jual beli sket...

so klu ada yg beminat nak tumpang sambil buka puasa ket port-port menarik area Ipoh bole la join skali.... den pun bukan tau sangat area Ipoh nih... yg pasti tempat perjumpaan den kat Ipoh adalah area Tesco (ex-makro).....

nota : masih ada 4 tempat duduk kosong.... tapi klu abg bosar yg naik dia jadi 3 tempat duduk ajer...harap maklong..

ahzam moto...den mcm berminat ni..
cumo nk tanya..kalu den ikut, otw balik den keno bawa keta ke bawa moto?

Poi dgn keto, balik pon dgn keto...hehehehe... silap-silap ada moto atas keto.... Laughing

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ShamZX11 on Fri 5 Aug - 11:14

mat zzr wrote:sahur minum teh tarik dgn mee mamak...

I follow.

ShamZX11

Posts : 92
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by alif283 on Fri 5 Aug - 11:19

Apai wrote:
adambikers wrote:Aliip, ko tanya tokei apai.. Sume brg zzr dia ada.. Tapi masa aku nak beli dulu kedekut gile.. Sekang ni rajin plak dia nak jual brg2 zzr tu..

Tak pon ko try contact owner dlm gamba ko post tu.. Aku rasa dia nak jual tu.. Kih kih kih

Hehe...mase tu nak wat spare...maklumlah baru2 pakai...cuak gak kalau takde sparepart... Laughing

Gambo yg alip post tu aku yg bagi tau...ada dlm mudah...rega 50 hinggit...tapi alip carik yg seploh hinggit.... Shocked


Huhu..jangan la gitu bang.. saya saje tnya kt sini, mane tau ade sape2 yang ada & tak digunakan...

yg dlm mudah tu saya dah call, besi die pun bengkok sket..kalau boleh nk cari yg tak bengkok..

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Sponsored content Today at 20:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum