WTB ZZR250 COOLANT TANK

View previous topic View next topic Go down

WTB ZZR250 COOLANT TANK

Post by abert on Thu 16 Jun - 22:16

Assalamualaikum w.b.t & Salamesrabadie buat semua ZZRIANZ members, saya tgh mencari coolant tank utk mengantikan coolant tank zzr sy yg dah pecah...

Jika ada plz PM atau hubungi sy di talian berbayar 017-6935693

Wassalam..Tq

abert

Posts : 55
Join date : 25/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: WTB ZZR250 COOLANT TANK

Post by Apai on Fri 17 Jun - 9:29

abert wrote:Assalamualaikum w.b.t & Salamesrabadie buat semua ZZRIANZ members, saya tgh mencari coolant tank utk mengantikan coolant tank zzr sy yg dah pecah...

Jika ada plz PM atau hubungi sy di talian berbayar 017-6935693

Wassalam..Tq

Coolant Tank tu...Radiator ker!....maaflah saya ni tak tau sgt nama part moto zzr nih...Mat ZZR taulah...

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: WTB ZZR250 COOLANT TANK

Post by mat zzr on Fri 17 Jun - 10:18

coolant tank tu kat bawah seat lah apai....

tak semestinya kena pakai zzr punya...boleh try TZM/KIPS/NSR kalau muat..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: WTB ZZR250 COOLANT TANK

Post by ziex69 on Fri 17 Jun - 11:38

Apai wrote:
Coolant Tank tu...Radiator ker!....
coolant tank


radiator

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: WTB ZZR250 COOLANT TANK

Post by abert on Fri 17 Jun - 22:26

mat zzr wrote:coolant tank tu kat bawah seat lah apai....

tak semestinya kena pakai zzr punya...boleh try TZM/KIPS/NSR kalau muat..

Erm..thanks bro..kalau blh nk pakai yg zzr punya itupun kalau ader...

abert

Posts : 55
Join date : 25/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: WTB ZZR250 COOLANT TANK

Post by tok wan on Sat 18 Jun - 8:12

kawe ado...mari la ambik kt umah

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WTB ZZR250 COOLANT TANK

Post by abert on Tue 21 Jun - 16:43

Noted...just nak kepastian mengenai rocker arm zzr 250 ader 8 keping kesemua nyer,minta jasa baik member2 info mengenai price rocker arm...tq

abert

Posts : 55
Join date : 25/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: WTB ZZR250 COOLANT TANK

Post by Apai on Tue 21 Jun - 16:45

abert wrote:Noted...just nak kepastian mengenai rocker arm zzr 250 ader 8 keping kesemua nyer,minta jasa baik member2 info mengenai price rocker arm...tq

sebiji kalau tak silap RM70 ke RM80 hinggit....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: WTB ZZR250 COOLANT TANK

Post by jimf on Tue 21 Jun - 17:12

Apai wrote:
abert wrote:Noted...just nak kepastian mengenai rocker arm zzr 250 ader 8 keping kesemua nyer,minta jasa baik member2 info mengenai price rocker arm...tq

sebiji kalau tak silap RM70 ke RM80 hinggit....

yeee betull... mmg ada 8..
satu utk setiap valve..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: WTB ZZR250 COOLANT TANK

Post by furqaan on Tue 21 Jun - 17:55

abert wrote:Assalamualaikum w.b.t & Salamesrabadie buat semua ZZRIANZ members, saya tgh mencari coolant tank utk mengantikan coolant tank zzr sy yg dah pecah...

Jika ada plz PM atau hubungi sy di talian berbayar 017-6935693

Wassalam..Tq

rasannyer teman ada benda tu..... kena selongkar bawah katil laa kalau berminat ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: WTB ZZR250 COOLANT TANK

Post by abert on Fri 24 Jun - 22:52

Alhamdulillah,coolant tank dah di temui...tq 2 To Wan...

abert

Posts : 55
Join date : 25/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Bert pakai coolant tank premacy tak bole ker...

Post by Jintanah on Tue 28 Jun - 23:54

abert wrote:Assalamualaikum w.b.t & Salamesrabadie buat semua ZZRIANZ members, saya tgh mencari coolant tank utk mengantikan coolant tank zzr sy yg dah pecah...

Jika ada plz PM atau hubungi sy di talian berbayar 017-6935693

Wassalam..Tq

Jintanah

Posts : 4
Join date : 28/06/2011
Age : 49
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: WTB ZZR250 COOLANT TANK

Post by Sponsored content Today at 16:09


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum