Salam perkenalan daripada memosha.

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by memosha on Wed 22 Jun - 13:08

Sekarang dalam Tingkatan 1. Sememangnya kami berdua nak diet agar berat badan turun sikit dan top speed motor pula naik banyak. Very Happy Very Happy Very Happy

memosha

Posts : 146
Join date : 19/06/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by Apai on Wed 22 Jun - 13:10

memosha wrote:Sekarang dalam Tingkatan 1. Sememangnya kami berdua nak diet agar berat badan turun sikit dan top speed motor pula naik banyak. Very Happy Very Happy Very Happy

dah besor anak abg ye...
lebih kurang sebaya anak saya yg sulung..
nti leh laa tukar2 nota latihan jasmani....


Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by jimf on Wed 22 Jun - 13:16

woiiit apai...copyright copy tu...
I SEE U in court (futsal)..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by Apai on Wed 22 Jun - 13:17

jimf wrote:woiiit apai...copyright copy tu...
I SEE U in court (futsal)..

La...aku mmmg terror bab2 Cut n Paste...he!he! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by kudud on Wed 22 Jun - 14:37

jimf wrote:woiiit apai...copyright copy tu...
I SEE U in court (futsal)..

sy bet tah tarik kalo abgAPAI turun court tu... Twisted Evil (bkn stkt turun, siap 'main' skali yer)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by tenukz on Wed 22 Jun - 21:11

Salam bro memosha....ingat lagi ride pegi makan kat cheras...tah bukit apa di panjat tu....makan sambil menikmati pemandangan kl waktu malam....johnckl yang bawak....tak ingat lak jln naik ikut mana... bro memosha dgn anak dia gak....tu le last yg saya ingat....dah beso dah anak dia...lama tak kedengaran...welkam bek bro...
ps:moto tu mcm kenal jer....beli kat sapa tuh...

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by Amm on Wed 22 Jun - 21:21

selow la mejar ni....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by tenukz on Wed 22 Jun - 21:27

ye lar moto reput mmg selow.....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by Amm on Wed 22 Jun - 21:38

sedih bace stetmen mejar...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by tenukz on Wed 22 Jun - 21:46

aik...org moto epal lak yg sedih....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by memosha on Fri 24 Jun - 8:41

tenukz wrote:Salam bro memosha....ingat lagi ride pegi makan kat cheras...tah bukit apa di panjat tu....makan sambil menikmati pemandangan kl waktu malam....johnckl yang bawak....tak ingat lak jln naik ikut mana... bro memosha dgn anak dia gak....tu le last yg saya ingat....dah beso dah anak dia...lama tak kedengaran...welkam bek bro...
ps:moto tu mcm kenal jer....beli kat sapa tuh...

Salam bro. Ride malam tu saya masih ingat tapi jalan dan nama bukit tu dah lupa. Bukan saja anak dah besar, berat badan dia pun makin meningkat. Motor saya kini dibeli daripada Nijuan.

Harap-harap kita dapat ride bersama dalam masa terdekat ni.

memosha

Posts : 146
Join date : 19/06/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by smolixz on Fri 24 Jun - 16:36

hii meor.. Very Happy
welkum2x...

tq

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by syd on Fri 24 Jun - 17:04

Assalam bang Memosha...

Welcome back to ZZRianz Family. Mcm Nijuan, saya pun sengaja menjebakkan diri dalam dunia permotoran. ZZR adalah motor yng terbaik pernah saya tunggang selain motor Kriss bapa saya masa sekolah menengah dulu. Very Happy

All the best to you n ur new ZZR. InsyaAllah, klu ada apa2 problem lagi kami sedia membantu... (NJ sedia membantu, saya tukang bawak je heheehee)

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by Apai on Fri 24 Jun - 17:09

syd wrote:Assalam bang Memosha...

Welcome back to ZZRianz Family. Mcm Nijuan, saya pun sengaja menjebakkan diri dalam dunia permotoran. ZZR adalah motor yng terbaik pernah saya tunggang selain motor Kriss bapa saya masa sekolah menengah dulu. Very Happy

All the best to you n ur new ZZR. InsyaAllah, klu ada apa2 problem lagi kami sedia membantu... (NJ sedia membantu, saya tukang bawak je heheehee)

Syd ni....tukang bagi jahanam pun ye jugak...Ni Juan pulak tukang baik pulih...he!he! Razz .

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by kudud on Fri 24 Jun - 17:16

pandai sungguh niJUAN What a Face

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by syd on Fri 24 Jun - 17:35

Apai wrote:
syd wrote:Assalam bang Memosha...

Welcome back to ZZRianz Family. Mcm Nijuan, saya pun sengaja menjebakkan diri dalam dunia permotoran. ZZR adalah motor yng terbaik pernah saya tunggang selain motor Kriss bapa saya masa sekolah menengah dulu. Very Happy

All the best to you n ur new ZZR. InsyaAllah, klu ada apa2 problem lagi kami sedia membantu... (NJ sedia membantu, saya tukang bawak je heheehee)

Syd ni....tukang bagi jahanam pun ye jugak...Ni Juan pulak tukang baik pulih...he!he! Razz .

Amboi2...biasa lagi ye encik Apai. x perla yang jahanamkannya Sya, yang pulihkan NJ, yang uloq duit kos Sya... Ok la tuu Razz

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by syd on Fri 24 Jun - 17:36

kudud wrote:pandai sungguh niJUAN What a Face

Tengokla saper bini diaa...hehehehee

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by ziex69 on Fri 24 Jun - 17:43

syd wrote:
kudud wrote:pandai sungguh niJUAN What a Face

Tengokla saper bini diaa...hehehehee

ni juan dah kawen ker? aritu masa kat amjal nijuan kata nama dia jo lambung

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by memosha on Sat 25 Jun - 13:44

syd wrote:Assalam bang Memosha...

Welcome back to ZZRianz Family. Mcm Nijuan, saya pun sengaja menjebakkan diri dalam dunia permotoran. ZZR adalah motor yng terbaik pernah saya tunggang selain motor Kriss bapa saya masa sekolah menengah dulu. Very Happy

All the best to you n ur new ZZR. InsyaAllah, klu ada apa2 problem lagi kami sedia membantu... (NJ sedia membantu, saya tukang bawak je heheehee)

Salam syd,

Motor sekarang berada dalam keadaan teramat baik. Baru saja ambil motor setelah dihantar kepada saudara Azizi dan Wan di Bandar Teknologi Kajang untuk fine tuning. Hasil tangan bengkel mereka dari dulu memang saya puas hati. Jika saudara nijuan dengar bunyi enjin sekarang mesti angkat tabik punya Very Happy Very Happy Very Happy

Nak ride ke Fraser esok, anak kata dia takut tak tahan jalan bengkang-bengkok naik bukit.
Nak pergi mana ye Question
Cadangan dibuka Very Happy

memosha

Posts : 146
Join date : 19/06/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by Amm on Sat 25 Jun - 19:35

cikgu,hatyai la Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by memosha on Sat 25 Jun - 23:36

Amm wrote:cikgu,hatyai la Smile

Salam bro. Cadangan teramat baik tu. Tapi kena cuti sekurang-kurangnya 3 hari. 1 hari untuk ke Hatyai. Hari kedua untuk mengurut badan Cool Hari ke 3 untuk perjalanan pulang. Amacam? Ada berani ka? Very Happy Very Happy Very Happy

Tiada apa yang dapat diperkatakan lagi. Anak ajak menonton KL Gangster esok. Tapi tak mengapa. Jika ada Aaron berlakon mesti cerita baik punye.

memosha

Posts : 146
Join date : 19/06/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan daripada memosha.

Post by Sponsored content Today at 4:24


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum