Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by hi-wayMAN on Thu 4 Aug - 14:26

ada org offer aku EK Chain 520 SRX....bole masuk ke zzr250?

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kudud on Thu 4 Aug - 14:29

kikiki.. boto2 otai ni yg jawap..

sifuk, xda wat offer ke sempena nak raya ni, servis diskaun 50% ka, buat fiber dpt 50% less ka, beli braket+mono diskaun 70% kaa.. haha.. diakaun suma mende 90% kaa.. maklum la, bulan2 mulia ni...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Raziskov on Thu 4 Aug - 14:54

kudud wrote:kikiki.. boto2 otai ni yg jawap..

sifuk, xda wat offer ke sempena nak raya ni, servis diskaun 50% ka, buat fiber dpt 50% less ka, beli braket+mono diskaun 70% kaa.. haha.. diakaun suma mende 90% kaa.. maklum la, bulan2 mulia ni...

alhamdulilllah...makin sempurna ayat bahasa malaysia yg kudud gunakan ini..
syabas...teruskan usaha murni anda ini...aminnnn....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Amm on Thu 4 Aug - 15:02

Raziskov wrote:
kudud wrote:kikiki.. boto2 otai ni yg jawap..

sifuk, xda wat offer ke sempena nak raya ni, servis diskaun 50% ka, buat fiber dpt 50% less ka, beli braket+mono diskaun 70% kaa.. haha.. diakaun suma mende 90% kaa.. maklum la, bulan2 mulia ni...

alhamdulilllah...makin sempurna ayat bahasa malaysia yg kudud gunakan ini..
syabas...teruskan usaha murni anda ini...aminnnn....

sekian

sekejap je tu ngah....ko tengok la ayat2 dia nak berbuka nanti

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Vistana1 on Thu 4 Aug - 15:15

Ajis...gambar siapa tu?? Benar mengusik jiwa laaa....
Ayu...kalau dipakaikan baju kurung...bawa jumpa mak..mesti nak dijadikan menantu ni.....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kudud on Thu 4 Aug - 15:17

Raziskov wrote:

alhamdulilllah...makin sempurna ayat bahasa malaysia yg kudud gunakan ini..
syabas...teruskan usaha murni anda ini...aminnnn....

sekian

mamak!! bagi ini org comel,apa saja dia mau makan, bagi double ha!! sy mau belanja sama dia ini ari... Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Thu 4 Aug - 15:32

kudud wrote:
Raziskov wrote:

alhamdulilllah...makin sempurna ayat bahasa malaysia yg kudud gunakan ini..
syabas...teruskan usaha murni anda ini...aminnnn....

sekian

mamak!! bagi ini org comel,apa saja dia mau makan, bagi double ha!! sy mau belanja sama dia ini ari... Laughing

Kena baca dua kali baru aku paham...haish!... scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by jimf on Thu 4 Aug - 15:50

Apai wrote:
kudud wrote:
mamak!! bagi ini org comel,apa saja dia mau makan, bagi double ha!! sy mau belanja sama dia ini ari... Laughing

Kena baca dua kali baru aku paham...haish!... scratch

kan dia bagi double... kena baca 2 kali laaa... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Vistana1 on Thu 4 Aug - 16:01

Restaurant Taman Ekspo Pertanian Serdang (RESTAURANT@MAEPS)


RM19.90 net
...more than 150 food of choices....
...All you can eat...
ada dua jenis sup... sup ayam n tomyam
minuman free
from 5pm until 10.30pm



Kemudahan lain seperti tempat sembahyang juga disediakan.
Kami mengenakan bayaran yang amat berpatutan iaitu serendah RM19.90 nett bagi dewasa dan hanya RM9.00 nett untuk kanak-kanak 6-12 tahun (bwh 6thn percuma). Juga diskaun 15% untuk warga emas. Ada macam-macam jenis seafood, kuah steamboat dan sos. Semuanya dengan minuman PERCUMA.

- KAWASAN LUAS YANG BOLEH MENAMPUNG 700 ORANG.
- KEMUDAHAN TEMPAT LETAK KERETA.
- SEMUA HIDANGAN DITANGGUNG HALAL.
- KEMUDAHAN SURAU.
- KEMUDAHAN WARUNG
- PERSEMBAHAN GHAZAL

Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan sila hubungi kami di talian talian 012-3903191, 012-3131091,
012-3955091

kami juga mengambil tempahan untuk kumpulan dan untuk majlis keramaian.

MAKANAN DISEDIAKAN OLEH
Hjh Maznah Food Industry Sdn Bhd

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Thu 4 Aug - 16:03

hi-wayMAN wrote:ada org offer aku EK Chain 520 SRX....bole masuk ke zzr250?

EK 520 SRX (kaler gold tu...) links 120..kena potong...ZZR250 guna 108 links....macam boleh je man!.....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Thu 4 Aug - 16:20

Apai wrote:
hi-wayMAN wrote:ada org offer aku EK Chain 520 SRX....bole masuk ke zzr250?

EK 520 SRX (kaler gold tu...) links 120..kena potong...ZZR250 guna 108 links....macam boleh je man!.....

108 links tu yg zzr pakai skru shaft pentagon..

kalau yg pakai skru shaft hexagon 116 links..

kih kih kih.. nak post jugak (sila abaikan info saya sebab info tersebut semata2 utk berborak sahaja) Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by hi-wayMAN on Thu 4 Aug - 16:23

so dewata?..bole pakai ke idak?

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Thu 4 Aug - 16:23

pakai yg mana tuan bentara api?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Thu 4 Aug - 16:25

boleh pakai ke tak rantai EK520SRX...tu?...Man tgh tunggu jawapan nih!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by hi-wayMAN on Thu 4 Aug - 16:28

tenkiu encik apai...

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 4 Aug - 16:29

Den nak poi ke Ipoh hari Sabtu ni.... naik keta... ada urusan jual beli sket...

so klu ada yg beminat nak tumpang sambil buka puasa ket port-port menarik area Ipoh bole la join skali.... den pun bukan tau sangat area Ipoh nih... yg pasti tempat perjumpaan den kat Ipoh adalah area Tesco (ex-makro).....

nota : masih ada 4 tempat duduk kosong.... tapi klu abg bosar yg naik dia jadi 3 tempat duduk ajer...harap maklong..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Thu 4 Aug - 16:31

pakai laaaa.. kot tanya aku, aku ckp bole aje tuan bentara api... maklong laaa reti bwk moto ngan isi minyak jeee.. tu pon kantoi gak kadang2 bab isi minyak Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Apai on Thu 4 Aug - 16:37

kalau rantai kaler emas tu tak leh pakai...dia nak gantung rantai kaler emas tu kat leher ko dam......(bukan aku ckp...man yg ckp) Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by hi-wayMAN on Thu 4 Aug - 16:40

Apai wrote:kalau rantai kaler emas tu tak leh pakai...dia nak gantung rantai kaler emas tu kat leher ko dam......(bukan aku ckp...man yg ckp) Razz

like...huhuhu

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by alif283 on Thu 4 Aug - 17:14

Nak tnya soalan ilmiah gak la...sape ade besi kepala ini untuk di letgo?? hehe...

[You must be registered and logged in to see this image.]


alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by kamalia on Thu 4 Aug - 17:30

paddock stand ke ni?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by adambikers on Thu 4 Aug - 17:35

Aliip, ko tanya tokei apai.. Sume brg zzr dia ada.. Tapi masa aku nak beli dulu kedekut gile.. Sekang ni rajin plak dia nak jual brg2 zzr tu..

Tak pon ko try contact owner dlm gamba ko post tu.. Aku rasa dia nak jual tu.. Kih kih kih

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by mat zzr on Thu 4 Aug - 19:13

Raziskov wrote:
kudud wrote:kikiki.. boto2 otai ni yg jawap..

sifuk, xda wat offer ke sempena nak raya ni, servis diskaun 50% ka, buat fiber dpt 50% less ka, beli braket+mono diskaun 70% kaa.. haha.. diakaun suma mende 90% kaa.. maklum la, bulan2 mulia ni...

alhamdulilllah...makin sempurna ayat bahasa malaysia yg kudud gunakan ini..
syabas...teruskan usaha murni anda ini...aminnnn....

sekian

aku baru nak skip...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by mat zzr on Thu 4 Aug - 19:16

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:AJIS....tak dapat duit pun ko naik stage tadi..dapat kertas selai jer aku tengok...

dah dato' cakap kuli tak boleh dapat duit..
boss jer yg dpat untuk buncitkan perot masing2...
dia bagi sampul duit raye jer tadi...Sad

sekian

yang kaya makin kaya...besar boto sampul duit raya ko...takpe lah jis...lepas raya lah kita dapat duit raya...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by syd on Thu 4 Aug - 21:41

Assalam ZZrianz!
Nak buka puasa kat mana ni kawan-kawan? Nak book off awal2 nih. hehe

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 90 - Buko puaso kat ipoh nak??

Post by Sponsored content Today at 9:55


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum