Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by jimf on Mon 18 Jul - 16:44

korang main trisome ke?...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by kamalia on Mon 18 Jul - 16:46

jimf wrote:korang main trisome ke?...

trisome??
sometime la..
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 18 Jul - 17:01

jimf wrote:korang main trisome ke?...

ASTAGAAAAAAAA........
avatar
ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by Apai on Mon 18 Jul - 17:05

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:korang main trisome ke?...

ASTAGAAAAAAAA........

nak join ckp je terus terang ngan kamal..... Razz
avatar
Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by ManCaL on Mon 18 Jul - 17:14

awouwwwwwwwwwww
avatar
ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by Dinz on Tue 19 Jul - 12:07

Sapa amik gambau nie.....
Nak tengok EX5 beraksi di celah celah kabus:D
avatar
Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by mat zzr on Tue 19 Jul - 13:18

Dinz wrote:Sapa amik gambau nie.....
Nak tengok EX5 beraksi di celah celah kabus:D

mana ada kabus...sampai pos Benta pun dah masuh zohor...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by jimf on Tue 19 Jul - 19:11

mat zzr wrote:
Dinz wrote:Sapa amik gambau nie.....
Nak tengok EX5 beraksi di celah celah kabus:D

mana ada kabus...sampai pos Benta pun dah masuh zohor...

celah kabus kat umah aje laaaa...
gambo pegi laa tgk kat galeri.. letih org upload dia tanya kat sini lak... Evil or Very Mad
tak tau peraturan forum ke?..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by Amm on Tue 19 Jul - 21:53

jimf wrote:
mat zzr wrote:
Dinz wrote:Sapa amik gambau nie.....
Nak tengok EX5 beraksi di celah celah kabus:D

mana ada kabus...sampai pos Benta pun dah masuh zohor...

celah kabus kat umah aje laaaa...
gambo pegi laa tgk kat galeri.. letih org upload dia tanya kat sini lak... Evil or Very Mad
tak tau peraturan forum ke?..

kasi ban je.... Smile
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by mat zzr on Tue 19 Jul - 22:37

ban...?...mcm egg ban joo ke...?
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by jimf on Tue 19 Jul - 23:47

mat zzr wrote:ban...?...mcm egg ban joo ke...?

xlaaaa... mcm jamBAN...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by mat zzr on Wed 20 Jul - 9:08

jimf wrote:
mat zzr wrote:ban...?...mcm egg ban joo ke...?

xlaaaa... mcm jamBANtan...


ooo mcm jambantan penang lah ni....
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by kudud on Wed 20 Jul - 9:45

jimf wrote:
mat zzr wrote:
Dinz wrote:Sapa amik gambau nie.....
Nak tengok EX5 beraksi di celah celah kabus:D

mana ada kabus...sampai pos Benta pun dah masuh zohor...

celah kabus kat umah aje laaaa...
gambo pegi laa tgk kat galeri.. letih org upload dia tanya kat sini lak... Evil or Very Mad
tak tau peraturan forum ke?..

da lama x masuk porem kot Razz Razz

cabotzzz!!!

(maaf ye kalo terasai jiwa tu)
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by Dinz on Wed 20 Jul - 21:59

jimf wrote:
mat zzr wrote:
Dinz wrote:Sapa amik gambau nie.....
Nak tengok EX5 beraksi di celah celah kabus:D

mana ada kabus...sampai pos Benta pun dah masuh zohor...

celah kabus kat umah aje laaaa...
gambo pegi laa tgk kat galeri.. letih org upload dia tanya kat sini lak... Evil or Very Mad
tak tau peraturan forum ke?..

Tanya pun kena marah.....

Redha je laa..
avatar
Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum