Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by jimf on Mon 20 Jun - 11:35

apai...den pun setuju jugak dgn pemandangan ekau..
eden suggest restoran syed tu pun sebab tu laa..
dari sudut mana2 pun, tak perlu lalu jalan moto federal hiway..
kalu geng klang, leh pakai PLUS, kuar damansara terus LDP arah kelana jaya GIANT
kalu KL, xnk ikut jln moto leh ikut jln duta/damansara utama terus masuk LDP arah sunway
kalu dari kajang/putrajaya...ikut LDP dari pucong terus sunway and kelana jaya...
cuma suasana mlm aku tak berapa pasti...harap xde geng moto lain punya port laa..
parking, insyallah tepi tu byk tmpt..
sesapa area sana leh tolong advice...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by Apai on Mon 20 Jun - 11:36

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:kat belkang syed restoran ado restoran jamal mohamed... situ ado Char keow teuw penang baeeekkk punyo hehehee...

mano lai cadangan lain...

Den ado laie cadangan...restoran mamak ABC Cheras Perdana....amacam? Yg ni jauh sket la dari rumah den, tapi den tak kisah sbb asal dekat dgn zzrianz semua...waiter dia semua fully imported... fasih berbahasa melayu. bounce

Tak sokong sebab...waiter sajer yg ada....kalau ada waitress baru aku sokong... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by jimf on Mon 20 Jun - 11:37

mat zzr wrote:JimF..ini dekat kilang lama aku ke?...western digital?....aku dulu selalu mengulor kat sini dgn sifuk...

ye betulllll...
senang citer, sebelah Wisma FAM kelana Jaya JER...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 20 Jun - 11:39

Apai wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:kat belkang syed restoran ado restoran jamal mohamed... situ ado Char keow teuw penang baeeekkk punyo hehehee...

mano lai cadangan lain...

Den ado laie cadangan...restoran mamak ABC Cheras Perdana....amacam? Yg ni jauh sket la dari rumah den, tapi den tak kisah sbb asal dekat dgn zzrianz semua...waiter dia semua fully imported... fasih berbahasa melayu. bounce

Tak sokong sebab...waiter sajer yg ada....kalau ada waitress baru aku sokong... Laughing

mmg takde waitress... tapi ada mis tres hermanas... tukang urut profesional....urusniaga dlm ringgit malaysia.... touch n go ajer..takyah deposit...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by mat zzr on Mon 20 Jun - 11:39

jimf wrote:apai...den pun setuju jugak dgn pemandangan ekau..
eden suggest restoran syed tu pun sebab tu laa..
dari sudut mana2 pun, tak perlu lalu jalan moto federal hiway..
kalu geng klang, leh pakai PLUS, kuar damansara terus LDP arah kelana jaya GIANT
kalu KL, xnk ikut jln moto leh ikut jln duta/damansara utama terus masuk LDP arah sunway
kalu dari kajang/putrajaya...ikut LDP dari pucong terus sunway and kelana jaya...
cuma suasana mlm aku tak berapa pasti...harap xde geng moto lain punya port laa..
parking, insyallah tepi tu byk tmpt..
sesapa area sana leh tolong advice...

JimF...kat kelana jaya ada 2 restoren Syed...

1. restoran syed yg mcm ko iklankan...
2. restoran syed kat depan balai bomba lama...area kedai brothers..


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by jimf on Mon 20 Jun - 11:41

mat zzr wrote:1. restoran syed yg mcm ko iklankan...
2. restoran syed kat depan balai bomba lama...area kedai brothers..


ko dah biasa kan?...cuba suggest yg mana best...
yg senang parking dan makan best..
yg penting..yg mana ko akan turun TTS... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by kudud on Mon 20 Jun - 11:41

jimf wrote:
mat zzr wrote:JimF..ini dekat kilang lama aku ke?...western digital?....aku dulu selalu mengulor kat sini dgn sifuk...

ye betulllll...
senang citer, sebelah Wisma FAM kelana Jaya JER...

syukur, pas ni dpt la jumpa abgMATZZR kat tts, dpt la lepas rendu sesapa yg nak kenal sgt ngan abg gagah ni Very Happy

uncle:dekat2 ngan padang bole tu ker? blh book padang skali ker utk acara sokan ker?

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by mat zzr on Mon 20 Jun - 11:42

jimf wrote:
mat zzr wrote:JimF..ini dekat kilang lama aku ke?...western digital?....aku dulu selalu mengulor kat sini dgn sifuk...

ye betulllll...
senang citer, sebelah Wisma FAM kelana Jaya JER...

kat situ ok gak makanan nyer...cuma ade mahal sikit lah...stended lah kedai mamak mmg camtu kan...cuma aku risau bab parking lah...kat situ parking terhad....kalau syed kat area balai bomba lama tu...parking luas sikit lah...sini pun pot aku ngulor dgn sifuk...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by jimf on Mon 20 Jun - 11:43

matzzr.... kasi goggle map satu yg area balai bomba lama tu...

sekian
matgpz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by mat zzr on Mon 20 Jun - 11:45

jimf wrote:
mat zzr wrote:1. restoran syed yg mcm ko iklankan...
2. restoran syed kat depan balai bomba lama...area kedai brothers..


ko dah biasa kan?...cuba suggest yg mana best...
yg senang parking dan makan best..
yg penting..yg mana ko akan turun TTS... Very Happy

hujung hujung aku gak kena tembak....restoren syed kat area balai bomba lama tu besar gak parking dia...kat situ ramai student ....aku kalau nak tengok aweks seksi isap punai rokok...selalu pegi situ..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 20 Jun - 11:47

kudud wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:JimF..ini dekat kilang lama aku ke?...western digital?....aku dulu selalu mengulor kat sini dgn sifuk...

ye betulllll...
senang citer, sebelah Wisma FAM kelana Jaya JER...

syukur, pas ni dpt la jumpa abgMATZZR kat tts, dpt la lepas rendu sesapa yg nak kenal sgt ngan abg gagah ni Very Happy

uncle:dekat2 ngan padang bole tu ker? blh book padang skali ker utk acara sokan ker?

ko nak buat sukaneka ker kat sana utk acara selingan time TTS? best arrr lepas nih acara selingan TTS bukan lagi belek -2 moto tapi acara lari dlm guni, bwak bola pingpong dlm seluar sudu, cari gula-gula dlm tepung...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by smolixz on Mon 20 Jun - 11:47

mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:tak sngka dapat naik podium hari ni...

nomo Satu.......

pasal cadangan tempat TTS nih, den cadangkan buat kedai Mamak Marhabah Cheras Perdana...sbbnya adalah seperti berikut.

Ada promosi combo : segelas teh o + sekeping roti canai = RM 1.00
maggi semangkuk cuma RM 2.00
nasi lauk tomyam + teh ais cuma RM 5.00 ajer.
Mamak pandai ckp melayu dan expat status
ada skrin besar boleh tengok movie.
dekat dgn balai polis and kemudahan awam seperti stesen minyak, seven eleven dan juga rumah den

lagipun lokasi ni berada di antara Seremban, Putrajaya, Melako, Kajang, Semenyih, Klang dan Ipoh...

akhir sekali... jgn maghah yo... ni pandangan samar-samar den yo...kihkihkih..


cheras perdana ni yg dekat dengan maktab polis cheras ke?

ah zam motor, den kenal sgt tempat nie..
dkt sgt dgn skolah lama i la... What a Face
*i like*
ah zam motor gallery kat sana ek??

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by jimf on Mon 20 Jun - 11:49

smolixz wrote:

cheras perdana ni yg dekat dengan maktab polis cheras ke?

ah zam motor, den kenal sgt tempat nie..
dkt sgt dgn skolah lama i la... What a Face
*i like*
ah zam motor gallery kat sana ek??
[/quote]

bukan gallery aje... pusat serbis, pusat sparepart semua cukup..
awek kat counter tu sebenarnya maid multitasking dia...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 20 Jun - 11:49

smolixz wrote:
mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:tak sngka dapat naik podium hari ni...

nomo Satu.......

pasal cadangan tempat TTS nih, den cadangkan buat kedai Mamak Marhabah Cheras Perdana...sbbnya adalah seperti berikut.

Ada promosi combo : segelas teh o + sekeping roti canai = RM 1.00
maggi semangkuk cuma RM 2.00
nasi lauk tomyam + teh ais cuma RM 5.00 ajer.
Mamak pandai ckp melayu dan expat status
ada skrin besar boleh tengok movie.
dekat dgn balai polis and kemudahan awam seperti stesen minyak, seven eleven dan juga rumah den

lagipun lokasi ni berada di antara Seremban, Putrajaya, Melako, Kajang, Semenyih, Klang dan Ipoh...

akhir sekali... jgn maghah yo... ni pandangan samar-samar den yo...kihkihkih..


cheras perdana ni yg dekat dengan maktab polis cheras ke?

ah zam motor, den kenal sgt tempat nie..
dkt sgt dgn skolah lama i la... What a Face
*i like*
ah zam motor gallery kat sana ek??

gulpp......... Shocked

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by mat zzr on Mon 20 Jun - 11:52

jimf wrote:matzzr.... kasi goggle map satu yg area balai bomba lama tu...

sekian
matgpz

nak ambik ni...yg bertanda B....belakang Giant Besar Kelana jaya...bersebelahan dgn Giant kecik kelana jaya...

[You must be registered and logged in to see this image.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 20 Jun - 11:53

[quote="jimf"]
smolixz wrote:


bukan gallery aje... pusat serbis, pusat sparepart semua cukup..
awek kat counter tu sebenarnya maid multitasking dia...

Mamak.. kasi satu set kombo c sama ini angkel..... musti layan banyak baik punya ini woorang... itu milo kasi tabur atas itu tehwoo...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by faizal_bulat on Mon 20 Jun - 11:58

kudud wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:JimF..ini dekat kilang lama aku ke?...western digital?....aku dulu selalu mengulor kat sini dgn sifuk...

ye betulllll...
senang citer, sebelah Wisma FAM kelana Jaya JER...

syukur, pas ni dpt la jumpa abgMATZZR kat tts, dpt la lepas rendu sesapa yg nak kenal sgt ngan abg gagah ni Very Happy

uncle:dekat2 ngan padang bole tu ker? blh book padang skali ker utk acara sokan ker?

gelanggang paling dekat pun dekat sunway la dud..

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by adambikers on Mon 20 Jun - 12:05

Nomo satu!!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by jimf on Mon 20 Jun - 12:06

adambikers wrote:Nomo satu!!!

sah baru bangun ni....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by smolixz on Mon 20 Jun - 12:07

jimf wrote:
smolixz wrote:


bukan gallery aje... pusat serbis, pusat sparepart semua cukup..
awek kat counter tu sebenarnya maid multitasking dia...

Mamak.. kasi satu set kombo c sama ini angkel..... musti layan banyak baik punya ini woorang... itu milo kasi tabur atas itu tehwoo...

ooo..obersea ada, semua pun ada ek..
sbb tu la albays besh chois...
stendet obersea gallery nie.. What a Face

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by ariff908 on Mon 20 Jun - 12:16

jimf wrote:apai...den pun setuju jugak dgn pemandangan ekau..
eden suggest restoran syed tu pun sebab tu laa..
dari sudut mana2 pun, tak perlu lalu jalan moto federal hiway..
kalu geng klang, leh pakai PLUS, kuar damansara terus LDP arah kelana jaya GIANT
kalu KL, xnk ikut jln moto leh ikut jln duta/damansara utama terus masuk LDP arah sunway
kalu dari kajang/putrajaya...ikut LDP dari pucong terus sunway and kelana jaya...
cuma suasana mlm aku tak berapa pasti...harap xde geng moto lain punya port laa..
parking, insyallah tepi tu byk tmpt..
sesapa area sana leh tolong advice...

kot mlm rasanya restoran ni tak ramai org...mkn tak best kat sini...tp parking mmg banyak...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by kamalia on Mon 20 Jun - 12:18

jimf wrote:
adambikers wrote:Nomo satu!!!

sah baru bangun ni....

demam rupanya kawan aku ni..
kesian..

kita TTS kat gerai CKT depan GIANT Syalam.
nak farking.. mmg seluas alam.
nak buah? stended DE la
menu, CKT shj. hehehe...

eden pom dah jarang toron TTS.
klu ada futsal, eden gagah la jugak.
itupun dtg nek keta

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by smolixz on Mon 20 Jun - 12:23

hurm...
nak bg sagessen gak la..
mamak ABC kat alam damai...tempat bersokan ada, kat jusco cheras selatan....

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by ariff908 on Mon 20 Jun - 12:26

kat puchong ada 4 tpt yg agak menarik...satu kat kg pandan curry house kat area giant puchong opposite chear moto, syed bistro kat puchong perdana, ABC corner kat puchong prima and restoran mawar kat puchong utama...

ABC ngan syed bistro tu tpt ak ngan bong slalu lepak cuci mata...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by smolixz on Mon 20 Jun - 12:35

ariff908 wrote:kat puchong ada 4 tpt yg agak menarik...satu kat kg pandan curry house kat area giant puchong opposite chear moto, syed bistro kat puchong perdana, ABC corner kat puchong prima and restoran mawar kat puchong utama...

ABC ngan syed bistro tu tpt ak ngan bong slalu lepak cuci mata...

hah..yerp2x.. Laughing

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 85:Mari Beri Cadangan Tempat Baru TTS..(20/6/11)..

Post by Sponsored content Today at 11:57


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum