Rectifire motor

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Rectifire motor

Post by Wan@Blakepare on Sat 10 Dec - 21:04

Aku tengah cari2 Meter Koso RX2.Kalo korang ade simpan meter ni roger aku skg.Harga mesti murah kalo mahal baik aku beli kat kedai je.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Rectifire motor

Post by adambikers on Sun 11 Dec - 0:37

meter stendet tak cukup laju ke abe?

ni susah kalau stok dewa dewi nih

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Rectifire motor

Post by Wan@Blakepare on Sun 11 Dec - 13:35

Comel sikik la abamm adam.Kalau malam stim tengok kaler dan keterujaan utk ride tu lebih sikit.Silap2 nak kuar beli rokok sebatang pun nak bawak superbike siap pakai racing suit.Untuk pendawaian Meter Koso tu nanti aku akan bukak thread baru supaya tak terkeliru krn berada di dlm tajuk Rectifier.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Rectifire motor

Post by Wan@Blakepare on Sun 25 Dec - 23:41

Sorry la kengkawan sebab mengambil masa yg lama utk aku up kan kerja2 DIY pasang meter KOSO,sebab sehingga ke hari ini aku masih tercari2 meter KOSO RX2N yg seken.Nak beli baru pun rege mahal sangat,maklumlah modalnye ciput.Sabar lah yer.........

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Rectifire motor

Post by Sponsored content Today at 9:07


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum