Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Guest on Wed 27 Jan - 10:41

tsert kukup yang ada pada kamal hanya untuk mereka mereka yang tidak pergi ke beris...

bagi mereka yang akan ke beris, tsert tuan tuan ada pada uncle nyanyuk furq...sila ambil di beris

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Guest on Wed 27 Jan - 10:42

gilababan wrote:
Big Bro wrote:ECO RIDE 2 - BERIS RIDE

INFO.

1. BILIK PENGINAPAN HANYA DIBEKALKAN DENGAN SATU TILAM QUEEN DAN 4 BANTAL.....ADA KIPAS...ADA BILK AIR DALAM DAN ADA BILIK AIR LUAR....KENA TIDUR HIMPIT.....

PERLU IGT INILAH ECO RIDE....SEGALANYA TAK SELESA SEBAB TEMPAT YANG KITA PERGI UTK ECORIDE SELALUNYA KURANG KEMUDAHAN KEMUDAHAN MEWAH...

MINTA BERSEDIA DARI SEGI FIZIKAL DAN MENTAL....

2. 730 TAYAR GOLEK DARI RNR RAWANG...LAMBAT TINGGAI...
Awek multitasking takdo ko? Tak mo la pg.. drunken


bayor rm30 mau awek multitasking....bayor la rm50 baru dapat .. Twisted Evil

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by tok wan on Wed 27 Jan - 10:46

Big Bro wrote:tsert kukup yang ada pada kamal hanya untuk mereka mereka yang tidak pergi ke beris...

bagi mereka yang akan ke beris, tsert tuan tuan ada pada uncle nyanyuk furq...sila ambil di beris

TQ abe bosa..i lap u...seksi la ambe ni napak t#t*k...

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Guest on Wed 27 Jan - 10:48

tok wan wrote:
Big Bro wrote:tsert kukup yang ada pada kamal hanya untuk mereka mereka yang tidak pergi ke beris...

bagi mereka yang akan ke beris, tsert tuan tuan ada pada uncle nyanyuk furq...sila ambil di beris

TQ abe bosa..i lap u...seksi la ambe ni napak t#t*k...

sori tokwan...i'm not gay...kamal gay....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by jefnoka1 on Wed 27 Jan - 10:50

tok wan wrote:salam...
baru smp dr.kg.... abang long ambo telah kembali ke rahmatullah pagi isnin yg lalu... arwah masih bujang (38 tahun).setelah dibawa ke hospital utk post morten baru kami sekeluarga mengetahui arwah mengidap penyakit jantung.... patut la arwah tidak mahu kahwin selama ini...pandai betul arwah merahsiakan penyakit yg dihidapinya lebih 20 tahun....Malam sebelum meninggal arwah beria2 mahu tidur bersama ibu..arwah meninggal dipangkuan ayah dan ibu...semoga roh arwah ditempatkan bersama2 org2 yg soleh......AL-FATIHAH....
salam takziah buat tok wan sekeluarga...
al-fatiha buat arwah... semoga roh beliau ditempatkan dikalangan org2 yang dikasihi Allah swt...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by putra_rider on Wed 27 Jan - 10:59

salam to all!!

salam takziah tok wan
semoga sabar dan tabah hadapi dugaan.

putra_rider

Posts : 40
Join date : 20/01/2010
Age : 37
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by furqaan on Wed 27 Jan - 11:04

Big Bro wrote:tsert kukup yang ada pada kamal hanya untuk mereka mereka yang tidak pergi ke beris...

bagi mereka yang akan ke beris, tsert tuan tuan ada pada uncle nyanyuk furq...sila ambil di beris



Sedap jer mengata aku nyanyuk ... siapla kamu nanti kt Beris nanti aku kotok kamu giler2 depan bini nko ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by furqaan on Wed 27 Jan - 11:09

Tok wan ... sorila teset ader kat Kl dah ... kalau tak der gak nanti teman tengok kat blakang pintu .. mungkin ader terselit ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by kamalia on Wed 27 Jan - 11:09

hi-wayMAN wrote:

salam pagi sume....
kamalia...ptg smlm aku ada lalu dpn opis ko sbb anto kawan ke vista angkasa...amjal ni dekat2 area situ gak ke?

Manz,
tu dah dekat dah tu.
klu dr Vistana Angkasa tu, kamu turun melalui jln utama,
lalu kat LRT Universiti. Traffic Light depan tu, kamu terus je menghala Mesjid UM.
sampai kat mesjid UM tu, kamu himpit kiri pastu terus pelan.
lepas kona ada cross bridge. lepas tu nmpk moto GT128 sebelah kanan. boleh farking kat situ.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by kamalia on Wed 27 Jan - 11:14

tok wan,
takziah ya. ni abg kamu yg ada jumpa masa makan kat umah ari tu ke?
tset ada kat aku. tapi ari ni tak bawok, sbb kamu bukan ahli lembaga Amjal.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by jefnoka1 on Wed 27 Jan - 11:15

jimf wrote:
jefnoka1 wrote:cik Lea... Ptg ni ada tusyen laaaa... rabu, khamis, jemaat... Tiap2 ptg... Tlg pas kat sesapo yang ado plan jumpo den... Kalo tak nanti den hamik maso opih awo... Smile

salam pagi.....sapo laa yg teringin nk jumpo si bangko tu... Very Happy

tokwan...salam takziah atas kehilangan org terdekat... moga rohnya sentiasa dicucuri rahmat. Al-Fatihah...

wassalam
noora nak jumpo potang kang... mariati potang besok Razz Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by fie on Wed 27 Jan - 11:17

best nye p beris..
bila la dapat join..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by furqaan on Wed 27 Jan - 11:19

Doc ... meh la joint ... nanti dapat teset kukup feeereee...........

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by kamalia on Wed 27 Jan - 11:19

fie wrote:best nye p beris..
bila la dapat join..

hujung minggu ni fie..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by akubikin on Wed 27 Jan - 11:21

tok wan.... takziah ya.

akubikin

Posts : 100
Join date : 20/01/2010
Age : 43
Location : PBD

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by fie on Wed 27 Jan - 11:24

maaf kawan2..
motor dlm keadaan yg membimbangkan...
nanti abg bosa marah...

p/s abg long pinjam BMW boleh...??

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by afaris06 on Wed 27 Jan - 11:29

arip,
cnfrm konboi...kita nk rv kek mano??

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Amm on Wed 27 Jan - 11:30

Abang bosa, pengganti daging salai padang temu kat beris dah ada. Import dari bestari jaya... Smile
ApaPapris,RV kek RNR Rawang Cool

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by hi-wayMAN on Wed 27 Jan - 11:33

kamalia wrote:
hi-wayMAN wrote:

salam pagi sume....
kamalia...ptg smlm aku ada lalu dpn opis ko sbb anto kawan ke vista angkasa...amjal ni dekat2 area situ gak ke?

Manz,
tu dah dekat dah tu.
klu dr Vistana Angkasa tu, kamu turun melalui jln utama,
lalu kat LRT Universiti. Traffic Light depan tu, kamu terus je menghala Mesjid UM.
sampai kat mesjid UM tu, kamu himpit kiri pastu terus pelan.
lepas kona ada cross bridge. lepas tu nmpk moto GT128 sebelah kanan. boleh farking kat situ.

baeklah...
jika aku ketemu rakanku itu sore nanti, akan ku hubungi kamu kelak....

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by afaris06 on Wed 27 Jan - 11:41

Amm Nova wrote:Abang bosa, pengganti daging salai padang temu kat beris dah ada. Import dari bestari jaya... Smile
ApaPapris,RV kek RNR Rawang Cool
puan amm,
itu big rv...ni rv den dgn arip n sesapa dari kawasan yg sewaktu dgn nya...tgh cari geng nih...maklum la muto seloww..

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by kamalia on Wed 27 Jan - 11:43

Faris,
7:30 am gerak dari RnR Rawang wehh ..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by furqaan on Wed 27 Jan - 11:46

Manalak 7:30 gerak ... bukan ker pkul 2:00 petang ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Guest on Wed 27 Jan - 11:48

fie wrote:maaf kawan2..
motor dlm keadaan yg membimbangkan...
nanti abg bosa marah...

p/s abg long pinjam BMW boleh...??

takder aku nak marah nyer....aku ni bukannya sapa sapa nak marah orang.......kalu moto dah repair nak rosak jugak nak buat camner....

tapi kalu cth tyr dah nampak benang pun gatai nak ikut pastu pancit takleh sumbat cacing jugak...itu akan medatangkan amarah incik nik tu......dia akan sound orang tuh... Very Happy

abg bosa still maintain tak marah.....dengan selambanyer buka footpeg passenger zzr1100 , tampar kusyen ...suruh orang tu naik , pegang kamera...amik gambar konvoi...

moto orang tuh akan ditingalkan di tempat yang selamat..... Very Happy

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Guest on Wed 27 Jan - 11:49

furqaan wrote:Manalak 7:30 gerak ... bukan ker pkul 2:00 petang ...

allo orang tua......apa cer?...ada ke takder?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by furqaan on Wed 27 Jan - 11:51

kalau ader pun teman akan bertolak dari SP ... anak pi tusyen la ari tue ... bini lak g p butik kecantikan ...errr ader nak tumpang barang ker ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Sponsored content Today at 4:24


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum