RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Page 1 of 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ziex69 on Tue 21 Jun - 14:14

Tarikh: 25 Jun 2011
Masa: 7.30am hingga selesai

Proposed route:
1. Tol Gombak-Raub-Cameron Highland-Tapah-Tanjung Malim (jalan dalam)-KL
2. RnR Rawang-Tanjung Malim-Tapah (jalan dalam)-Cameron Highland-Raub-Tol Gombak
3. RnR Rawang-Kuala Kubu Baru-Raub-Tol Gombak
4. RnR Rawang-Tanjung Malim-Tapah (jalan dalam)-Cameron Highland-Simpang Pulai (jalan dalam)-Tapah-Tanjung Malim-KL

Rider Listing:-

1. XXX- FZi
2. Ziex69- FZi
3. ZAM@GHIMEHV- FZi
4. Matzzr- ZZR500
5. Kamalia- LC135
7. Ajis- ZZR250
8. Jani- ZZR250

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Tue 21 Jun - 16:26

kalu nk tumpang dlm list tu yg mana leh?...

adam suruh tanya...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ziex69 on Tue 21 Jun - 16:47

leh tumpang Matzzr, dia malu nak offer

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Raziskov on Tue 21 Jun - 16:57

bilo maso pulak den bagi kompomasi nak join ni..
den kojo la sabtu ahad ni...nyampahhhh....Sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Tue 21 Jun - 17:10

ziex69 wrote:7. Ajis- ZZR250

soklan...
1. leh start ke moto ni?
2. naik kameron tak kencing ke moto ni
3. kena bawa spare mineral water ke

silo bantu..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Raziskov on Tue 21 Jun - 17:13

jimf wrote:

soklan...
1. leh start ke moto ni?
2. naik kameron tak kencing ke moto ni
3. kena bawa spare mineral water ke

silo bantu..

jawapan ado di tangan Wana...wwoorff...woorff...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ziex69 on Tue 21 Jun - 17:16

jimf wrote:
ziex69 wrote:7. Ajis- ZZR250

soklan...
2. naik kameron tak kencing ke moto ni

silo bantu..

jangan risau, sebab tak lalu terowong menora

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jani on Tue 21 Jun - 20:53

hehe...klu ikut route no 1 best gak ni...x jauh sgat ngan umah...blh rawang x biasa, tapi mana2 pun x kesah...yg kesahnya takut ko orang bawak moto x hingat...aku takut bawak laju2..(pasal moto leh g max 120km/j je..)

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ManCaL on Wed 22 Jun - 10:32

[quote="jani"]hehe...klu ikut route no 1 best gak ni...x jauh sgat ngan umah...blh rawang x biasa, tapi mana2 pun x kesah...yg kesahnya takut ko orang bawak moto x hingat...aku takut bawak laju2..(pasal moto leh g max 120km/j je..)[/quote]

jgn risau brader..diaorg ni bwk ikut had kelajuan kebangsaan 90km/sjm JER...120 tu dh kira laju tu... Twisted Evil

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Wed 22 Jun - 11:36

Raziskov wrote:
jimf wrote:

soklan...
1. leh start ke moto ni?
2. naik kameron tak kencing ke moto ni
3. kena bawa spare mineral water ke

silo bantu..

jawapan ado di tangan Wana...wwoorff...woorff...Razz

sekian

semlm aku cium tangan wana, tak nmpk pun jawapan... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Apai on Wed 22 Jun - 12:04

Jimf...jawapan ada kat ketiak wana la...jadi ko kena cium ketiak dia kalau nak dpt jawapan tu.....(Ajis soh bagitau....dia sibuk)

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jani on Wed 22 Jun - 13:05

[quote="ManCAL"]
jani wrote:hehe...klu ikut route no 1 best gak ni...x jauh sgat ngan umah...blh rawang x biasa, tapi mana2 pun x kesah...yg kesahnya takut ko orang bawak moto x hingat...aku takut bawak laju2..(pasal moto leh g max 120km/j je..)[/quote]

jgn risau brader..diaorg ni bwk ikut had kelajuan kebangsaan 90km/sjm JER...120 tu dh kira laju tu... Twisted Evil

klu itu macam ok le....tapi bila tengok twisted evil kat belakang tu cuak gak..hahaha...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 22 Jun - 13:07

jimf wrote:
Raziskov wrote:
jimf wrote:

soklan...
1. leh start ke moto ni?
2. naik kameron tak kencing ke moto ni
3. kena bawa spare mineral water ke

silo bantu..

jawapan ado di tangan Wana...wwoorff...woorff...Razz

sekian

semlm aku cium tangan wana, tak nmpk pun jawapan... scratch

Jimf.. statement ni aku dah cut and paste kat aku punya message, dah sent to your datin soghi... dah dpt pun reply dari dia... dia mintak aku tolong beli gunting pokok grade A hala balik rumah nanti...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Wed 22 Jun - 13:11

[quote="jani"]
ManCAL wrote:
jani wrote:hehe...klu ikut route no 1 best gak ni...x jauh sgat ngan umah...blh rawang x biasa, tapi mana2 pun x kesah...yg kesahnya takut ko orang bawak moto x hingat...aku takut bawak laju2..(pasal moto leh g max 120km/j je..)[/quote]

jgn risau brader..diaorg ni bwk ikut had kelajuan kebangsaan 90km/sjm JER...120 tu dh kira laju tu... Twisted Evil

klu itu macam ok le....tapi bila tengok twisted evil kat belakang tu cuak gak..hahaha...

diaorg punya ayat tu tak habis... 120kmj tu tang koner...
harap maklong...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Wed 22 Jun - 13:13

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:
semlm aku cium tangan wana, tak nmpk pun jawapan... scratch

Jimf.. statement ni aku dah cut and paste kat aku punya message, dah sent to your datin soghi... dah dpt pun reply dari dia... dia mintak aku tolong beli gunting pokok grade A hala balik rumah nanti...

bisnes jual moto dah merosot ke bang?
karpet pun xde org beli lagi dah ke?..
nak kaya buat bisnes blackmail lak?... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 22 Jun - 13:17

[quote="ManCAL"]
jani wrote:hehe...klu ikut route no 1 best gak ni...x jauh sgat ngan umah...blh rawang x biasa, tapi mana2 pun x kesah...yg kesahnya takut ko orang bawak moto x hingat...aku takut bawak laju2..(pasal moto leh g max 120km/j je..)[/quote]

jgn risau brader..diaorg ni bwk ikut had kelajuan kebangsaan 90km/sjm JER...120 tu dh kira laju tu... Twisted Evil

ni semua statement plastik nih.... dulu ada sorg rider mcm tu gak..ckp maximum 120KMH jer, tapi pegi penang mcm nak terbang dia bwk motor, siap pakai tong kiri kanan... sekali pandang mcm ST.... dua kali pandang baru perasan...is faizal bulat...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 22 Jun - 13:19

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:
semlm aku cium tangan wana, tak nmpk pun jawapan... scratch

Jimf.. statement ni aku dah cut and paste kat aku punya message, dah sent to your datin soghi... dah dpt pun reply dari dia... dia mintak aku tolong beli gunting pokok grade A hala balik rumah nanti...

bisnes jual moto dah merosot ke bang?
karpet pun xde org beli lagi dah ke?..
nak kaya buat bisnes blackmail lak?... Razz


saya sana jauh juga mari.......kecil-kecil bisnes jugak ada....sana cari makan juga.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Apai on Wed 22 Jun - 13:20

Takpe Jani...bawak JER ikut sedap sendirik...aku mase Ride Desaru...derang yg laen laju macam nak terberak.....aku tetap menten JER had laju kebangsaan 110km/j....tapi kena ride sengsorang JER la.... Crying or Very sad

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Apai on Wed 22 Jun - 13:22

ZAM@GHIMEHV wrote:
saya sana jauh juga mari.......kecil-kecil bisnes jugak ada....sana cari makan juga.....

Woi!...mau makan pi la kedai makan......

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jimf on Wed 22 Jun - 13:23

Apai wrote:Takpe Jani...bawak JER ikut sedap sendirik...aku mase Ride Desaru...derang yg laen laju macam nak terberak.....aku tetap menten JER had laju kebangsaan 110km/j....tapi kena ride sengsorang JER la.... Crying or Very sad

patut laa smpi sempot moto den ikut ekau... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 22 Jun - 13:30

jimf wrote:
Apai wrote:Takpe Jani...bawak JER ikut sedap sendirik...aku mase Ride Desaru...derang yg laen laju macam nak terberak.....aku tetap menten JER had laju kebangsaan 110km/j....tapi kena ride sengsorang JER la.... Crying or Very sad

patut laa smpi sempot moto den ikut ekau... Very Happy

bole ke aku gelak kat sini?..... takpe-takpe aku pi gelak kat pantry la...... lol!

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Apai on Wed 22 Jun - 13:35

ZAM@GHIMEHV wrote: bole ke aku gelak kat sini?..... takpe-takpe aku pi gelak pakai panties la...... lol!

Astagaaaa.....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by faraways on Wed 22 Jun - 15:12

i folow?

faraways

Posts : 12
Join date : 14/12/2010
Age : 32
Location : Ampang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by mat zzr on Wed 22 Jun - 15:36

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:
Apai wrote:Takpe Jani...bawak JER ikut sedap sendirik...aku mase Ride Desaru...derang yg laen laju macam nak terberak.....aku tetap menten JER had laju kebangsaan 110km/j....tapi kena ride sengsorang JER la.... Crying or Very sad

patut laa smpi sempot moto den ikut ekau... Very Happy

bole ke aku gelak kat sini?..... takpe-takpe aku pi gelak kat pantry la...... lol!

tak pe apai...janji sampai terengganu malam dgn selamatnya...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by jani on Wed 22 Jun - 17:41

[quote="ZAM@GHIMEHV"]
ManCAL wrote:
jani wrote:hehe...klu ikut route no 1 best gak ni...x jauh sgat ngan umah...blh rawang x biasa, tapi mana2 pun x kesah...yg kesahnya takut ko orang bawak moto x hingat...aku takut bawak laju2..(pasal moto leh g max 120km/j je..)[/quote]

jgn risau brader..diaorg ni bwk ikut had kelajuan kebangsaan 90km/sjm JER...120 tu dh kira laju tu... Twisted Evil

ni semua statement plastik nih.... dulu ada sorg rider mcm tu gak..ckp maximum 120KMH jer, tapi pegi penang mcm nak terbang dia bwk motor, siap pakai tong kiri kanan... sekali pandang mcm ST.... dua kali pandang baru perasan...is faizal bulat...

adoiiii...ini betul2 bukan coobaaannn...lepas sevis carb + tukar ckit brg (abis gak la rm700)kat kedai "kankang" ari2 dia jadi camni... dia suruh dtg semula tapi x sempat lg....Crying or Very sad

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II THE RETURN

Post by Sponsored content Today at 5:57


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum