Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Apai on Wed 13 Jul - 13:11

URL=http://img714.imageshack.us/i/dsc01186jy.jpg/][/URL]




Model: AGV T1 Tech
Harga: RM1000..(Harga pasaran...check le sendiri kat tenet)
Kondisi: Baru
Syarat: C.O.D...he!he!.....
Unit: 1 sahaja.....(1st come 1st serve)
Warna: Hitam Kilat
Size: L

Jika berminat sila PM saya. Anda akan dilayan secepat mungkin.

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Vistana1 on Wed 13 Jul - 13:46

Salam Tuan...

Boleh tanya sikit...dia ada tulis made in mana tak?? Aku jumpa kat Hat Yai Bike week harga RM 600...tapi tulis made in China....brand sama di atas


Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Apai on Wed 13 Jul - 14:11

Vistana1 wrote:Salam Tuan...

Boleh tanya sikit...dia ada tulis made in mana tak?? Aku jumpa kat Hat Yai Bike week harga RM 600...tapi tulis made in China....brand sama di atas


Made in Chezh Republic...bukan china...click kat imageshack yg ada bar code tu....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Vistana1 on Wed 13 Jul - 14:44

Ok bro...barang bagus ni...

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Apai on Wed 13 Jul - 14:50

Vistana1 wrote:Ok bro...barang bagus ni...

He!he!....mmg pun....sekali je ni peluang...lenkali tak dpt lagi brg berkualiti dgn rega macam ni...masih leh nego lagi...kalau pandai ayat la....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Dinz on Wed 13 Jul - 15:23

Vistana1 wrote:Ok bro...barang bagus ni...

Manager kilang boleh la pakai.......
Kalau aku, pakai LTD pun dah bangga beb... Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Apai on Wed 13 Jul - 15:28

Dinz wrote:
Vistana1 wrote:Ok bro...barang bagus ni...

Manager kilang boleh la pakai.......
Kalau aku, pakai LTD pun dah bangga beb... Very Happy

Helmet branded dan mahal cam ni moto 1/2 kilo keatas baru kena.....tupaio boleh la pakai LTD...heheheh..(racun baek punyer).....mana nak dpt brg baru rega cam tu....tak caya serbey la market......satu biji je ni wei!.......

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by jimf on Wed 13 Jul - 15:31

bang, helmet ni kalu bawa 210kmj ok ke?
visor ada tekan hidung tak?...
pasal kalu ikut seller, helem ni paling laju pun 120kmj JER... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by ziex69 on Wed 13 Jul - 15:31

Dinz wrote:
Kalau aku, pakai LTD pun dah bangga beb... Very Happy

Abis tu pakai INDEX aritu tak bangga ke? scratch



Uploaded with ImageShack.us


Last edited by ziex69 on Wed 13 Jul - 15:44; edited 1 time in total

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by jimf on Wed 13 Jul - 15:33

ziex69 wrote:
Dinz wrote:
Kalau aku, pakai LTD pun dah bangga beb... Very Happy

Abis tu pakai INDEX aritu tak bangga ke? scratch

kalu dah bawa moto epal, pakai appollo pun bangga bang...
lain laaa moto reput... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Apai on Wed 13 Jul - 15:35

jimf wrote:bang, helmet ni kalu bawa 210kmj ok ke?
visor ada tekan hidung tak?...
pasal kalu ikut seller, helem ni paling laju pun 120kmj JER... Razz

Heheh...aku pernah baca komen mat superbike.....Nolan VS AGV...Nolan lari bawah 200km/h ok lagi...tapi atas 200km/h tak bape syok sebab ada munyi angin....AGV lak fuyoh!...Lari 260km/h..smooth aje...tu derang la yg komen...lagipun Rossi dah test AGV nih dan skang pun dia masih guna AGV brand!.... Laughing (baek nyer promote)

p/s: seller moto kocik...tak kena pakai helem moto gadang...

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by ziex69 on Wed 13 Jul - 15:45

Tuan Mod, camner nak kecikkan gambar? guna imageshack ni susahler

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Apai on Wed 13 Jul - 16:12

baru aku pasan nomo moto pak dinz hampir sama dgn nombor moto tupaio aku 9679 pak dinz 9967.........x owner lak tu nama pun sama....nombor ni nak naik ke.......kena pau nih! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by nawza on Wed 13 Jul - 16:27

Apai wrote:
Vistana1 wrote:Ok bro...barang bagus ni...

He!he!....mmg pun....sekali je ni peluang...lenkali tak dpt lagi brg berkualiti dgn rega macam ni...masih leh nego lagi...kalau pandai ayat la....

pai..bleh bayar brape kali nie...hee..hee..! nampak cam cantek.... Twisted Evil

________________________________________________________________________________________

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Apai on Wed 13 Jul - 16:55

Sorryla Nawza...yg ini bukan den punya...den tolong jualkan ajo...kalau bayor instalment...den totap kono bayor penoh kek tuan punyo...kalau den punyo...den boleh bagi kawan2 instalment takdo bungo laei.... Very Happy

Kalau ikut den...den pun berhajat bebenor helm ni...branded, baru dah murah tapi bilo konangkan kek moto den yg kocik..ghaso sogan ado... Sad


Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by nawza on Wed 13 Jul - 17:22

Apai wrote:Sorryla Nawza...yg ini bukan den punya...den tolong jualkan ajo...kalau bayor instalment...den totap kono bayor penoh kek tuan punyo...kalau den punyo...den boleh bagi kawan2 instalment takdo bungo laei.... Very Happy

Kalau ikut den...den pun berhajat bebenor helm ni...branded, baru dah murah tapi bilo konangkan kek moto den yg kocik..ghaso sogan ado... Sad


x po laa...biaso laa mcm den org x berduit tue psal tanyo installment ....klau ado dah lamo den sapuuu...hee...hee...! agak ehh klau bleh nego brapo last...pm den...! pasal kwan den tanyo plak.... Twisted Evil

________________________________________________________________________________________

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by kudud on Wed 13 Jul - 17:28

da abes nego la tu tok, ni brg baik, harga pun mesti agak mahal, tp kalo nak dibandingkan dgn tmpt lain mmg x dpt da rege ni, champion punya ni, lossi maa..

(errkk, tp kalo ayat baik2, usap lebih skit, blh la kot dpt kurg skit lg Laughing )

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 13 Jul - 17:33

Barang baeekk nih.... klu pakai ni kompom tak masuk agas mcm helem matzzr time ride terengganu dulu....tapi yg matzzr tu rare punyer... made in Spain....selalu org guna main gelungsur ais...tapi siyes AGV nih mmg tebaek...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Apai on Wed 13 Jul - 17:38

ZAM@GHIMEHV wrote:Barang baeekk nih.... klu pakai ni kompom tak masuk agas mcm helem matzzr time ride terengganu dulu....tapi yg matzzr tu rare punyer... made in Spain....selalu org guna main gelungsur ais...tapi siyes AGV nih mmg tebaek...

silap2 mau aku jer yg sapu helm nih!....kalu nak beli yg betul2 harga baru....mau terduduk.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by jimf on Wed 13 Jul - 17:44

ziex69 wrote:Tuan Mod, camner nak kecikkan gambar? guna imageshack ni susahler

ko delete aje laa... besaorrr bebenor..
smpi bekas bontot pakdin atas seat pun nampak... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Apai on Thu 14 Jul - 14:59

Takde yg minat helmet agv ke ni...BUMP! Basketball

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Raziskov on Thu 14 Jul - 15:07

minat mmg minat la..
tapi kesempitan hidup membataskan keinginan sejagat...Sad
so secara otomatik hemlet ni jadi non-value added...Sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Apai on Fri 15 Jul - 9:53

Berita Baik...setelah mengayat tuan punya harta....beliau bersetuju (rela dlm paksa...uhuk!) menurunkan rega Helmet agv Ti Tech ni menjadi RM850 sahaja....dah murah sgt ni dgn kondisi baru tapi separuh dari harga asal...aku check kat MBC yg jual agv tu...kalu model K3 tu leh dpt RM700 - RM900..tapi model Ti Tech depa jual RM1600..sama gak macam kat mudah...

Jika berminat tapi nak tunggu dpt gaji pun leh booked dulu...tapi brg amek mase bagi cash la.... Very Happy ...cepat2...peluang yg hanya sekali...eklusif di ZZrianz sahaja.... Very Happy Very Happy Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by kudud on Fri 15 Jul - 10:51

haha, mmg mulah giler dah ni..
kengkawan memana yg minat tu, pakat pinjam la kongsi sorg sikit ker, pehtu jgn lupa baya pulak!!! terbaikk...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by mat zzr on Fri 15 Jul - 11:18

Raziskov wrote:minat mmg minat la..
tapi kesempitan hidup membataskan keinginan sejagat...Sad
so secara otomatik hemlet ni jadi non-value added...Sad

sekian

jis...kat Pulau Indah, Klang ada kilang F&N baru bukak...food industries ni bonus dia range 6 hingga 10 bulan...kalau kilang gula CSR bunus dia 13 bulan...ko try lah apply keje...nanti buleh lah beli helem apai ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Helmet Fullface - AGV Ti Tech (Rossi Tested) - Baru bukan 2nd

Post by Sponsored content Today at 5:46


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum