RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 11 Jul - 10:16

sambil ride...sambil stop makan duriyan best jugak ni...kat mana tempat yg ada?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Mon 11 Jul - 10:24

mat zzr wrote:sambil ride...sambil stop makan duriyan best jugak ni...kat mana tempat yg ada?...

area raub..mempaga ada kot...seblum naik cameron..
ko ingat ke simpang naik cameron dari raub tu? aku tak ingat..
kang silap2 terus smpi Golok aje...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 11 Jul - 10:27

jimf wrote:Trans-himalaya the return II
date : 16th July 2011

Latest rider list (as at 8th July) :-

1. jimf - expai versi Japan
2. ghimeh - FZi nk pecah dara...
3. mat zzr...zzr5
4. adambikers - KSR (Kamen Super Rider)
5. apai - suzi kena smash
6. tok wan - basikal
7. JerMAN - Suki Pedang Samurai Shogun
8....

cepat2 buat keputusan... tempat terhad..
kalu dah nekad nk ikut, sila buat persiapan moto dan mental anda....
ada seminggu aje lagi ni...

adakah ini latest rider list...ghimeh tu aku rasa dia tak ikut lah sebab sibuk nak uruskan hal keluarga...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 11 Jul - 10:29

jimf wrote:
mat zzr wrote:sambil ride...sambil stop makan duriyan best jugak ni...kat mana tempat yg ada?...

area raub..mempaga ada kot...seblum naik cameron..
ko ingat ke simpang naik cameron dari raub tu? aku tak ingat..
kang silap2 terus smpi Golok aje...

aku ingat...kat situ ada satu petrol stesyen kampung kat simpang tiga...boleh jugak tanya org kampung kat situ...potz dgn kamal pun tau lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Mon 11 Jul - 10:34

kalu ejal & peroz join, bukan latest list laaa tu...
ke nk buat original cupcai list dgn geng "laju" list heheeh...

apa2 pun, aku stick to original route and itienary..
sapa nk ikut, pehtu ada plan lain terpulang laaaa.. hak masing2 kan
lagi pun kalu polow aku pun mmg slowww laaaa...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by kamalia on Mon 11 Jul - 10:40

[quote="jimf"]
mat zzr wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:
pergghhh..geng moto gadang jooo...
pot, sya... korang aje laaa harapan nk teman den..
kalu idak, den ride sengsorang ajo laaa...makan angin, tengok burung sendiri..

takpe jimf..aku temankan tengok burung...

aku dah agak sure ada tukang tambah...
ko laju...mana sempat nk tgk..
aku slow, leh laaaa... Razz

baik2 matt,
kalau laju sgt takut melecet burung tu nti..
Very Happy

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 11 Jul - 10:56

[quote="kamalia"]
jimf wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:
pergghhh..geng moto gadang jooo...
pot, sya... korang aje laaa harapan nk teman den..
kalu idak, den ride sengsorang ajo laaa...makan angin, tengok burung sendiri..

takpe jimf..aku temankan tengok burung...

aku dah agak sure ada tukang tambah...
ko laju...mana sempat nk tgk..
aku slow, leh laaaa... Razz

baik2 matt,
kalau laju sgt takut melecet burung tu nti..
Very Happy


aku dah agak sure ada tukang tambah...
ko laju...mana sempat nk tgk..
aku slow, leh laaaa...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 11 Jul - 10:58

jimf wrote:kalu ejal & peroz join, bukan latest list laaa tu...
ke nk buat original cupcai list dgn geng "laju" list heheeh...

apa2 pun, aku stick to original route and itienary..
sapa nk ikut, pehtu ada plan lain terpulang laaaa.. hak masing2 kan
lagi pun kalu polow aku pun mmg slowww laaaa...

tak yah buat 2 grup lah...satu grup dah cukup...aku bawak jer motor gadang...tapi lari mcm siput sedut jugak...aku dah tau nak expect apa...sebab dah ada experiyen ikut kapchai dulu....aku tak kisah pun...yg penting ada berenti makan lunch kat raub....nasi ayam dgn mee kari dia best lah...aku follow ko jimf...mandi kuala woh jgn lupa plak...



Last edited by mat zzr on Mon 11 Jul - 11:15; edited 1 time in total

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ziex69 on Mon 11 Jul - 11:14

jimf wrote:
pergghhh..geng moto gadang jooo...
pot, sya... korang aje laaa harapan nk teman den..
kalu idak, den ride sengsorang ajo laaa...makan angin, tengok burung...

Jimf, apai & manCAL kan ader diorg kan nak saing ngan ko, aper nak dirisaukan

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 11 Jul - 11:17

kenangan lalu...ride transTT...


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 11 Jul - 11:19

Pria terhebat the return...


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Mon 11 Jul - 11:23

mat zzr wrote:
tak yah buat 2 grup lah...satu grup dah cukup...aku bawak jer motor gadang...tapi lari mcm siput sedut jugak...aku dah tau nak expect apa...sebab dah ada experiyen ikut kapchai dulu....aku tak kisah pun...yg penting ada berenti makan lunch kat raub....nasi ayam dgn mee kari dia best lah...aku follow ko jimf...mandi kuala woh jgn lupa plak...

kuala woh tak mau... situ sunyi sikit..lagipun ada kolam ayor panas aje..sungai utk mandi tak best..
kita stop Lata Iskandar.. ayor terjun yop, tepi jalan tu aje, senang sikit...


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 11 Jul - 11:27

sungai lata iskandar pun boleh...kat situ banyak warung utk rehat makan makan...

jimf...

sobonya nyer berapa ramai yg ikut ride ni?...

kamal dgn ghimeh aku tau tak pergi...pak dinz tu entahlah...sejak pakai motor gadang ni selalu aje tinggelam timbul...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ziex69 on Mon 11 Jul - 11:31

jimf wrote:


jimf, suh amoi tu ke tepi, aku tak nampak awek tgh mandi kat blakang tu... (nampak leper je dada amoi tu)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 11 Jul - 11:34

nasi lemak 50 sen aje lah tu potz...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ziex69 on Mon 11 Jul - 11:36

mat zzr wrote:nasi lemak 50 sen aje lah tu potz...

yang ko makan aritu RM3.50 kan? walaupun isinya 50 sen scratch

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 11 Jul - 11:40

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:nasi lemak 50 sen aje lah tu potz...

yang ko makan aritu RM3.50 kan? walaupun isinya 50 sen scratch

kat Teh Boh Sg Palas tu mmg mahal nasi lemak dia...sebungkus RM3.50....nasib baik aku makan 4 bungkus...tapi isi mcm nasi lemak singgit kat KL la...kat sg palas takde daun pisang...sebab tu nasi lemak mahal...


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by furqaan on Mon 11 Jul - 11:50

jimf wrote:
mat zzr wrote:
tak yah buat 2 grup lah...satu grup dah cukup...aku bawak jer motor gadang...tapi lari mcm siput sedut jugak...aku dah tau nak expect apa...sebab dah ada experiyen ikut kapchai dulu....aku tak kisah pun...yg penting ada berenti makan lunch kat raub....nasi ayam dgn mee kari dia best lah...aku follow ko jimf...mandi kuala woh jgn lupa plak...

kuala woh tak mau... situ sunyi sikit..lagipun ada kolam ayor panas aje..sungai utk mandi tak best..
kita stop Lata Iskandar.. ayor terjun yop, tepi jalan tu aje, senang sikit...


teman nak ikut amoi ride ni laaa

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Raziskov on Mon 11 Jul - 11:51

cubo cari amoi2 yg cun skit..semangat sikit nak join..Razz

sekiam

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 11 Jul - 11:58

Raziskov wrote:cubo cari amoi2 yg cun skit..semangat sikit nak join..Razz

sekiam

apalagos jiji...keluarkan stok stok yg ko ader...

ko join ke?...bawak kriss...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Mon 11 Jul - 12:02

mat zzr wrote:sungai lata iskandar pun boleh...kat situ banyak warung utk rehat makan makan...

jimf...

sobonya nyer berapa ramai yg ikut ride ni?...

kamal dgn ghimeh aku tau tak pergi...pak dinz tu entahlah...sejak pakai motor gadang ni selalu aje tinggelam timbul...

ntah...aku pun tak tau...
berapa yg ada aje laa..
kena bukan topic baru kot.. baru senang nk monitor...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Mon 11 Jul - 14:22

jimf wrote:
mat zzr wrote:sungai lata iskandar pun boleh...kat situ banyak warung utk rehat makan makan...

jimf...

sobonya nyer berapa ramai yg ikut ride ni?...

kamal dgn ghimeh aku tau tak pergi...pak dinz tu entahlah...sejak pakai motor gadang ni selalu aje tinggelam timbul...

ntah...aku pun tak tau...
berapa yg ada aje laa..
kena bukan topic baru kot.. baru senang nk monitor...

ok lah...aku , kau and potz pun boleh...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ManCaL on Mon 11 Jul - 14:38

Raziskov wrote:cubo cari amoi2 yg cun skit..semangat sikit nak join..Razz

sekiam

i like...let go babes.... Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Apai on Mon 11 Jul - 15:04

ziex69 wrote:
jimf wrote:


jimf, suh amoi tu ke tepi, aku tak nampak awek tgh mandi kat blakang tu... (nampak leper je dada amoi tu)

"Aku pula bertanya kepada Amoi itu Ni Hau Ma"....(Kugiran Kalifah soh tulis nak promote lagu derang).... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Apai on Mon 11 Jul - 15:09

kamalia wrote:
adambikers wrote:tarahal man..

yg konpom nak tido sekang ni peruz, ejal, aku.. amik apartment..

peergh..!!
yang bermalam semua geng surau nih!
Shocked

Aik!...aritu Adam ckp dah tukar jadi Rakan Mesjid.... scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Sponsored content Today at 9:51


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum