Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Tue 28 Jun - 14:55

Macam harem...bila aku takde bukan main lagi kotok aku tak hinggat.........sebab bosan giler aku g layan lagu2 Iron Maidin kat internet...pergh!...teringat zaman aku pakai suar jeans stretch....kasut Converse High Cut.....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Tue 28 Jun - 14:57

Mak Aih!....bila aku masuk JER semua cabut sembunyi belakang pintu....potongkasimakanhanjeng....... Twisted Evil

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 28 Jun - 15:42

mat zzr wrote:pakai kertas pasir saiz 1000....hasilnya akan jadi berkilat kilat...

lepas bekilat ko kasi titis pakai air, kita tengok samada Apai melompat ke idak...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by furqaan on Tue 28 Jun - 15:44

Apai wrote:Macam harem...bila aku takde bukan main lagi kotok aku tak hinggat.........sebab bosan giler aku g layan lagu2 Iron Maidin kat internet...pergh!...teringat zaman aku pakai suar jeans stretch....kasut Converse High Cut.....

ntah mana perginyer kasut teman cenggitu... masa tue pakai sluar skola pun ketat giler nak sarung kena guna pelasetik laa..celak balun mak punya ...rambut keras ooo ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by mat zzr on Tue 28 Jun - 16:04

ZAM@GHIMEHV wrote:
mat zzr wrote:pakai kertas pasir saiz 1000....hasilnya akan jadi berkilat kilat...

lepas bekilat ko kasi titis pakai air limau nipis, kita tengok samada Apai melompat ke idak...

pergh...kejamnya...mcm style NAZI...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by mat zzr on Tue 28 Jun - 16:07

Apai wrote:Macam harem...bila aku takde bukan main lagi kotok aku tak hinggat.........sebab bosan giler aku g layan lagu2 Iron Maidin kat internet...pergh!...teringat zaman aku pakai suar jeans stretch....kasut Converse High Cut.....

aku pun selalu gak pergi Mydeen...beli Ridsect...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by furqaan on Tue 28 Jun - 16:34

lepaih coceng nko sembor pakai ridsect ker mat ... musti menglupor adik kecik tue kan ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 28 Jun - 16:45

furqaan wrote:
Apai wrote:Macam harem...bila aku takde bukan main lagi kotok aku tak hinggat.........sebab bosan giler aku g layan lagu2 Iron Maidin kat internet...pergh!...teringat zaman aku pakai suar jeans stretch....kasut Converse High Cut.....

ntah mana perginyer kasut teman cenggitu... masa tue pakai sluar skola pun ketat giler nak sarung kena guna pelasetik laa..celak balun mak punya ...rambut keras ooo ...

bahaya woo pakai seluar ketat, time dia mengeras susah nak cover, kasi tegak pun nampak seluar kembung, kasi senget pun nampak mcm akar pokok dok menjalar...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Raziskov on Tue 28 Jun - 16:51

ZAM@GHIMEHV wrote:

bahaya woo pakai seluar ketat, time dia mengeras susah nak cover, kasi tegak pun nampak seluar kembung, kasi senget pun nampak mcm akar pokok dok menjalar...

memang la kembung...
cuba keluarkan ridsect dlm sluar tu..kompom kempis semula...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 28 Jun - 16:57

ASTAGA.... cite pasal adik kecil Apai pun dah dua page.....

takdo amjalan ko?


ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Tue 28 Jun - 17:02

Korang punya tahap delusi mmg sungguh diluar tabie.....terbaek! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by fie on Tue 28 Jun - 17:12

imaginasi yang sungguh tinggi...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by mat zzr on Tue 28 Jun - 17:20

Raziskov wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:

bahaya woo pakai seluar ketat, time dia mengeras susah nak cover, kasi tegak pun nampak seluar kembung, kasi senget pun nampak mcm akar pokok dok menjalar...

memang la kembung...
cuba keluarkan ridsect dlm sluar tu..kompom kempis semula...Razz

sekian

ghimev...apa motif ko taruk ridsect dlm suar?...pls adbais...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by ManCaL on Tue 28 Jun - 17:27

mungkin adik kecil zhmeh sllu turun naik turun naik tu pasal buh ridsect kasi dia punya ubat kot

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by kudud on Tue 28 Jun - 17:41

lotihnyo buek kojo boto2 ni...aihh... pig

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by kudud on Tue 28 Jun - 17:48

ingat mcm nak beli muto ni, tp takut plak kena band ngan kapten FZI-ZZRIANZ sbb muto cantik sgt Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 28 Jun - 17:50

mat zzr wrote:
Raziskov wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:

bahaya woo pakai seluar ketat, time dia mengeras susah nak cover, kasi tegak pun nampak seluar kembung, kasi senget pun nampak mcm akar pokok dok menjalar...

memang la kembung...
cuba keluarkan ridsect dlm sluar tu..kompom kempis semula...Razz

sekian

ghimev...apa motif ko taruk ridsect dlm suar?...pls adbais...

sbb selalu tak tahan nengok amoi-amoi kat sini pakai skirt pendek, automatis air renjisan keluar, kalau tak letak ridsect nanti semut datang.... bounce

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by adambikers on Tue 28 Jun - 18:31

Kot ada amjal kasik roger aku...

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by kamalia on Tue 28 Jun - 18:48

amjal tak de la ..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by faizal_bulat on Tue 28 Jun - 21:06

ok satu masalah setel... masalah lg satu akan ku setelkan juga... sabau yer... jimf posto2...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by smolixz on Wed 29 Jun - 8:59

ohaiyo gozaimaszu...

ogenki deska... Laughing

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by furqaan on Wed 29 Jun - 9:07

smolixz wrote:ohaiyo gozaimaszu...

ogenki deska... Laughing

Haaiidd u adaapakai mooo deskaaa..........

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Apai on Wed 29 Jun - 9:09

ZAM@GHIMEHV wrote:sbb selalu tak tahan nengok amoi-amoi kat sini pakai skirt pendek, automatis air renjisan keluar, kalau tak letak ridsect nanti semut datang.... bounce

Ko biorkan JER semut tu dtg....semut tu fungsinya utk mengemut..... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by jimf on Wed 29 Jun - 10:10

salam pagi
salam israk mikraj..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by faizal_bulat on Wed 29 Jun - 10:39

salam israk mikraj.. triple pay tu...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 86: Jom TTS di Tempat Baru .(24/6/11)..

Post by Sponsored content Today at 14:04


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum