Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by jimf on Wed 6 Jul - 13:39

jipjo71 wrote:kalu korang pasang gak kat moto korang .....aku ride sorang2 la lepas ni....

ngape? takut silau kat visor ke?... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by ariff908 on Wed 6 Jul - 13:50

ni bole join geng polis trapik ni..

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by Bongxz on Wed 6 Jul - 13:51

kamalia wrote:Tahniah bongx,
Semoga kehadiran anak yang baru menyempurnakan lagi hidup bongx sekuarga.
bila nak buat kenduri kesyukuran, cukur jambul?
Very Happy

Terima kasih........ dapat twin, alhamdulillah.
nama dah kasi semalam, sulung Jamal, bongsu Kamal.......... hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by ziex69 on Wed 6 Jul - 13:52

jimf wrote:
jipjo71 wrote:kalu korang pasang gak kat moto korang .....aku ride sorang2 la lepas ni....

ngape? takut silau kat visor ke?... Razz

jipjo fobia, tragedi naik bot masa kat Melaka aritu, yang pergi JER tau...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by kamalia on Wed 6 Jul - 13:53

adambikers wrote:bukan ko mmg ride sorang2 ke joe..

masa nak gerak je ramai2.. pastu terus ko pecut ke depan scratch

dia survey jalan la adam,
cari myvi puteh. Very Happy

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by ziex69 on Wed 6 Jul - 13:54

Bongxz wrote:

Terima kasih........ dapat twin, alhamdulillah.
nama dah kasi semalam, sulung Jamal, bongsu Kamal.......... hehehehe

Bongxz, nama penuh anak ko- Jamal bin Nizam & Kamal bin Nizam ker?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by kamalia on Wed 6 Jul - 13:59

Bongxz wrote:
kamalia wrote:Tahniah bongx,
Semoga kehadiran anak yang baru menyempurnakan lagi hidup bongx sekuarga.
bila nak buat kenduri kesyukuran, cukur jambul?
Very Happy

Terima kasih........ dapat twin, alhamdulillah.
nama dah kasi semalam, sulung Jamal, bongsu Kamal.......... hehehehe

muka ada seiras tak ni?
Shocked

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by adambikers on Wed 6 Jul - 14:00

petang ni hamjal!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by ziex69 on Wed 6 Jul - 14:03

adambikers wrote:petang ni hamjal!

boleh percaye ke? "20 minit lagi nak sampai" kenceng arrr

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by Apai on Wed 6 Jul - 14:05

Bongxz wrote:
kamalia wrote:Tahniah bongx,
Semoga kehadiran anak yang baru menyempurnakan lagi hidup bongx sekuarga.
bila nak buat kenduri kesyukuran, cukur jambul?
Very Happy

Terima kasih........ dapat twin, alhamdulillah.
nama dah kasi semalam, sulung Jamal, bongsu Kamal.......... hehehehe


Aik!...rase macam tak lama dulu aku lawat bini ko bersalin...skang bersalin lagi? Hebat..kecil2 cili kampung...kembar lak tu...alhamdulillah!...rezeki!.. sekali buat dpt dua...tahniah!.....terbaek!..seb bek ko tak bubuh nama Labu & Labi.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by kamalia on Wed 6 Jul - 14:07

ziex69 wrote:
adambikers wrote:petang ni hamjal!

boleh percaye ke? "20 minit lagi nak sampai" kenceng arrr

kerja manyak,
15 minit lagi baru gerak hehehe..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by eddy 250 on Wed 6 Jul - 14:09

salam sume...
aku masih kesunyiaannn..huhuh

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by mat zzr on Wed 6 Jul - 14:11

eddy 250 wrote:salam sume...
aku masih kesunyiaannn..huhuh

tok micai nak berbini baru ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by Apai on Wed 6 Jul - 14:13

eddy 250 wrote:salam sume...
aku masih kesunyiaannn..huhuh

Salam Tok....sunyi sekali sekala...orait gak!....kasi tenang jiwe!...

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by kamalia on Wed 6 Jul - 14:13

Apai wrote:
Bongxz wrote:
kamalia wrote:Tahniah bongx,
Semoga kehadiran anak yang baru menyempurnakan lagi hidup bongx sekuarga.
bila nak buat kenduri kesyukuran, cukur jambul?
Very Happy

Terima kasih........ dapat twin, alhamdulillah.
nama dah kasi semalam, sulung Jamal, bongsu Kamal.......... hehehehe


Aik!...rase macam tak lama dulu aku lawat bini ko bersalin...skang bersalin lagi? Hebat..kecil2 cili kampung...kembar lak tu...alhamdulillah!...rezeki!.. sekali buat dpt dua...tahniah!.....terbaek!..seb bek ko tak bubuh nama Labu & Labi.... Razz

tak baik betul ko ni apai,
bagi la nama ada membawa makna yg baik.
ko ingat anak kambing ke..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by jimf on Wed 6 Jul - 14:14

kamalia wrote:
muka ada seiras tak ni?
Shocked

mesti kurus jugak ni.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by ziex69 on Wed 6 Jul - 14:14

kamalia wrote:
Apai wrote:
Bongxz wrote:
kamalia wrote:Tahniah bongx,
Semoga kehadiran anak yang baru menyempurnakan lagi hidup bongx sekuarga.
bila nak buat kenduri kesyukuran, cukur jambul?
Very Happy

Terima kasih........ dapat twin, alhamdulillah.
nama dah kasi semalam, sulung Jamal, bongsu Kamal.......... hehehehe


Aik!...rase macam tak lama dulu aku lawat bini ko bersalin...skang bersalin lagi? Hebat..kecil2 cili kampung...kembar lak tu...alhamdulillah!...rezeki!.. sekali buat dpt dua...tahniah!.....terbaek!..seb bek ko tak bubuh nama Labu & Labi.... Razz

tak baik betul ko ni apai,
bagi la nama ada membawa makna yg baik.
ko ingat anak kambing ke..

i sokong...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by mat zzr on Wed 6 Jul - 14:24

nak sokong kambing tu buat apa...mana ada parti kambing masuk PRU.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by ziex69 on Wed 6 Jul - 14:27

mat zzr wrote:nak sokong kambing tu buat apa...mana ada parti kambing masuk PRU.


[You must be registered and logged in to see this image.] pak dinz suh tunjuk

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by mat zzr on Wed 6 Jul - 14:32

apai...sila tendang

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 6 Jul - 14:32

cepatnya masa berlalu... rasanyer baru jer nampak org rumah si bonx slim melim... alih-alih dah bersalin dapat kembar....

ko mmg hebat la bongx..... wlupun nampak tuttttt.... tapi sbnrnyer gagah perkosa....

mamak.. kasi susu kambing sejuk taruk milo sama itu capati lauk qibas satu kasi sama ini org... hari saya belanjaaaa.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by ziex69 on Wed 6 Jul - 14:33

Apai dah lalok, kena gomol ngan awek mah sing bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by mat zzr on Wed 6 Jul - 14:34

ZAM@GHIMEHV wrote:cepatnya masa berlalu... rasanyer baru jer nampak org rumah si bonx slim melim... alih-alih dah bersalin dapat kembar....

ko mmg hebat la bongx..... wlupun nampak tuttttt.... tapi sbnrnyer gagah perkosa....

mamak.. kasi susu kambing sejuk taruk milo sama itu capati lauk lipas satu kasi sama ini org... hari saya belanjaaaa.....

kalau nak belanja member pun..jgn lah aniaya kawan...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by kamalia on Wed 6 Jul - 14:34

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:nak sokong kambing tu buat apa...mana ada parti kambing masuk PRU.


[You must be registered and logged in to see this image.] pak dinz suh tunjuk

ish.. gmbr pak dinz bukak kopiah rupanya..
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by ziex69 on Wed 6 Jul - 14:35

ZAM@GHIMEHV wrote:

mamak.. kasi susu kambing sejuk taruk milo sama itu capati lauk lipas satu kasi sama ini org... hari saya belanjaaaa.....

waaah, bini kasi duit lebih ker? cukup ke RM4.00 ? scratch


Last edited by ziex69 on Wed 6 Jul - 14:36; edited 1 time in total

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by Sponsored content Today at 16:13


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum