Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Raziskov on Fri 1 Jul - 11:08

faizal_bulat wrote:xder penunjuk arah bergambar ke kali ni?

soory..saya takde Samsung Galaxy tab nak tunjuk arah bergambar ni..Sad
ape2 hal cari Tesco Xtra..pastu pegi belakang bangunan..nnt ade jumpa lorong baeeek punyaaa...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by fie on Fri 1 Jul - 11:15

tempat yang sangat sesuai..
cun arr tmpt nie...
jgn port tts budak panther tu dah la..krg berebut kawasan..hehheeh

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by hi-wayMAN on Fri 1 Jul - 11:16

salam pagi gelek bianka.... Shocked

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by jimf on Fri 1 Jul - 11:17

samsung tab den pun takdo...

kat foursquare ado info sikit .. betul koo yg ni

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by eddie_801 on Fri 1 Jul - 11:23

Berebut kawasan?... ni nak kena minta izin abang kawasan dulu... dah ada yang book ke belum area tuh...

eddie_801

Posts : 18
Join date : 22/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Raziskov on Fri 1 Jul - 11:23

jimf wrote:samsung tab den pun takdo...

kat foursquare ado info sikit .. betul koo yg ni

[You must be registered and logged in to see this link.]

a'ah..
senang citer..mcm aku cakap la..tak kisah datang dari mane..
cari Tesco extra dulu..
restaurant ni betol2 belakang tesco extra ni..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by jimf on Fri 1 Jul - 11:24

bang ngah..
tesco extra kat mana?
tesco extra tu blkg tesco ke depan giant?.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by kudud on Fri 1 Jul - 11:28

fie wrote:waa.. rumah baru....24 hours ke ????
dud klu nak gi tts nanti masg aku k...

den kompom x dapek nak poei, kono blk kmpg la sejak ade kmpung ni Laughing


eddie_801 wrote:Berebut kawasan?... ni nak kena minta izin abang kawasan dulu... dah ada yang book ke belum area tuh...

xpe bro, kita da ade abgLONG yg blh slow talk psl bab ni(tp org kata abgLONG kita ni kalo slow talk dgn pompuan blh la, mmg konfirm cair, lentok kat bahu punya pompuan tu, boto ko ni kengkawan? Razz )

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Raziskov on Fri 1 Jul - 11:30

jimf wrote:bang ngah..
tesco extra kat mana?
tesco extra tu blkg tesco ke depan giant?.. Razz

OK..TESCO XTRA ni mmg belakang Giant la...
kalau nak ke DE kan ade traffik baru sebelum ke Giant tu..
JGN terus...tapi belok kiri..lalu tepi giant jer...nnt akan Jumpa tesco Xtra...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by faizal_bulat on Fri 1 Jul - 11:34

depan msu la ni?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Raziskov on Fri 1 Jul - 11:35

faizal_bulat wrote:depan msu la ni?

YUP...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by jimf on Fri 1 Jul - 11:37

kudud wrote:
den kompom x dapek nak poei, kono blk kmpg la sejak ade kmpung ni Laughing

ko suruh aje laaa kampong ko tu pindah ke S.Alam... senang dan jimat sikit, xyah lik tiap2 minggu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by mat zzr on Fri 1 Jul - 11:38

kudud wrote:
fie wrote:waa.. rumah baru....24 hours ke ????
dud klu nak gi tts nanti masg aku k...

den kompom x dapek nak poei, kono blk kmpg la sejak ade kmpung ni Laughing


eddie_801 wrote:Berebut kawasan?... ni nak kena minta izin abang kawasan dulu... dah ada yang book ke belum area tuh...

xpe bro, kita da ade abgLONG yg blh slow talk psl bab ni(tp org kata abgLONG kita ni kalo slow talk dgn pompuan blh la, mmg konfirm cair, lentok kat bahu punya pompuan tu, boto ko ni kengkawan? Razz )

aku belum lagi boleh bagi komen pasal aku masih belum paham apa yg ko tulis...lagi 10 minit aku komen...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by kudud on Fri 1 Jul - 11:51

ceni la nasib org mudo, asik kono tiaw n kotok ja dgn set2 veteren, maaf ye semuo..

tmpt tts mlm ni masih dlm perbincangan ea? xdo ko yg dokek skit ngan kami yg jauh2 ni, huhu..asl nak blk jo, kocut tolo di bueknyo sbb sojuk terlampau akibat perjalanan yg jauh, haha..(ni kakKAM yg suh ckp ni, bkn den yo Razz )

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by jimf on Fri 1 Jul - 11:53

mat zzr wrote:aku belum lagi boleh bagi komen pasal aku masih belum paham apa yg ko tulis...lagi 10 minit aku komen...

bang, mlm semlm punyo guling2 pening tak habis lai ko?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Raziskov on Fri 1 Jul - 11:54

dud..
kalau bukek dokek pun bukan datang pun namo2 yg ko sobut tu... Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by faizal_bulat on Fri 1 Jul - 11:59

Raziskov wrote:dud..
kalau bukek dokek pun bukan datang pun namo2 yg ko sobut tu... Very Happy

sekian

bukek tu ngan bukake sama ke? sila bantu...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Raziskov on Fri 1 Jul - 12:07

faizal_bulat wrote:
Raziskov wrote:dud..
kalau bukek dokek pun bukan datang pun namo2 yg ko sobut tu... Very Happy

sekian

bukek tu ngan bukake sama ke? sila bantu...

hanya fanatik bukake jer kenal ayat2 tersirat ni...
kantoiiiiiiii....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by kudud on Fri 1 Jul - 12:09

Raziskov wrote:dud..
kalau bukek dokek pun bukan datang pun namo2 yg ko sobut tu... Very Happy

sekian

aduh, topek nyo, robek dado den yg saso ni bangNGAH, xnak kawan la ceni,jaat!! Razz

ado lepak memano ko lunch ni kengkawan? Twisted Evil

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by smolixz on Fri 1 Jul - 12:13

faizal_bulat wrote:
Raziskov wrote:dud..
kalau bukek dokek pun bukan datang pun namo2 yg ko sobut tu... Very Happy

sekian

bukek tu ngan bukake sama ke? sila bantu...

mornim... What a Face

bukake tu ape?? bounce bounce

tq

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by syd on Fri 1 Jul - 13:51

Assalam ZZRIanz...

Amacam besok ride ikan bakar? Ramai tak?

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by jipjo71 on Fri 1 Jul - 14:13

jangan tanya kami tengah sembahyang ni...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by jimf on Fri 1 Jul - 14:41

jipjo71 wrote:jangan tanya kami tengah sembahyang ni...

sama laaa... aminnnnn

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Fri 1 Jul - 14:48

aku pun tgh semayam kat kedai moto nih!.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Dinz on Fri 1 Jul - 16:17

Apai wrote:aku pun tgh semayam kat kedai moto nih!.... Laughing

Motor dah siap ke belum? Boleh la bawak mlm nie...

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Sponsored content Today at 2:06


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum