Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by Amm on Tue 19 Jul - 21:48

jom kuor la...Vistana ajak pi siyem

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by ManCaL on Tue 19 Jul - 22:15

jomm...siyes...kasi lpk danok kita enjoyyyyyy Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by ManCaL on Tue 19 Jul - 22:17

Kesukaan abg Zhimeh..
[You must be registered and logged in to see this link.]

Saingan Abg Jimf..(baekkk punya)
[You must be registered and logged in to see this link.]

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by hailmey on Tue 19 Jul - 23:21

Salam 1 Malaysia,

saya mewakili pihak Worldwide Far East Berhad selaku penganjur Fiesta Belia 1 Malaysia yang akan berlangsung pada 23 dan 24 Julai 2011 (Sabtu dan Ahad) di MAEPS Serdang, Selangor. Pelbagai acara bakal berlangsung di sana termasuk perhimpunan motosikal berkuasa tinggi. Justeru di sini saya ingin mengwar warkan kepada rakan sekelian sapa yang free atau berminat menyertai perhimpunan ini boleh hubungi saya atau talian urusetia. Tak payah bayar apa apa sebab penganjur menyediakan makan dan tshirt untuk mereka yang terlibat. motosikal saudara saudari akan ditempatkan di dalam dewan berhawa dingin untuk menjadi tontonan dan santapan mata pengunjung. sebanyak 1000 buah motosikal dijangka / dihadkan di dalam dewan 'A' Maeps Serdang di mana berlangsungnya event ini.(sekarang baru ada dalam 600 lebih je.. mau cari lagi...) Himpunan motosikal dari padi sampai petang pada Ahad sahaja. Jadi sudilah kiranya sesiapa yang ingin turut serta mempamerkan motosikal anda di dalam event ini. (250cc ke atas). Tarikh tutup sebelum Jumaat ni sebab saya perlu berikan sticker khusus kepada setiap motosikal yang mengambil bahagian sebagai syarat untuk masuk ke dalam dewan. Harap maklum.

No talipon saya 017-3513411 (Hailmey)
03-84330204 urusetia
* berikan nama / saiz tshirt.

sekiranya ada yang berminat jumaat ni masa TT sy bagi sticker untuk masuk dewan Smile

[You must be registered and logged in to see this link.]

hailmey

Posts : 52
Join date : 29/01/2010
Location : Shah Alam

View user profile http://hailmeytv.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by ManCaL on Tue 19 Jul - 23:37

hailmey wrote:Salam 1 Malaysia,

saya mewakili pihak Worldwide Far East Berhad selaku penganjur Fiesta Belia 1 Malaysia yang akan berlangsung pada 23 dan 24 Julai 2011 (Sabtu dan Ahad) di MAEPS Serdang, Selangor. Pelbagai acara bakal berlangsung di sana termasuk perhimpunan motosikal berkuasa tinggi. Justeru di sini saya ingin mengwar warkan kepada rakan sekelian sapa yang free atau berminat menyertai perhimpunan ini boleh hubungi saya atau talian urusetia. Tak payah bayar apa apa sebab penganjur menyediakan makan dan tshirt untuk mereka yang terlibat. motosikal saudara saudari akan ditempatkan di dalam dewan berhawa dingin untuk menjadi tontonan dan santapan mata pengunjung. sebanyak 1000 buah motosikal dijangka / dihadkan di dalam dewan 'A' Maeps Serdang di mana berlangsungnya event ini.(sekarang baru ada dalam 600 lebih je.. mau cari lagi...) Himpunan motosikal dari padi sampai petang pada Ahad sahaja. Jadi sudilah kiranya sesiapa yang ingin turut serta mempamerkan motosikal anda di dalam event ini. (250cc ke atas). Tarikh tutup sebelum Jumaat ni sebab saya perlu berikan sticker khusus kepada setiap motosikal yang mengambil bahagian sebagai syarat untuk masuk ke dalam dewan. Harap maklum.

No talipon saya 017-3513411 (Hailmey)
03-84330204 urusetia
* berikan nama / saiz tshirt.

sekiranya ada yang berminat jumaat ni masa TT sy bagi sticker untuk masuk dewan Smile

[You must be registered and logged in to see this link.]

berita baek ni...apa lagi Zzrianz kasi bomm la... Laughing

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by Amm on Tue 19 Jul - 23:39

23 tu kat perlis la.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by jimf on Tue 19 Jul - 23:52

23 tu expai aje ada...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by faizal_bulat on Wed 20 Jul - 1:31

hailmey wrote:Salam 1 Malaysia,

saya mewakili pihak Worldwide Far East Berhad selaku penganjur Fiesta Belia 1 Malaysia yang akan berlangsung pada 23 dan 24 Julai 2011 (Sabtu dan Ahad) di MAEPS Serdang, Selangor. Pelbagai acara bakal berlangsung di sana termasuk perhimpunan motosikal berkuasa tinggi. Justeru di sini saya ingin mengwar warkan kepada rakan sekelian sapa yang free atau berminat menyertai perhimpunan ini boleh hubungi saya atau talian urusetia. Tak payah bayar apa apa sebab penganjur menyediakan makan dan tshirt untuk mereka yang terlibat. motosikal saudara saudari akan ditempatkan di dalam dewan berhawa dingin untuk menjadi tontonan dan santapan mata pengunjung. sebanyak 1000 buah motosikal dijangka / dihadkan di dalam dewan 'A' Maeps Serdang di mana berlangsungnya event ini.(sekarang baru ada dalam 600 lebih je.. mau cari lagi...) Himpunan motosikal dari padi sampai petang pada Ahad sahaja. Jadi sudilah kiranya sesiapa yang ingin turut serta mempamerkan motosikal anda di dalam event ini. (250cc ke atas). Tarikh tutup sebelum Jumaat ni sebab saya perlu berikan sticker khusus kepada setiap motosikal yang mengambil bahagian sebagai syarat untuk masuk ke dalam dewan. Harap maklum.

No talipon saya 017-3513411 (Hailmey)
03-84330204 urusetia
* berikan nama / saiz tshirt.

sekiranya ada yang berminat jumaat ni masa TT sy bagi sticker untuk masuk dewan Smile

[You must be registered and logged in to see this link.]

mi kalu register tp muto xda bole ke? nk tiset je...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by syd on Wed 20 Jul - 8:17

Assalam..

Fuh best tu! Tapi, layak ke motor2 reput kami nak di tayangkan di dalam dewan berhawa dingin. uhuk! Nak nak kena parking sebelah MV ngn BMW. Memang macam durian dengan timun la jawabnya. Unless ada section, OLD SKOOL BIKE, ranking family muto reput..

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by kamalia on Wed 20 Jul - 8:56

setuju gak ngan sya.
saya nye unta dah lama tak mandi.
sejak balik dari kukup.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by Apai on Wed 20 Jul - 9:05

23 ni moto mutant tak sempat siap...yg ada Suziku umur bawah 25 JER.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by mat zzr on Wed 20 Jul - 9:33

khas utk otai otai FZi 150...

ini model baru ke...

[You must be registered and logged in to see this link.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 20 Jul - 9:39

mat zzr wrote:khas utk otai otai FZi 150...

ini model baru ke...

[You must be registered and logged in to see this link.]

Mat.. klu yg ni model baru, den mmg tepuk dahi la..............

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by kudud on Wed 20 Jul - 9:41

mat zzr wrote:khas utk otai otai FZi 150...

ini model baru ke...

[You must be registered and logged in to see this link.]

ni pancing ja bangMATT, bg org terpikat jaa..tp mmg ade model ni, fz16 kalo x silap, tp ntah la, bkn ade masuk mesia rsanya model ni,ade kat india jer..

wahai abgMATT yg sasa, ape lagi, peluang da ade, bg nama la masuk dewan, kasi tunjuk itu zzr5 merelip kat kat org awam, muto abgMATT mmg standard show room da tu.. Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by mat zzr on Wed 20 Jul - 9:47

kudud wrote:
mat zzr wrote:khas utk otai otai FZi 150...

ini model baru ke...

[You must be registered and logged in to see this link.]

ni pancing ja bangMATT, bg org terpikat jaa..tp mmg ade model ni, fz16 kalo x silap, tp ntah la, bkn ade masuk mesia rsanya model ni,ade kat india jer..

wahai abgMATT yg sasa, ape lagi, peluang da ade, bg nama la masuk dewan, kasi tunjuk itu zzr5 merelip kat kat org awam, muto abgMATT mmg standard show room da tu.. Laughing

ko ni dud suka kasi aku konpius...dewan mana plak ni...aku mana ada niat nak kawin lagi...lagi pun org dah tak buat kenduri kawen kat dewan lagi...semua buat kat hotel...kalau kat KL ni org selalu buat kat restoran sri melayu jalan conlay...

tapi model FZi150 kat india ni cantik lah..goyang aku ni...minat jugak bila potz cakap masa ride hari tu...selepas ride 368km FZi dia cuma guna RM10 saja utk petrol...jimat.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by mat zzr on Wed 20 Jul - 9:50

ZAM@GHIMEHV wrote:
mat zzr wrote:khas utk otai otai FZi 150...

ini model baru ke...

[You must be registered and logged in to see this link.]

Mat.. klu yg ni model baru, den mmg tepuk telo la..............

tak perlu sampai begitu...ko konbert jer lah kaberset...apa kaitan dgn telo plak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by Apai on Wed 20 Jul - 9:51

mat zzr wrote:ko ni dud suka kasi aku konpius...dewan mana plak ni...aku mana ada niat nak kawin lagi...lagi pun org dah tak buat kenduri kawen kat dewan lagi...semua buat kat hotel...kalau kat KL ni org selalu buat kat restoran sri melayu jalan conlay...

tapi model FZi150 kat india ni cantik lah..goyang aku ni...minat jugak bila potz cakap masa ride hari tu...selepas ride 368km FZi dia guna gune RM10 saja utk petrol...

Biar betul...tgk moto nak goyang...haish!...macam2 lah selera org!...Aku tgk Elly Tran Ha mau goyang gak.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by kudud on Wed 20 Jul - 9:55

mat zzr wrote:
kudud wrote:
mat zzr wrote:khas utk otai otai FZi 150...

ini model baru ke...

[You must be registered and logged in to see this link.]

ni pancing ja bangMATT, bg org terpikat jaa..tp mmg ade model ni, fz16 kalo x silap, tp ntah la, bkn ade masuk mesia rsanya model ni,ade kat india jer..

wahai abgMATT yg sasa, ape lagi, peluang da ade, bg nama la masuk dewan, kasi tunjuk itu zzr5 merelip kat kat org awam, muto abgMATT mmg standard show room da tu.. Laughing

ko ni dud suka kasi aku konpius...dewan mana plak ni...aku mana ada niat nak kawin lagi...lagi pun org dah tak buat kenduri kawen kat dewan lagi...semua buat kat hotel...kalau kat KL ni org selalu buat kat restoran sri melayu jalan conlay...

tapi model FZi150 kat india ni cantik lah..goyang aku ni...minat jugak bila potz cakap masa ride hari tu...selepas ride 368km FZi dia cuma guna RM10 saja utk petrol...jimat.

dewan yg ni la bang mat

hailmey wrote:Salam 1 Malaysia,

saya mewakili pihak Worldwide
Far East Berhad selaku penganjur Fiesta Belia 1 Malaysia yang akan
berlangsung pada 23 dan 24 Julai 2011 (Sabtu dan Ahad) di MAEPS Serdang,
Selangor. Pelbagai acara bakal berlangsung di sana termasuk perhimpunan
motosikal berkuasa tinggi. Justeru di sini saya ingin mengwar warkan
kepada rakan sekelian sapa yang free atau berminat menyertai perhimpunan
ini boleh hubungi saya atau talian urusetia. Tak payah bayar apa apa
sebab penganjur menyediakan makan dan tshirt untuk mereka yang terlibat.
motosikal saudara saudari akan ditempatkan di dalam dewan berhawa
dingin untuk menjadi tontonan dan santapan mata pengunjung. sebanyak
1000 buah motosikal dijangka / dihadkan di dalam dewan 'A' Maeps Serdang
di mana berlangsungnya event ini.(sekarang baru ada dalam 600 lebih
je.. mau cari lagi...) Himpunan motosikal dari padi sampai petang pada
Ahad sahaja. Jadi sudilah kiranya sesiapa yang ingin turut serta
mempamerkan motosikal anda di dalam event ini. (250cc ke atas). Tarikh
tutup sebelum Jumaat ni sebab saya perlu berikan sticker khusus kepada
setiap motosikal yang mengambil bahagian sebagai syarat untuk masuk ke
dalam dewan. Harap maklum.

No talipon saya 017-3513411 (Hailmey)
03-84330204 urusetia
* berikan nama / saiz tshirt.

sekiranya ada yang berminat jumaat ni masa TT sy bagi sticker untuk masuk dewan Smile

[You must be registered and logged in to see this link.]

tp mmg menarik pun fz150 ni, dulu sy mmg nak amik muto ni sblm zzr, tp apekan daya, jodoh tiada.. da pkai zzr ni, rsa cam best plak, jadik pkai la smpi skrg, smpi jatuh cinta dibuatnya, lerff ZZR!! I love you (abaikn je kalo xpaham yer)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by Raziskov on Wed 20 Jul - 10:07

Apai wrote:

Biar betul...tgk moto nak goyang...haish!...macam2 lah selera org!...Aku tgk Elly Tran Ha mau goyang gak.... Laughing

giless la apai..
layan awek vietnam skrg..
patutlah aku ygk ramai awek2 vietnam kat Klang mengandung skrg...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by kudud on Wed 20 Jul - 10:11

Raziskov wrote:
Apai wrote:

Biar betul...tgk moto nak goyang...haish!...macam2 lah selera org!...Aku tgk Elly Tran Ha mau goyang gak.... Laughing

giless la apai..
layan awek vietnam skrg..
patutlah aku ygk ramai awek2 vietnam kat Klang mengandung skrg...Razz

sekian

bang, bg salasilah Elly Tran Ha ni, sbb kalo abgAPAI yg tertarik, maksudnya bkn calang2 gadis la tu.. bg UP gamba skit ker, iiiyauuu.. goyang jugak da ni, stok mmg ramai kat klang ni Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by Raziskov on Wed 20 Jul - 10:20

ala dud...kompom ko kenal la bila tgk gambo elly ni..
ni gambo dia antara yg sopan la...
tapi gigi dia tak cantik la dud...jarang2...ngiluuuuu jer nnt...hehehee

[You must be registered and logged in to see this link.]


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by jimf on Wed 20 Jul - 10:26

ajis ni ngalah kan arkib negara...
semua bideo dio ado.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 20 Jul - 10:28

Mat.... potz isi minyak sepoh hengget mmg cukup sbb berat badan dia berat badan ideal... kalo saiz badan mcm ko nih... bergelen-gelen la minyak ko kena isi.. silap-silap dabel ....hehehehe... ni aku aku komen bedasarkan pengalaman la....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by alif283 on Wed 20 Jul - 10:37

Abg ajis kenal semua perempuan cantik di seluruh dunia..huhu
abg amek anak murid x? Smile

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by syd on Wed 20 Jul - 10:42

bang ajis ni bnyak benor bideo berdarah idung,

Sya bukan apa bang, risau je kalu abg dapat anak sebaya awal-ujung tahun ni. Sian wife abang. Tapi, klu dah rezeki nak buat cemana kan..ehe

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 88: Ade Ride ke Sebelum Puasa ni?.. .(013/07/11)..

Post by Sponsored content Today at 6:03


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum