Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by ziex69 on Fri 29 Jul - 10:53

kudud wrote:isk, tgk bebaik ye mr ziex..

xleh nak silap skit, mesti kena punyaa Razz

aniway thanks.. Wink

Kudud,
kalo x tegur nanti kata sombong plop lagipun kat sini JER bleh tegur, sebab sama laju, kalo kat hiway jangan harapla boleh tegur ko, asik laju JER... Jadi ke ko nak wat open house Raya nanti?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by kudud on Fri 29 Jul - 11:06

ziex69 wrote:
kudud wrote:isk, tgk bebaik ye mr ziex..

xleh nak silap skit, mesti kena punyaa Razz

aniway thanks.. Wink

Kudud,
kalo x tegur nanti kata sombong plop lagipun kat sini JER bleh tegur, sebab sama laju, kalo kat hiway jangan harapla boleh tegur ko, asik laju JER... Jadi ke ko nak wat open house Raya nanti?

isk, asik nak tipu jaa, bl masa kita pnah sesama kat hiway?
kalo nak buat pegumuman nak buat open house bkn kat sini la bangZIEX69, g la topik pengumuman, erkkk.. abg nak buat bape aribulan tu? kena set cepat takut nnti tarikh abg tu org lain amik.. Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by hi-wayMAN on Fri 29 Jul - 11:14

dwen wrote:
faizal_bulat wrote:Mini Ride Eksotik kembali lg ^^
Tarikh: 30 jul 2011 (Sabtu)
Lokasi: Selera Rimba (Sg. Lembing)
Laluan: Rawang-Bkt Tagar-Felda Soeharto-Sg. Besar
Aturcara:
* 9.30-10am (RV di RnR Rawang)
* 10.30am (menuju ke lokasi kejadian)
* 12.30pm (melandak+merusa+mengayam+bla.‚Äč.bla..bla..)
* 2.00pm (InysaAllah kenyang + balik umah masing2)
p/s: sila kompemkan kehadiran sebelum esok kul 10am ek. ^^
Mekasehhh

[You must be registered and logged in to see this link.]



salam jumaat... insyallah bole join.

mantop btol ejos dabel tuan dwen....ejos chap apa tu tuan?

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Apai on Fri 29 Jul - 11:19

Man..aku macam ada tgk ZZR ngan ejos tu sebelum ni...rase moto tu bukan mesia punya .....tak ingat...tapi macam kat jopun....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by ziex69 on Fri 29 Jul - 11:22

kudud wrote:

isk, asik nak tipu jaa, bl masa kita pnah sesama kat hiway?
kalo nak buat pegumuman nak buat open house bkn kat sini la bangZIEX69, g la topik pengumuman, erkkk.. abg nak buat bape aribulan tu? kena set cepat takut nnti tarikh abg tu org lain amik.. Laughing

mana adaaaaa.... mana kita pernah sesama kat hiway sebab ko laju JER, baru nak sampai JER ko dah Pulas VROOOMMMM... aku dapat asap ejos moto ko JER...
ko tanyer aku balik ker? nantila aku tanyer mak nenen dulu, tunggu tau..

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Apai on Fri 29 Jul - 11:40

ziex69 wrote:mana adaaaaa.... mana kita pernah sesama kat hiway sebab ko laju JER, baru nak sampai JER ko dah Pulas VROOOMMMM... aku dapat asap ejos moto ko JER...
ko tanyer aku balik ker? nantila aku tanyer mak nenen dulu, tunggu tau..

Dud....moto ko ejos dah kuar asap...jaga2.....nak kena oberhol tu...valve dah mula nak out...pot...asap ejos kudud yg ko dpt tu warna putih ke hitam...kalau hitam kompom moto kudud kena oberhol.... :

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by smolixz on Fri 29 Jul - 12:30

Afternoon zzrianz,

citer ekzos ek... bounce bounce

tq

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by ziex69 on Fri 29 Jul - 14:31

Apai wrote:
Dud....moto ko ejos dah kuar asap...jaga2.....nak kena oberhol tu...valve dah mula nak out...pot...asap ejos kudud yg ko dpt tu warna putih ke hitam...kalau hitam kompom moto kudud kena oberhol.... :

Apai, asap ejos kukud tu mula2 warna hijau, pastu kuning, pastu merah....

aku dah jumpa adik ipar ko dalam lif...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by qiss on Fri 29 Jul - 14:36

perghhh pakcikkk g smbhyang jumaat naik hayabusa Razz

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by alif283 on Fri 29 Jul - 14:48

Moshi moshi... albino

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by mat zzr on Fri 29 Jul - 14:55


DAH MASUK WAKTU SOLAT JUMAAT KE?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by kudud on Fri 29 Jul - 14:58

mat zzr wrote:
DAH MASUK WAKTU SOLAT JUMAAT KE?...

bos, bos kepada bos da msuk tu,caver skit.. Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by qiss on Fri 29 Jul - 15:07

alif283 wrote:Moshi moshi... albino

haikkkkkkkkkk ! Shocked

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by hi-wayMAN on Fri 29 Jul - 15:25

"Ahmad Faris Wahiduddin - Pernah try dr jelapang ke sg perak.. touch 210.. Tapi berapa sec jer... Kalo blkg menari tu confirm tayar.. Tapi kena make sure absorber n bushing semua elok.. Satu set kami tukar mau rabak kocek seluq.. Kena 2k absoeber gan bushing sekali.. Full tank agak2 dlm rm50 tu ron 95. Dulu pakai carburattor injector 108 pg-kl lari 120-140 minyak rm30 jer.. Sekarang pakai 112 minyak dah rm45"

aku kopi pes dari FB...
dassat la brader ni....

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by qiss on Fri 29 Jul - 15:54

sape ada sproket 45????? second cndtion cun lg Very Happy

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Apai on Fri 29 Jul - 16:22

ziex69 wrote:
Apai wrote:
Dud....moto ko ejos dah kuar asap...jaga2.....nak kena oberhol tu...valve dah mula nak out...pot...asap ejos kudud yg ko dpt tu warna putih ke hitam...kalau hitam kompom moto kudud kena oberhol.... :

Apai, asap ejos kukud tu mula2 warna hijau, pastu kuning, pastu merah....

aku dah jumpa adik ipar ko dalam lif...

Ko buat apa dlm lif dua orang?....jaga2 ada CCTV kat lif....byk aku tgk derang up kat youtube...Haish!...Jgn tgk2 muka ko dah le.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Apai on Fri 29 Jul - 16:25

qiss wrote:sape ada sproket 45????? second cndtion cun lg Very Happy
Qiss...ada sprocket size ni ke?....yg aku ada spare sprocket 44 ngan 47..tatau lak klau ada size 45....ok tak pick-up ngan top speed?

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by qiss on Fri 29 Jul - 16:34

Apai wrote:
qiss wrote:sape ada sproket 45????? second cndtion cun lg Very Happy
Qiss...ada sprocket size ni ke?....yg aku ada spare sprocket 44 ngan 47..tatau lak klau ada size 45....ok tak pick-up ngan top speed?
eh 44 eh?? sapa ada erk??nk turunkan mata spoketlahh... jual murah murah kt saya Very Happy Very Happy

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Apai on Fri 29 Jul - 16:39

sorryla qis...tu srocket wat setting...hehehe....ala...beli baru je la..tak lebih 50 hinggit pun!... Very Happy .

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by qiss on Fri 29 Jul - 16:41

Apai wrote:sorryla qis...tu srocket wat setting...hehehe....ala...beli baru je la..tak lebih 50 hinggit pun!... Very Happy .

ke nk kena belanje awek dulu?? Razz

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Apai on Fri 29 Jul - 16:45

qiss wrote:
Apai wrote:sorryla qis...tu srocket wat setting...hehehe....ala...beli baru je la..tak lebih 50 hinggit pun!... Very Happy .

ke nk kena belanje awek dulu?? Razz


44 tu nak guna utk setting Top speed sebab dulu kena kitai ngan Kudud berkg2..... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by kudud on Fri 29 Jul - 16:50

apehal plak namo den naik ni? scratch
tp meme dasat la hiwayman punya post tu, dasat betui si FB tu sembang.. Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by eizu_er6f on Fri 29 Jul - 16:57

List yg dah kompem nak gi melandak esok:
1. Peruz er6f (tuan bayar bil)
2. Adam (Raja Karak)
3. Ejal (geng Raja Karak)
4. Syahidah berita RTM
5. Meor
6. Fred
7. MuluQ (geng Raja Karak)
8. Black (geng Raja Karak)
9. Eizu (lastmen)

Aktiviti details:
9.30-10am - RV kat RnR Rawang + brekpes + isi minyak
10.30am - tayargolek
12.30pm - Sampai lokasi + makan + berak + makan + berak
2.00pm - Selesai makan n pulang ke pangkuan keluarga

Menu: Landak masak Rendang
Rusa masak cili api
Ayam kampung goreng berempah
Ulam-ulaman + air
kalo ada rejeki stok Kijang and pelanduk sampai esok..dapatla nak merasa.

Tenkiew

eizu_er6f

Posts : 84
Join date : 29/11/2010
Location : Hulu Langat - Cyber 017-2121499 eizuazwandi@yahoo.com

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Apai on Fri 29 Jul - 17:05

Ku lak kompom nak turun TTS mlm ni ngan moto tak tak siap...hehe!...lama tak pegi TTS...dah takleh tahan... bounce

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by qiss on Fri 29 Jul - 17:15

wah besttttttt !!!

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Sponsored content Today at 5:42


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum