Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by ariff908 on Wed 6 Jul - 9:56

nawza wrote:
kudud wrote:cute la budak dlm ni, kikiki.. Laughing
(musti dpt share jugak kalo terjual)


[You must be registered and logged in to see this link.]

Dud..ko tanyer owner nie..klau tkar ngan jenab aku bleh tak...>! nanti aku topup laa....haaa...haaa... cheers

owner tu ckp xleh...Razz

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by kudud on Wed 6 Jul - 10:02

salam alzz..
diharap semua rider berwaspada kerna road block da merata2 tmpt, xkira siang n malam.. pd rider yg agak2 serba serbi x lengkap, jaga2 lah yer.. ape2 pun selamat menunggang..

aripp.. xyah padam pun xpa gamba tu, bkn ayah dia marah pun, lg suko ado la, nak2 kalo up skali gambo ayah dia ngan anak, lg popular gitu.. Razz

(sory ye, terpasan plak da masuk mudah.my, hehe)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by Raziskov on Wed 6 Jul - 10:13

arip..
takyah delete gambo adik aku tu..kiro pelaris tu...Razz

malas betol la keje ari ni...?
tgk citer 3,2,1 Cinta laaaaaa....ngeh...ngeh...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by mat zzr on Wed 6 Jul - 10:18

roadblock mmg banyak oiii...TTS nanti jaga jaga lah...

aku risau kat Jeffnoka...moto dia kan warna kuning...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by mat zzr on Wed 6 Jul - 10:20

Raziskov wrote:arip..
takyah delete gambo adik aku tu..kiro pelaris tu...Razz

malas betol la keje ari ni...?
tgk citer 3,2,1 Cinta laaaaaa....ngeh...ngeh...

sekian

ajis....aku pun nak kene keje jugak ke?...aku dah lama malas sejak increment mcm ciput bab*...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by smolixz on Wed 6 Jul - 10:45

Raziskov wrote:arip..
takyah delete gambo adik aku tu..kiro pelaris tu...Razz

malas betol la keje ari ni...?
tgk citer 3,2,1 Cinta laaaaaa....ngeh...ngeh...

sekian

ohaiyo gozaimazsu..
ada xtvt tgk citer ni x? bounce bounce
citer mat sempit.. What a Face

tq

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by jimf on Wed 6 Jul - 10:59

mat zzr wrote:roadblock mmg banyak oiii...TTS nanti jaga jaga lah...

aku risau kat Jeffnoka...moto dia kan warna kuning...

ooooo...patut laaa tok misai jual moto... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by kamalia on Wed 6 Jul - 11:16

jimf wrote:
mat zzr wrote:roadblock mmg banyak oiii...TTS nanti jaga jaga lah...

aku risau kat Jeffnoka...moto dia kan warna kuning...

ooooo...patut laaa tok misai jual moto... Razz

hish mana plak patut,
tak patut..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by mat zzr on Wed 6 Jul - 11:21



Ah Pek jual ice cream kat rumah aku pun aku dah inform supaya payung kuning kat motor dia tukar warna lain...ice cream box dia pun aku suruh cat warna lain...




mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by kudud on Wed 6 Jul - 11:33

sgguh prihatin abgMAT ni, bagus lah Wink (mesti selalu dpt eskrim pree Razz )

perhatian utk pemilik gpz, ade brg baik ni

[You must be registered and logged in to see this link.]

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by kamalia on Wed 6 Jul - 11:35

specifically for GPZ tu..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by hi-wayMAN on Wed 6 Jul - 11:43

halim kompom suke lampu nih..... Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by jimf on Wed 6 Jul - 11:44

example for kawasaki GPZ..tp sesuai utk semua moto smpi ke harley & moto-guzzi....

mesti matgpz yg post ni... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by jimf on Wed 6 Jul - 11:46

ni sama gak... tp example Suzuki Intruder... Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]

ni pulak utk Bedah abg long.. Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]


Last edited by jimf on Wed 6 Jul - 11:48; edited 1 time in total

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by kudud on Wed 6 Jul - 11:46

hi-wayMAN wrote:halim kompom suke lampu nih..... Razz

kakMAH!!! kasi IMPAPP satu kaliiiii.... Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by jimf on Wed 6 Jul - 11:49

ni utk kamal....jgn rajuk yeee... Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by Apai on Wed 6 Jul - 11:51

Blink2 tu bubuh kat beskal BMX anak aku leh tak? Rolling Eyes

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by kamalia on Wed 6 Jul - 11:54

jimf wrote:ni utk kamal....jgn rajuk yeee... Razz

[url=http://www.mudah.my/Accessories+Kawasaki+Versy+Blink+blink+Wheel+light-10440429.htm
[You must be registered and logged in to see this link.]

norty la org ni..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by mat zzr on Wed 6 Jul - 12:12



beca kat Melaka dah banyak pakai lampu ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by kamalia on Wed 6 Jul - 12:16

mat zzr wrote:

beca kat Melaka dah banyak pakai lampu ni...

perghh!!! dah boom kat melaka???
kat cruise bot ada tak?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 6 Jul - 12:22

macam fun fair la... ... i like.....

pasang LED ni campur dengan lining lampu floresen kat under tail... perghh.....dah takyah pasang lampu dabel signal dah.... cerah .. mcm UFO.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by jimf on Wed 6 Jul - 12:31

ZAM@GHIMEHV wrote:macam fun fair la... ... i like.....

pasang LED ni campur dengan lining lampu floresen kat under tail... perghh.....dah takyah pasang lampu dabel signal dah.... cerah .. mcm UFO.....

pasang kat zephyr 11 pun cun ni... baru laa retro original.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 6 Jul - 13:13

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:macam fun fair la... ... i like.....

pasang LED ni campur dengan lining lampu floresen kat under tail... perghh.....dah takyah pasang lampu dabel signal dah.... cerah .. mcm UFO.....

pasang kat zephyr 11 pun cun ni... baru laa retro original.... Very Happy

racun paraquat nih.... sekali kena mmg mabuk kepayang sepurnama.... bounce

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by jipjo71 on Wed 6 Jul - 13:22

kalu korang pasang gak kat moto korang .....aku ride sorang2 la lepas ni....

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by adambikers on Wed 6 Jul - 13:39

bukan ko mmg ride sorang2 ke joe..

masa nak gerak je ramai2.. pastu terus ko pecut ke depan scratch

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 87: Minggu nak TTS ke?.. .(04/07/11)..

Post by Sponsored content Today at 11:57


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum