Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by Apai on Fri 15 Jul - 17:26

seb bek ada Abg mat pujuk...kalu tak aku pencen teros......

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by jani on Fri 15 Jul - 17:30

jimf wrote:
Apai wrote:Yg list biru tu pon bawak helem pulpkaber la.... Razz

jani...apai kutuk ko... Very Happy

biar la....dia jeles x dapat ikut tu.... tongue

oooo bestnya menikmati keindahan alam...dan menikmati menda lain yg best2.... Rolling Eyes


Last edited by jani on Fri 15 Jul - 17:36; edited 1 time in total

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by mat zzr on Fri 15 Jul - 17:32

Apai wrote:seb bek ada Abg mat pujuk...kalu tak aku pencen teros......

kalau tak silap aku lah...dah lebih seploh kali ko cakap nak pencen...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by Apai on Fri 15 Jul - 17:34

mat zzr wrote:
Apai wrote:seb bek ada Abg mat pujuk...kalu tak aku pencen teros......

kalau tak silap aku lah...dah lebih seploh kali ko cakap nak pencen...

iye ke....tak pasanlah pulak!....bila ko kire nih.... scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by jani on Fri 15 Jul - 17:45

alif283 wrote:saya ikut....

(harap2 esok x sesat nk cari shell gombak yg ade mcd)

cantekkk...ada pun leader...
klu sesat cari McD gombak yg ada shell... Very Happy

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by jimf on Sat 16 Jul - 0:20

alif....ko bawa moto pe?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by jimf on Sat 16 Jul - 0:30

semuo bawa moto besau ni...
korang ni dah hilang akal ke nk ikut den yg seloowwwwww ni...
paing laju pun 100kmj ajo den kelajuan cubcai..mau sama dgn 80kmj kelajuan zzr2 tu....

belum jalan lai den kompom kono kitai dah ni.... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by alif283 on Sat 16 Jul - 1:34

jimf wrote:alif....ko bawa moto pe?

Sy ikut tema forum la bang..bwk zzr..huhu

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by faizal_bulat on Sat 16 Jul - 21:18

dah sampai ke edinboh ke sek2 ni?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by alif283 on Sat 16 Jul - 22:10

dh selamat smpai di rumah..
ride yg sngat mencabar & ilmiah..
nasib baik x jatuh gaung...huhu

p/s: sape ade head lamp punya coverset untuk di letgo? Very Happy

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by alif283 on Sat 16 Jul - 22:29

lupa pula...terima kasih kpd abang2 yg membantu saya.. Very Happy

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by jimf on Sat 16 Jul - 23:09

salam malam...dh smpi jugak...
nti buka galeri..leh laa post gambo2 edinburg ni..

pada semua rider timokacih kerna menghadirkan diri utk sesi latihan jasmani yg amat mencabar ni...
jani...tq jadi teman cubcai..
pot...tq jadi winger den
alif...pengalaman yg mencabar.
bang dol...tahniah jiwa kental ikut slowpace
matzzr...lain kali bawa moto hehehe

sya, ajis & arif...tq sudi menslowkan moto power masing2 utk menemankan kami..
hiwaymen...tq open table...

wassallam...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by mat zzr on Sun 17 Jul - 9:58

jimf wrote:salam malam...dh smpi jugak...
nti buka galeri..leh laa post gambo2 edinburg ni..

pada semua rider timokacih kerna menghadirkan diri utk sesi latihan jasmani yg amat mencabar ni...
jani...tq jadi teman cubcai..
pot...tq jadi winger den
alif...pengalaman yg mencabar.
bang dol...tahniah jiwa kental ikut slowpace
matzzr...lain kali bawa moto hehehe

sya, ajis & arif...tq sudi menslowkan moto power masing2 utk menemankan kami..
hiwaymen...tq open table...

wassallam...

jgn risau...ride ikan patin temerloh nanti aku bawak motor...

hari sabtu tu hujan pagi kat kawasan rumah aku...jumaat petang masa balik keje cadangnya nak ke NKS nak beli sikolene silicone spray utk rantai sebab rantai dah bunyi bising...tapi hujan lebat plak petang tu...itu pasal bawak keta.....tak sanggup aku kensel nama ....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by mat zzr on Sun 17 Jul - 10:01

alif283 wrote:lupa pula...terima kasih kpd abang2 yg membantu saya.. Very Happy

takpe...cable tie tu aku kasi free aje...small matter...tak yah panggil abg sebab kita rakan sebaya...

route genting sempah-janda baik-bentung tu mmg mencabar....aku yg naik keta pun rasa kesusahan nak ambik korner kat jalan mcm ular kena ketuk tu...tapi jalan tu mmg tenang dan redup...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by alif283 on Sun 17 Jul - 19:23

mat zzr wrote:takpe...cable tie tu aku kasi free aje...small matter...tak yah panggil abg sebab kita rakan sebaya...

route genting sempah-janda baik-bentung tu mmg mencabar....aku yg naik keta pun rasa kesusahan nak ambik korner kat jalan mcm ular kena ketuk tu...tapi jalan tu mmg tenang dan redup...

haha...tq abg mat untuk cable tie tersebut & sudi menumpangkan beg...

jalan tu memang tenang dan redup, tapi hati tak tenang nak amek lap....takut wooo~

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by mat zzr on Sun 17 Jul - 21:05

alif283 wrote:
mat zzr wrote:takpe...cable tie tu aku kasi free aje...small matter...tak yah panggil abg sebab kita rakan sebaya...

route genting sempah-janda baik-bentung tu mmg mencabar....aku yg naik keta pun rasa kesusahan nak ambik korner kat jalan mcm ular kena ketuk tu...tapi jalan tu mmg tenang dan redup...

haha...tq abg mat untuk cable tie tersebut & sudi menumpangkan beg...

jalan tu memang tenang dan redup, tapi hati tak tenang nak amek lap....takut wooo~

pasal nak amek lap ko kena belajar dgn adam...adam hebat amek lap...sampai terbakar motor....tapi dia ada pengerasnya...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by furqaan on Sun 17 Jul - 22:09

mat zzr wrote:
alif283 wrote:
mat zzr wrote:takpe...cable tie tu aku kasi free aje...small matter...tak yah panggil abg sebab kita rakan sebaya...

route genting sempah-janda baik-bentung tu mmg mencabar....aku yg naik keta pun rasa kesusahan nak ambik korner kat jalan mcm ular kena ketuk tu...tapi jalan tu mmg tenang dan redup...

haha...tq abg mat untuk cable tie tersebut & sudi menumpangkan beg...

jalan tu memang tenang dan redup, tapi hati tak tenang nak amek lap....takut wooo~

pasal nak amek lap ko kena belajar dgn adam...adam hebat amek lap...sampai terbakar motor....tapi dia ada pengerasnya...


adam punya ajer yg keras ker ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by adambikers on Mon 18 Jul - 0:04

mat zzr wrote:
alif283 wrote:
mat zzr wrote:takpe...cable tie tu aku kasi free aje...small matter...tak yah panggil abg sebab kita rakan sebaya...

route genting sempah-janda baik-bentung tu mmg mencabar....aku yg naik keta pun rasa kesusahan nak ambik korner kat jalan mcm ular kena ketuk tu...tapi jalan tu mmg tenang dan redup...

haha...tq abg mat untuk cable tie tersebut & sudi menumpangkan beg...

jalan tu memang tenang dan redup, tapi hati tak tenang nak amek lap....takut wooo~

pasal nak amek lap ko kena belajar dgn adam...adam hebat amek lap...sampai terbakar motor....tapi dia ada pengerasnya...

best nyerrr kutuk aku kt sini yeee Laughing Laughing

nnt tag team ngan bang ngah kasi pancit itu zz5 tuan manager

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by kamalia on Mon 18 Jul - 15:22

skang trend bakar je dam,
mana main pancit2 taya ni..
bako bako !! bako !! bako..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by jimf on Mon 18 Jul - 15:57

kamal, ko tak hisap rokok, camne nak bakooo...xde lighter...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by kamalia on Mon 18 Jul - 16:26

jimf wrote:kamal, ko tak hisap rokok, camne nak bakooo...xde lighter...

mana ko tau aku tak hisap takok rokok?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by Apai on Mon 18 Jul - 16:29

kamalia wrote:
jimf wrote:kamal, ko tak hisap rokok, camne nak bakooo...xde lighter...

mana ko tau aku tak hisap takok rokok?

ko main badminton mana leh isap rokok nanti cepat pancit...stamina lembik!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by kamalia on Mon 18 Jul - 16:31

Apai wrote:
kamalia wrote:
jimf wrote:kamal, ko tak hisap rokok, camne nak bakooo...xde lighter...

mana ko tau aku tak hisap takok rokok?

ko main badminton mana leh isap rokok nanti cepat pancit...stamina lembik!

ni nak marah ni..
mana ko tau lembik????? Evil or Very Mad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by Apai on Mon 18 Jul - 16:38

kamalia wrote:ni nak marah ni..
mana ko tau lembik????? Evil or Very Mad

Alamak! sorry la dam!...aku terlepas ckp kat kamal pulak..... No

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by adambikers on Mon 18 Jul - 16:41

haikkkk.. tetiba nama aku ada gak dlm drama ni

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Trans-himalaya "'The Return II" - 16 julai 2011

Post by Sponsored content Today at 9:09


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum