Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by nawza on Mon 1 Feb - 17:37

zerocool wrote:salam...

asyik cite berak jer ni..... mana gambo Beris lagi nih....

x kan nak tgok gmbar jer ...banggg...! kamera dah canggih...lens terbaekkk..apa lagi 2010 nie...meh laaa joint berak....ride... Twisted Evil

scratch

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by fie on Mon 1 Feb - 17:46

nik7719 wrote:abg Zerocool...gambar byk lagi..tunggu org Muda Furqaan dgn gadis ride Kamalia update..die belum balik sini lagi... Very Happy

Fie..next ride ade lagi..kalo kau nak ikut ride gi Siam ujung bulan ni pun boleh....tapi aku memang tak boleh lah...
tu la next ride nak pollow la...
klu p siam x lepas lg kot.. passport xsiap2 lg.

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by gilababan on Mon 1 Feb - 17:50

fie wrote:
nik7719 wrote:abg Zerocool...gambar byk lagi..tunggu org Muda Furqaan dgn gadis ride Kamalia update..die belum balik sini lagi... Very Happy

Fie..next ride ade lagi..kalo kau nak ikut ride gi Siam ujung bulan ni pun boleh....tapi aku memang tak boleh lah...
tu la next ride nak pollow la...
klu p siam x lepas lg kot.. passport xsiap2 lg.

Salam petang... paspot kasi bikin cepat la... apo susah... seminggu siap... Rolling Eyes

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by azamreeves on Mon 1 Feb - 17:56

salam petang....

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by gilababan on Mon 1 Feb - 18:16

asik masuk takdok ore..... Mad

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by fie on Mon 1 Feb - 18:18

gilababan wrote:
fie wrote:
nik7719 wrote:abg Zerocool...gambar byk lagi..tunggu org Muda Furqaan dgn gadis ride Kamalia update..die belum balik sini lagi... Very Happy

Fie..next ride ade lagi..kalo kau nak ikut ride gi Siam ujung bulan ni pun boleh....tapi aku memang tak boleh lah...
tu la next ride nak pollow la...
klu p siam x lepas lg kot.. passport xsiap2 lg.

Salam petang... paspot kasi bikin cepat la... apo susah... seminggu siap... Rolling Eyes
tu la siap je..kena simpan dlm peti besi....
huhuh

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by Raziskov on Mon 1 Feb - 18:23

Sapo cakap pasport seminggu siap?...
Sehari jor la...dulu rm300 skrg ni cumo Rm100 jor...
apo laie.... Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by nik7719 on Mon 1 Feb - 18:28

gilababan wrote:asik masuk takdok ore..... Mad

kau lah..asik masuk kuar..masuk kuar..mana nak ade org...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by gilababan on Mon 1 Feb - 18:36

Kono la masuk kuar masuk kuar... kolo tidak bilo nak inzal... hehehehe... selow sungguh porem yg ilmiah ni ....

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by nik7719 on Mon 1 Feb - 18:42

mencurat pulak GB nih..dah nak juin 4 series ke..kekekkeke...aku pun nak nengok tv la jap..

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by awestol on Mon 1 Feb - 19:57

nik7719 wrote:abg Zerocool...gambar byk lagi..tunggu org Muda Furqaan dgn gadis ride Kamalia update..die belum balik sini lagi... Very Happy

Fie..next ride ade lagi..kalo kau nak ikut ride gi Siam ujung bulan ni pun boleh....tapi aku memang tak boleh lah...

tak boleh ikut la, AP untuk 3 bulan dah ambil p beris...heheheheheheheh......
tak pa nik,demo cari lah AP rasuah gan gapo-gapo.

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by awestol on Mon 1 Feb - 19:59

azamreeves wrote:salam petang....
salam bapak azam,sudah balik malaysia ya...........

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by jipjo71 on Mon 1 Feb - 20:44

ni cita beris ke atau pasport?

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by jimf on Mon 1 Feb - 21:07

jipjo71 wrote:ni cita beris ke atau pasport?

citer berak dah habis ek joe? alamak...x sempat nk berak...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by azamreeves on Mon 1 Feb - 21:27

awestol wrote:
azamreeves wrote:salam petang....
salam bapak azam,sudah balik malaysia ya...........
baru sampe mlm tadi..pukul 8 touchdown..pukul 11 baru sampai umah

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by nik7719 on Mon 1 Feb - 22:52

awestol wrote:

tak boleh ikut la, AP untuk 3 bulan dah ambil p beris...heheheheheheheh......
tak pa nik,demo cari lah AP rasuah gan gapo-gapo.

ai..?..kato masa makan di Sg Dua..nok tengok schedule dulu..takkan tokleh kot Awe?.... Twisted Evil

kawe memey takleh gi..nok tubik Malaysia payoh..ado masalah dgn gomen...hehehhehe...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by nik7719 on Mon 1 Feb - 23:10

slow nye porem...layan you tube lah..

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by Amm on Mon 1 Feb - 23:14

Vistana1 wrote:Gaduh manja...............

Hai oghang kampung....Takat RM350.00 tu pokit atah je... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by Amm on Mon 1 Feb - 23:23

azamreeves wrote:baru sampe mlm tadi..pukul 8 touchdown..pukul 11 baru sampai umah

Agak agak ataih poghut kul berapa...He..he...Lama tu Bapak Azam tak bayo bil ayor.Nanti Nik Syabas potong ayo.He..he...
Nak beghak la...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by nik7719 on Mon 1 Feb - 23:33

Amm Nova wrote:
azamreeves wrote:baru sampe mlm tadi..pukul 8 touchdown..pukul 11 baru sampai umah

Agak agak ataih poghut kul berapa...He..he...Lama tu Bapak Azam tak bayo bil ayor.Nanti Nik Syabas potong ayo.He..he...
Nak beghak la...

air tu tak pakai meter..dia ikut meter penanda aras sendiri..owner je yg tau....gatei la angkel Amm nih... sunny

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by Guest on Mon 1 Feb - 23:42

cak_onn wrote:Nawza wrote:
cak On...x po laa cak on...sabo jo laaa ...ado gak hikmah ehh tue...! agak ghaso klau ekau kono tahi tue poie jo laa basuhhhh...agar tak berbau lagi...! klau x ekau poie la boli minyak wangi mano2 tompek..ekau sombur jo laaa....satu bdan ngan moto2 skali ko sombur...


yo..la yo..la nanti den jual la motot den timbang kati nak merajok jauh2 nak blk kg gak........

Ala...Cak On jgn le marajuk..nanti kito poie flag off samo2 yea

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by Guest on Mon 1 Feb - 23:49

Nik..timo kasih sobab dah upload bnyk gambar2 Beris..
Cantik botul pemandangan kat Beris tu..jeles dan nyesal den sobab x ikut ke Beris...tpi apakan daya...den masih belum layak laei nak ride bersama angkel2 ZZrianz yang tough fizikal dan mental..kalu den ikut pun mesti kono tinggai kat belakang ajo le sobab asyik2 nak beronti dan rehat lamo2..rosak program ride yg telah diatur nanti pasai den sorang.

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by awestol on Tue 2 Feb - 0:00

farislan wrote:Nik..timo kasih sobab dah upload bnyk gambar2 Beris..
Cantik botul pemandangan kat Beris tu..jeles dan nyesal den sobab x ikut ke Beris...tpi apakan daya...den masih belum layak laei nak ride bersama angkel2 ZZrianz yang tough fizikal dan mental..kalu den ikut pun mesti kono tinggai kat belakang ajo le sobab asyik2 nak beronti dan rehat lamo2..rosak program ride yg telah diatur nanti pasai den sorang.
salam che lan....

kan pakai 600 pasal apa kena tinggal....chelan pecut sekali dah makan asap kami di belakang ni.
apasal kat hway.chelan selalu dok kelepiak tangan?kebas ke.....kalu mcm tu kena tukar zx14 dak pon gs1300.

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by Guest on Tue 2 Feb - 0:07

awestol wrote:
farislan wrote:Nik..timo kasih sobab dah upload bnyk gambar2 Beris..
Cantik botul pemandangan kat Beris tu..jeles dan nyesal den sobab x ikut ke Beris...tpi apakan daya...den masih belum layak laei nak ride bersama angkel2 ZZrianz yang tough fizikal dan mental..kalu den ikut pun mesti kono tinggai kat belakang ajo le sobab asyik2 nak beronti dan rehat lamo2..rosak program ride yg telah diatur nanti pasai den sorang.
salam che lan....

kan pakai 600 pasal apa kena tinggal....chelan pecut sekali dah makan asap kami di belakang ni.
apasal kat hway.chelan selalu dok kelepiak tangan?kebas ke.....kalu mcm tu kena tukar zx14 dak pon gs1300.

Awe...bukan 600 tpi 500 ajo...memey botul den selalu raso kebas tngn sobab tu le asyik2 nak beronti ajo dan rehat lamo2..tu sobabnya den x mau nyusahkan kwn2..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by nik7719 on Tue 2 Feb - 0:15

Che Lan..buleh la ikut sbnarnya..memey la Che Lan byk rehat..ye ke?..tapi...skali pecut je jauh tinggalkan kami...saje je Che Lan tak mau ikut ni...pastu buat2 nyesal lak...hehehheheh....

gambar2 Beris nak kene pindah ke bahagian galleri..kat situ ada lagi gambar2 dr abg Sam ngn abg Ein... Very Happy

nota: terima kasih utk nasi lemak semlm..smpai umah terus tido je...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V6 - 29hb Jan 2010 - Beris "here we come"

Post by Sponsored content Today at 8:27


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum