Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

View previous topic View next topic Go down

Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 25 Jul - 13:33

Pada kenkawan ZZrianz.... den dapat staff quota untuk minyak engine limit utk 1 carton per staff bagi setiap jenis minyak. 1 carton ada 6 unit bagi minyak enjin kereta dan 15 unit untk minyak motor. So klu sesapa berminat nak beli boleh kasi nama takpun sms den. Harga setiap unit mmg lebih rendah dari pasaran sekitar 30 -40 % dari harga runcit. Senarai harga adalah seperti berikut.




ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by Apai on Mon 25 Jul - 13:45

Nak kena beli 1 carton ke boleh beli satu unit?...

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by adambikers on Mon 25 Jul - 13:54

huihhhh mahal gile..

kih kih kih

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by jimf on Mon 25 Jul - 14:07

giloooooss... castrol merah baru 8 hinggit....

Razz

(den baru msg kata taknak...)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by kudud on Mon 25 Jul - 14:29

nak skip je la, xpaham.. Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 25 Jul - 15:15

Huh... ini kalau laku 2-3 cartons boleh pegi haji tahun depan... beli la woii... barang baik nih.. walaupun mahal..........kekekekek

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by Apai on Mon 25 Jul - 15:15

kudud wrote:nak skip je la, xpaham.. Razz

macam ni pun tak paham...aku mmg tak pahamlah ko dud....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by faizal_bulat on Mon 25 Jul - 15:47

rege diskaun 40% dari rege yg dipaparkan ke? mmg burah bangat ni....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 25 Jul - 15:53

faizal_bulat wrote:rege diskaun 40% dari rege yg dipaparkan ke? mmg burah bangat ni....

Tak.. rege yg dipaparkan adalah harga jualan... rasenyer rega runcit mahal lagi dr rega staff.....

sbnrnyer aku pun tak pasti sgt pasal rega runcit kat luar sbb apa yg aku tulis based pada email communication dari company....so aku kasi up sket buat upah haji tahun depan...kekekeke

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by kudud on Mon 25 Jul - 15:55

ZAM@GHIMEHV wrote:
faizal_bulat wrote:rege diskaun 40% dari rege yg dipaparkan ke? mmg burah bangat ni....

Tak.. rege yg dipaparkan adalah harga jualan... rasenyer rega runcit mahal lagi dr rega staff.....

sbnrnyer aku pun tak pasti sgt pasal rega runcit kat luar sbb apa yg aku tulis based pada email communication dari company....so aku kasi up sket buat upah haji tahun depan...kekekeke

bagus abgZAM!! peniaga yg jujur.. semoga perniagaan berkembang pusat..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 25 Jul - 16:13

Tengkiu dud....errr jadik ko nak boli ko tak nih.....? tak sabar den nak tempah tiket kapal tobang gi Bali taun depan.. hasil dari perniagaan minyak den ni ha..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by faizal_bulat on Mon 25 Jul - 17:23

do u accept payapal as method of payment?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 25 Jul - 17:27

I onli accept ice kepal...........I no inglis to speak, only urdu can speak...little little... saya satu malaysia juga mari....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by faizal_bulat on Mon 25 Jul - 17:45

x prihating langsung la seller ni.. mesti pakistan mari ni... nanti aku repot ngan ebay...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 25 Jul - 17:51

faizal_bulat wrote:x prihating langsung la seller ni.. mesti pakistan mari ni... nanti aku repot ngan ebay...

wangge iredim portopailey mudah.com ! karawalley ebay yennadey!!! bounce

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by Apai on Mon 25 Jul - 17:53

Apai wrote:Nak kena beli 1 carton ke boleh beli satu unit?...

zam...aku nyer soklan tak jawap pun...camner punya seller ni.....


siyes buyer...

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 25 Jul - 18:05

takla Apai.. maksud aku tu... sorang staff cuma boleh beli satu karton jer untk satu grade minyak ajer... so benda nyer limit kat 6 unit ajel la... so klu ko nak beli satu pun tak pe, nak beli enam trus pun takpe, tapi klu ko beli enam trus tuk grade yg sama, org lain dah takbole beli la .. (perghh.. mcm la ada org lain lagi yg nak beli minyak rega mahal mcm nih.... Twisted Evil )

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Engine Oil - CASTROL MAGNATEC - Promosi Raya

Post by Sponsored content Today at 18:11


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum