Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by kamalia on Mon 20 Jun - 12:37

aku sajes kita TTS kat wosyop tok misai je lah.
situ pon space luas. kedai pun banyak pilihang.
cuma stok buah agak terhad.

futsal dekat je. lantai tyraflex

aku setuju ngan cadangan ni..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by Dinz on Mon 20 Jun - 12:46

kamalia wrote:aku sajes kita TTS kat wosyop tok misai je lah.
situ pon space luas. kedai pun banyak pilihang.
cuma stok buah agak terhad.

futsal dekat je. lantai tyraflex

aku setuju ngan cadangan ni..

Ke Taman Equine tak perlu jalan motor. Ikut h/way je.
OK gak . Malam malam kereta tak banyak..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by kudud on Mon 20 Jun - 12:48

Dinz wrote:
kamalia wrote:aku sajes kita TTS kat wosyop tok misai je lah.
situ pon space luas. kedai pun banyak pilihang.
cuma stok buah agak terhad.

futsal dekat je. lantai tyraflex

aku setuju ngan cadangan ni..

Ke Taman Equine tak perlu jalan motor. Ikut h/way je.
OK gak . Malam malam kereta tak banyak..

oret!! teman pun s0kodeng..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by eddy_Gpang on Mon 20 Jun - 13:13

orang jarang gi tts pun boleh ngundi tak?
aku sokong idea kamal.. (kalau tok misai sudi jadi host la...)

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by Vistana1 on Mon 20 Jun - 13:20

Kat Bertam laaa...sebab ada char kuey teow bagus punya....parking motor banyak...

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by furqaan on Mon 20 Jun - 13:31

Vistana1 wrote:Kat Bertam laaa...sebab ada char kuey teow bagus punya....parking motor banyak...

yeaa laa .. kat bertam bagus .. lagipun dekat dgn umah teman dgn pak marhaen ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by ali@kudid on Mon 20 Jun - 13:37





den pun nk bg cadangan jgk, tp kt s.alam la..

restoran DE kt blkg hotel concode shah alam, sekian terima kasih Cool

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by Apai on Mon 20 Jun - 13:38

ali@kudid wrote:



den pun nk bg cadangan jgk, tp kt s.alam la..

restoran DE kt blkg hotel concode shah alam, sekian terima kasih Cool

DE lagi.....aku rase DE mahallah!....tapi area sana tu macam byk buah2han...yg dekat ngan Plaza Masalam tu ker...

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by ariff908 on Mon 20 Jun - 13:41

kamalia wrote:aku sajes kita TTS kat wosyop tok misai je lah.
situ pon space luas. kedai pun banyak pilihang.
cuma stok buah agak terhad.

futsal dekat je. lantai tyraflex

aku setuju ngan cadangan ni..

setuju jugak! (sbb dekat ngan mah den :p)

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by Apai on Mon 20 Jun - 13:42

ariff908 wrote:
kamalia wrote:aku sajes kita TTS kat wosyop tok misai je lah.
situ pon space luas. kedai pun banyak pilihang.
cuma stok buah agak terhad.

futsal dekat je. lantai tyraflex

aku setuju ngan cadangan ni..

setuju jugak! (sbb dekat ngan mah den :p)

buat mase ni setuju jugak...sebab boleh antor keta kat sana sekali....balik leh tumpang kudid....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by ali@kudid on Mon 20 Jun - 13:44

Apai wrote:
ali@kudid wrote:



den pun nk bg cadangan jgk, tp kt s.alam la..

restoran DE kt blkg hotel concode shah alam, sekian terima kasih Cool

DE lagi.....aku rase DE mahallah!....tapi area sana tu macam byk buah2han...yg dekat ngan Plaza Masalam tu ker...


yup, tp xpasti la byk buah2han ke x psl xpnh lepak kt situ..tp tmpt parking ok jgk, same mcm de lame

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 20 Jun - 14:14

ali@kudid wrote:
Apai wrote:
ali@kudid wrote:



den pun nk bg cadangan jgk, tp kt s.alam la..

restoran DE kt blkg hotel concode shah alam, sekian terima kasih Cool

DE lagi.....aku rase DE mahallah!....tapi area sana tu macam byk buah2han...yg dekat ngan Plaza Masalam tu ker...


yup, tp xpasti la byk buah2han ke x psl xpnh lepak kt situ..tp tmpt parking ok jgk, same mcm de lame

klau nak tengok banyak buah-2an kita buat kat area Pasar Borong Selangor la. area Sri Kembngan.. kat sana mmg tempat pengumpulan hasil tani... mcm-mcm buah ada...harga borong ..... buah ciku la yg selalu aku beli... cuma nak cari buah-buahan import susah sket...


ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 20 Jun - 14:17

Kalu nak buat kat tempat bengkel Tok Misai pun ok gak......boleh bancuh air sendiri..... jimat duit.... duit bekal TTS boleh tabung, ujung tahun bole buat beli Tesert zzrianz....

To Misai... kat bengkel ada water heater tak...? Gula , kopi, milo, ovaltine?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by kamalia on Mon 20 Jun - 14:49

so camne TTS kita ni?
kasi up la date bila.
bulan ni dah nak abis, kita nak buat bulan depan ke bulan lagi satu?
bulan lagi 2 dah nak puasa.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by Dinz on Mon 20 Jun - 14:50

ZAM@GHIMEHV wrote:Kalu nak buat kat tempat bengkel Tok Misai pun ok gak......boleh bancuh air sendiri..... jimat duit.... duit bekal TTS boleh tabung, ujung tahun bole buat beli Tesert zzrianz....

To Misai... kat bengkel ada water heater tak...? Gula , kopi, milo, ovaltine?

Rumah dah dekat dah tu.. apakata soh maid hang bancuh ayaq, pas tu bawak pergi TTS. Lagi jimat belanja.
Kalau lagi nak cantik, bawak maid skali. Soh masak kat situ...bayar duit sewa gelas & pinggan jee...

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 20 Jun - 14:55

Pak Dinz...klu cengitu baik den SEWA tempat Tok misai jer...bukak warung bakso sambil live street performer....goyang gerudi....


ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by kamalia on Mon 20 Jun - 14:58

baik kita sewa je maid dia
boleh multifasking

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by mat zzr on Mon 20 Jun - 15:03

last last mesti TTS kat rumah jugak ni...

aku ada soalan siyes ni...apsal kena TTS kat kedai ala ala mamak...?...apa kelebihannya?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by kamalia on Mon 20 Jun - 15:05

serbis dia bes .. cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by faizal_bulat on Mon 20 Jun - 15:05

oder cepat... leh diskaun... leh bayar separuh, yg kurang member2 topap kan.. leh maki hamun mamak/pelayan walaupun diorg bukan mamak..

akhir kata air peluh diorang sedap.... Shocked

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by Apai on Mon 20 Jun - 15:08

mat zzr wrote:last last mesti TTS kat rumah jugak ni...

aku ada soalan siyes ni...apsal kena TTS kat kedai ala ala mamak...?...apa kelebihannya?...

Yer...la aku tak terpikir pun nak tanya....tapi cariklah kedai yg ala2 bistro.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by kudud on Mon 20 Jun - 15:10

kalo kengkawan yg ade kedai makan yg agak buleh diterima zzrianz, lg bagus!! ade sesapa ke nak buka kedai mkn?

hehe, biasanya kedai mamak ni byk menu, dr utara ke selatan, timur maupun barat, nak mkn ape, tggl order jaa.. tp kalo ade kedai bukan mamak, lg terbaikk laa kan..den sokong jugak kalo bkn kedai mamak Very Happy
*da dpt ke lokasi terbaik ni?hehe..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by Apai on Mon 20 Jun - 15:13

Memandangkan aku masih tak dpt menjoinkan diri dgn aktiviti TTS buat mase ini maka aku takde cadangan.....

Harap maklong! Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by kamalia on Mon 20 Jun - 15:16

kat wosyop tok mesai ada
bintang bistro & borak bistro.

tok misai tak makan kat borak bistro sbb mahal
bintang bistro belom torai

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by mat zzr on Mon 20 Jun - 15:17

aku buat ringkasan tempat pemilihan TTS..

kriteria kriteria nya:

1. Mesti ada banyak buah buahan segar berkeliaran...
2. Mesti terletak ditengah tengah perjalanan..KL-kajang-rawang-shahalam-klang.
3. Mesti harga berpatutan.
4. Mesti byk parking.
5. mesti bukak 24 jam.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by Sponsored content Today at 11:59


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum