RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Fri 24 Jun - 13:01

manaaaaa adaaaaaaaaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jani on Fri 24 Jun - 16:16

semua ada...hebat2....
aku nk dapatkan zzr250 ni pun hampir putus urat kentut, dah dapat terus putus....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Fri 24 Jun - 16:36

jani wrote:semua ada...hebat2....
aku nk dapatkan zzr250 ni pun hampir putus urat kentut, dah dapat terus putus....

jimF mmg byk koleksi motor...aku harapkan Modenas Jaguh jer..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Apai on Fri 24 Jun - 17:30

mat zzr wrote:
jani wrote:semua ada...hebat2....
aku nk dapatkan zzr250 ni pun hampir putus urat kentut, dah dapat terus putus....

jimF mmg byk koleksi motor...aku harapkan Modenas Jaguh jer..

Aku dengar2 dia nak ikut ada satu kawan Oldskool dia...kolek moto samapi 11 biji..... affraid

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ziex69 on Fri 24 Jun - 17:51

Apai wrote:

Aku dengar2 dia nak ikut ada satu kawan Oldskool dia...kolek moto samapi 11 biji..... affraid

samapi tu aper? sila bantu scratch

kawan dia oldskool tu pompuan ke? ada sampai 11 biji

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Fri 24 Jun - 17:52

pot...pasal pe FZi ni nmpk mantap sungguh walaupun naked?

scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ziex69 on Fri 24 Jun - 17:54

jimf wrote:pot...pasal pe FZi ni nmpk mantap sungguh walaupun naked?
scratch

sebab ko kan abang... bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Fri 24 Jun - 19:00

sebab tangki dgn ekzos dah pasang lain..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ziex69 on Mon 27 Jun - 9:12

Teman cadangkan RIDE TRANS TTWANGSA ditukar ke RIDE IKAN BAKAR UMBAI hujung minggu ni memandangkan FAMILY DAY di tunda

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 27 Jun - 9:43

hari sabtu atau ahad potz..?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ziex69 on Mon 27 Jun - 12:06

mat zzr wrote:hari sabtu atau ahad potz..?

Tunggu pengumuman mod piat tinger...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 27 Jun - 12:32

jimf wrote:pot...pasal pe FZi ni nmpk mantap sungguh walaupun naked?

scratch

Jimf ... benda -2 naked nih mmg mantap..lebih lebih lagi kalau belawanan jantina......

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by kamalia on Mon 27 Jun - 13:21

ziex69 wrote: Teman cadangkan RIDE TRANS TTWANGSA ditukar ke RIDE IKAN BAKAR UMBAI hujung minggu ni memandangkan FAMILY DAY di tunda

teman cadang kamu cadang balik ride TITIWANGSA; nyampoh!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jipjo71 on Mon 27 Jun - 14:25

mat zzr wrote:hari sabtu atau ahad potz..?
pergi ari sabtu balik ari ahad....kira balik ari la...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Mon 27 Jun - 16:11

pot ke matzzr or ajis... sila take over ride ikan bakar melaka ni..
eden xleh nak join... simply pasal eden takdo moto..
expai den tak sanggup....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 27 Jun - 16:16

jimf wrote:pot ke matzzr or ajis... sila take over ride ikan bakar melaka ni..
eden xleh nak join... simply pasal eden takdo moto..
expai den tak sanggup....

aku masih ingat...ko dah ban ikan bakar melako kan?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Mon 27 Jun - 16:18

mat zzr wrote:
aku masih ingat...ko dah ban ikan bakar melako kan?...

hahahaha...tau xpeeeeeee..... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 27 Jun - 16:33

Jimf ... jom naik FZi la... jadi pillion aku... FZi ni nak kena naik 2 org baru rasa mcm naik moto beso... klu naik sorang... dia nampak mcm unta naik beskal...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Mon 27 Jun - 16:47

ZAM@GHIMEHV wrote:Jimf ... jom naik FZi la... jadi pillion aku... FZi ni nak kena naik 2 org baru rasa mcm naik moto beso... klu naik sorang... dia nampak mcm unta naik beskal...

hehee.. xpe laa..
dah xde mood.. pencen kejap laa..
Ninja ntah bila siap..
DK lak dh dilamar org..
bila melangkah kuar ke porch umah aku nmpk cubcai aje.. sayu hati.. Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 27 Jun - 16:51

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Jimf ... jom naik FZi la... jadi pillion aku... FZi ni nak kena naik 2 org baru rasa mcm naik moto beso... klu naik sorang... dia nampak mcm unta naik beskal...

hehee.. xpe laa..
dah xde mood.. pencen kejap laa..
Ninja ntah bila siap..
DK lak dh dilamar org..
bila melangkah kuar ke porch umah aku nmpk cubcai aje.. sayu hati.. Sad

DK jual...boleh buat modal perbaik AN.....pastu berdesup lah...mana ada istilah pencen pada rider tegar...walaupun takde SBK..motor kapcai pun jadi....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Apai on Mon 27 Jun - 16:52

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Jimf ... jom naik FZi la... jadi pillion aku... FZi ni nak kena naik 2 org baru rasa mcm naik moto beso... klu naik sorang... dia nampak mcm unta naik beskal...

hehee.. xpe laa..
dah xde mood.. pencen kejap laa..
Ninja ntah bila siap..
DK lak dh dilamar org..
bila melangkah kuar ke porch umah aku nmpk cubcai aje.. sayu hati.. Sad

Aku dpt rasekan betape tersiksa jiwe...seb baek moto aku ada park kat umah walaupun aku takleh nak bawak.....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Mon 27 Jun - 17:38

Tq Apai...
mamak... kasi roti boom ayam masala sama ini worangggggg... teh tarik kawwww punya..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 27 Jun - 18:06

bila la nak ride trans ttwangsa nih.....moto dah masuk 3 minggu tak abih running in lagi nih.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ziex69 on Tue 28 Jun - 14:13

ZAM@GHIMEHV wrote:bila la nak ride trans ttwangsa nih.....moto dah masuk 3 minggu tak abih running in lagi nih.....

Sabtu ni kalo pagi gi cameron, balik terus join ikan bakar pun enak jugak kan?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 28 Jun - 15:44

ziex69 wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:bila la nak ride trans ttwangsa nih.....moto dah masuk 3 minggu tak abih running in lagi nih.....

Sabtu ni kalo pagi gi cameron, balik terus join ikan bakar pun enak jugak kan?

kuat nyer pinggang ko......itu dah kira cover separuh semenanjung potz.....mau melecet celah kangkang .....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Sponsored content Today at 9:09


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum