Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Raziskov on Fri 1 Jul - 16:19

Dinz wrote:
Apai wrote:aku pun tgh semayam kat kedai moto nih!.... Laughing

Motor dah siap ke belum? Boleh la bawak mlm nie...

alahhh bag dinz pun dah lama tak nampak sejak pakai mutor er enam en ni...nyampesss...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by jimf on Fri 1 Jul - 16:19

Dinz wrote:
Apai wrote:aku pun tgh semayam kat kedai moto nih!.... Laughing

Motor dah siap ke belum? Boleh la bawak mlm nie...

dia x sempat buat laa.. tgh semayang..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by kamalia on Fri 1 Jul - 16:26

jimf wrote:
Dinz wrote:
Apai wrote:aku pun tgh semayam kat kedai moto nih!.... Laughing

Motor dah siap ke belum? Boleh la bawak mlm nie...

dia x sempat buat laa.. tgh semayang..

aku takde dlm geng semayam kat kedai moto ni.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Fri 1 Jul - 16:27

Huh!...moto belum siap...ekor ngan kepala dah siap cuma belum simen dan gosok....esok nbak balik kampung Batu Pahat....minggu depan baru nak buat signal kat fairing...pastu baru simen semua dan gosok sebelum tembak premier paint...hissh!...letih siot....kudrat dah tak macam dulu2.... No

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Dinz on Fri 1 Jul - 16:42

Raziskov wrote:
Dinz wrote:
Apai wrote:aku pun tgh semayam kat kedai moto nih!.... Laughing

Motor dah siap ke belum? Boleh la bawak mlm nie...

alahhh bag dinz pun dah lama tak nampak sejak pakai mutor er enam en ni...nyampesss...

sekian

Asal hujung minggu je ada program.... tu yang slow sikit..
InsyaAllah mlm nie turun gelanggang

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Dinz on Fri 1 Jul - 16:49

Apai wrote:Huh!...moto belum siap...ekor ngan kepala dah siap cuma belum simen dan gosok....esok nbak balik kampung Batu Pahat....minggu depan baru nak buat signal kat fairing...pastu baru simen semua dan gosok sebelum tembak premier paint...hissh!...letih siot....kudrat dah tak macam dulu2.... No

Nak kudrat lebih..... aku ada ubat. En Jamal pun sekarang dah boleh supply ubat tambah kudrat Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Fri 1 Jul - 16:50

Aku skang terpaksa buat program moto overhaulin pada hujung minggu saJER....tu yg slow sikit...Insyaallah bila siap nanti aku turun gelanggang.... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Fri 1 Jul - 16:52

Dinz wrote:
Apai wrote:Huh!...moto belum siap...ekor ngan kepala dah siap cuma belum simen dan gosok....esok nbak balik kampung Batu Pahat....minggu depan baru nak buat signal kat fairing...pastu baru simen semua dan gosok sebelum tembak premier paint...hissh!...letih siot....kudrat dah tak macam dulu2.... No

Nak kudrat lebih..... aku ada ubat. En Jamal pun sekarang dah boleh supply ubat tambah kudrat Very Happy

Tak perlu wat mase ni...sebab walaupun kudrat 4 kerat tu makin kurang tapi kederat yg lain tu makin power lak!...maklumlah macam kelapa tua....makin tua makin pekat santannya...tak gitu Pak Dinz.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by kudud on Fri 1 Jul - 17:04

ntah la, pakDINZ bkn tau sgt mende ni sbb dia masih mude lah kalo nak dibandingkan!! Razz

(haha, maaf tersampuk)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 1 Jul - 17:06

Apai wrote:Huh!...moto belum siap...ekor ngan kepala dah siap cuma belum simen dan gosok....esok nbak balik kampung Batu Pahat....minggu depan baru nak buat signal kat fairing...pastu baru simen semua dan gosok sebelum tembak premier paint...hissh!...letih siot....kudrat dah tak macam dulu2.... No

Apai.. tanya sikit, betul ker kata org kalau simen pakai bata merah, rumah lebih sejuk dan tahan lama, masa ko simen moto ko, berapa nisbah pasir dengan simen yek? seriues nih...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Raziskov on Fri 1 Jul - 17:07

apsal pak din n apai citer pasal santan2 ni..
byk sgt ke santan dirang2 ni..
ada byk mcm Abg Peter Not & Abg Roco dalam citer Tarzen X punya tak?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 1 Jul - 17:07

Apai wrote:
Dinz wrote:
Apai wrote:Huh!...moto belum siap...ekor ngan kepala dah siap cuma belum simen dan gosok....esok nbak balik kampung Batu Pahat....minggu depan baru nak buat signal kat fairing...pastu baru simen semua dan gosok sebelum tembak premier paint...hissh!...letih siot....kudrat dah tak macam dulu2.... No

Nak kudrat lebih..... aku ada ubat. En Jamal pun sekarang dah boleh supply ubat tambah kudrat Very Happy

Tak perlu wat mase ni...sebab walaupun kudrat 4 kerat tu makin kurang tapi kederat yg lain tu makin power lak!...maklumlah macam kelapa tua....makin tua makin pekat santannya...tak gitu Pak Dinz.... Razz

Wah...tahniah la Apai... dah jadi tokey santan rupanye... senang la raya nanti, ko jual kira timbang kilo ker?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Bongxz on Fri 1 Jul - 17:12

Kambing............... kambing........... hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Fri 1 Jul - 17:15

ZAM@GHIMEHV wrote: Apai.. tanya sikit, betul ker kata org kalau simen pakai bata merah, rumah lebih sejuk dan tahan lama, masa ko simen moto ko, berapa nisbah pasir dengan simen yek? seriues nih...

betul...bata merah dibuat dari tanah sebab tu lebih sejuk dari bata simen....mase aku simen moto 5 nisbah 1...nak senang paham 5 pukul 1...yg macam selalu ko buat tu... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Fri 1 Jul - 17:20

kudud wrote:ntah la, pakDINZ bkn tau sgt mende ni sbb dia masih mude lah kalo nak dibandingkan!! Razz

(haha, maaf tersampuk)

Wah!...Tahniah sebab dah jadi sekoteri Pak Dinz.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Fri 1 Jul - 17:22

Bongxz wrote:Kambing............... kambing........... hehehehe

Apsal ngan kambing ko....er...kambing hitam ko pun ada bela ke...

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Bongxz on Fri 1 Jul - 17:27

kambing dah nak abis, hitam pun dah abis.............. nak masukkan yg kuning plak

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Fri 1 Jul - 17:29

Bongxz wrote:kambing dah nak abis, hitam pun dah abis.............. nak masukkan yg kuning plak

Aiseh!.....aku tgh cari kambing hitam nih....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 1 Jul - 17:31

Apai wrote:
Bongxz wrote:kambing dah nak abis, hitam pun dah abis.............. nak masukkan yg kuning plak

Aiseh!.....aku tgh cari kambing hitam nih....

ko nak menurun nombor ko? ala apa susah ko beli jer kambing putih dari bongx lepas tu ko kasi dye la bulu dia..... ala mcm tak biasa buat.. mcm yg ko buat kat moto ko tu... tiap-tiap tahun meriah tukar kaler, mcm tukau langsir ajer..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by smolixz on Fri 1 Jul - 17:32

Apai wrote:
Bongxz wrote:kambing dah nak abis, hitam pun dah abis.............. nak masukkan yg kuning plak

Aiseh!.....aku tgh cari kambing hitam nih....

black mamaba ok?? bounce bounce

tq

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Fri 1 Jul - 17:33

ZAM@GHIMEHV wrote:ko nak menurun nombor ko? ala apa susah ko beli jer kambing putih dari bongx lepas tu ko kasi dye la bulu dia..... ala mcm tak biasa buat.. mcm yg ko buat kat moto ko tu... tiap-tiap tahun meriah tukar kaler, mcm tukau langsir ajer..

...saper2 yg rela jadi kambing hitam pun ok gak! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by kamalia on Fri 1 Jul - 17:33

Bongxz wrote:kambing dah nak abis, hitam pun dah abis.............. nak masukkan yg kuning plak

ko rogol kambing hitam tu ke bongx?
smpi keluar anak luar nikah kaler kuning.. Shocked

hish !! sumbang mahram kamu bongx. rentikan le..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Bongxz on Fri 1 Jul - 17:33

Ntah apai, ko nak tanduk panjang fiber kan je la........ taruk led sikit kasi meriah

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Fri 1 Jul - 17:34

smolixz wrote:
Apai wrote:
Bongxz wrote:kambing dah nak abis, hitam pun dah abis.............. nak masukkan yg kuning plak

Aiseh!.....aku tgh cari kambing hitam nih....

black mamaba ok?? bounce bounce

tq

spesis apa pulak nih!....cacamarba jugak ke... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Fri 1 Jul - 17:39

Raziskov wrote:apsal pak din n apai citer pasal santan2 ni..
byk sgt ke santan dirang2 ni..
ada byk mcm Abg Peter Not & Abg Roco dalam citer Tarzen X punya tak?

sekian

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nah amek peter north ko.... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Sponsored content Today at 11:02


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum