TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Page 4 of 26 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Wed 15 Jun - 22:34

Alaaaa...tak dpt la nak join...aku lahir tahun 92 dah alaf milenium...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Raziskov on Thu 16 Jun - 0:06

ohaiyo..

kimochi....komochi.... tongue

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by fami07 on Thu 16 Jun - 1:37

six million dollar man lh aku plg suke.....dgn starky & hutch....mmg x gerak kalo dpn tv bila smpai time !!!
combat pun lyn vic morrow....amaricana..amaricana....!!!
men layang2 ..lwn tali sape yg putus ..tumbuk kaca dlm batu lesung mak kat umah skali mak nk tumbuk smbal tgk ada kaca dlm tu nah ko kena belasah dgn getah pipe hahahahaaaa...." Laughing

fami07

Posts : 16
Join date : 16/04/2011
Age : 44
Location : cheras kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by kamalia on Thu 16 Jun - 8:00

ZAM@GHIMEHV wrote:time form 1, popular minyak rambut nih...




bahagian dada kalau sapu minyak nih.. kompom dapat bulu dada macam Abg hail Amir


ni gambar muka depan dah kena rembat ni.. Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 16 Jun - 9:38

Dulu mas form 3 belum ado Astro, so tak dapek la nak nengok CSI takpun NCIS.... tapi selalu layan cite perang NAM : Tour Of Duty....

mmg best giler la masa tu.. cite perang.... trus cite-cite nak jadi askar... tapi sekarang dapat jadi Laskar Pelangi ajer...


ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Thu 16 Jun - 9:53

masa dulu aku kerja sebagai despatch pizza di shakey's pizza...aku rembat pakai motor ni lah...sampai tercabut tong belakang masa langgar bumper jalan...


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by jimf on Thu 16 Jun - 9:57

masa tong tu tercabut, bertaburan ke pizza di jalan raya?... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Thu 16 Jun - 10:10

jimf wrote:masa tong tu tercabut, bertaburan ke pizza di jalan raya?... Razz

masa tu aku keje kat melawati...tahun 1992...nasib baik aku dah buat delivery...so hanya tong yang bersepai atas jalan...manager pizza tu tak sempat nak marah sebab aku marah manager pizza tu dulu, dgn alasan tak menten motor utk staff dgn bagus...

...dan banyak jugak anjing dan kucing aku lenyek sebab nak kejar masa...tu tak termasuk citer aku lajak ke longkang sebab tak lepas ambik koner...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by kamalia on Thu 16 Jun - 10:21

mat zzr wrote:masa dulu aku kerja sebagai despatch pizza di shakey's pizza...aku rembat pakai motor ni lah...sampai tercabut tong belakang masa langgar bumper jalan...


buat main sarkas bes moto ni..
tp kena tgk rider gak la
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 16 Jun - 10:53

dulu rider posmen pun pakai motor nih... kesian aku negok moto diorg....mcm dah cukup napas set-set posmen ni lenjan...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by hi-wayMAN on Thu 16 Jun - 11:41

salam retro...

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by furqaan on Thu 16 Jun - 12:00

mat zzr wrote:
jimf wrote:masa tong tu tercabut, bertaburan ke pizza di jalan raya?... Razz

masa tu aku keje kat melawati...tahun 1992...nasib baik aku dah buat delivery...so hanya tong yang bersepai atas jalan...manager pizza tu tak sempat nak marah sebab aku marah manager pizza tu dulu, dgn alasan tak menten motor utk staff dgn bagus...

...dan banyak jugak anjing dan kucing aku lenyek sebab nak kejar masa...tu tak termasuk citer aku lajak ke longkang sebab tak lepas ambik koner...

ganaz betoi laa nko nak....takut mak ....

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Thu 16 Jun - 12:04

kamalia wrote:
mat zzr wrote:masa dulu aku kerja sebagai despatch pizza di shakey's pizza...aku rembat pakai motor ni lah...sampai tercabut tong belakang masa langgar bumper jalan...


buat main sarkas bes moto ni..
tp kena tgk rider gak la

Razz

macam kotok aku jer ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Thu 16 Jun - 12:06

ZAM@GHIMEHV wrote:dulu rider posmen pun pakai motor nih... kesian aku negok moto diorg....mcm dah cukup napas set-set posmen ni lenjan...

pos malaysia ada tender motor ni...mmg murah lah...tapi aku tak pasti sparepart ada ke tak...itu yg tak berani nak masuk bid..kalau engine sama dgn kriss pun...rasa nya tak berbaloi nak repair dan jual semula...sebab motor kriss sebijik pun rege murah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Thu 16 Jun - 12:08

furqaan wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:masa tong tu tercabut, bertaburan ke pizza di jalan raya?... Razz

masa tu aku keje kat melawati...tahun 1992...nasib baik aku dah buat delivery...so hanya tong yang bersepai atas jalan...manager pizza tu tak sempat nak marah sebab aku marah manager pizza tu dulu, dgn alasan tak menten motor utk staff dgn bagus...

...dan banyak jugak anjing dan kucing aku lenyek sebab nak kejar masa...tu tak termasuk citer aku lajak ke longkang sebab tak lepas ambik koner...

ganaz betoi laa nko nak....takut mak ....

demi mencari duit poket lepas habis sekolah...terpaksa lah kerja kuat...nak beli rokok lagi...nak main video game kat Pertama Kompleks lagi....modal race haram lagi...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by jimf on Thu 16 Jun - 13:13

mat zzr wrote:
demi mencari duit poket lepas habis sekolah...terpaksa lah kerja kuat...nak beli rokok lagi...nak main video game kat Pertama Kompleks lagi....modal race haram lagi...

hebat tul....ni mesti otai koner museum...pehtu kali lepak dayabumi

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Thu 16 Jun - 13:21

jimf wrote:
mat zzr wrote:
demi mencari duit poket lepas habis sekolah...terpaksa lah kerja kuat...nak beli rokok lagi...nak main video game kat Pertama Kompleks lagi....modal race haram lagi...

hebat tul....ni mesti otai koner museum...pehtu kali lepak dayabumi

otai tu takdelah...tapi tergolek dog kat korner parlimen.... kena keja dgn kuda putih tu kira normal lah masa tu....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 16 Jun - 13:30

mat zzr wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:
demi mencari duit poket lepas habis sekolah...terpaksa lah kerja kuat...nak beli rokok lagi...nak main video game kat Pertama Kompleks lagi....modal race haram lagi...

hebat tul....ni mesti otai koner museum...pehtu kali lepak dayabumi

otai tu takdelah...tapi tergolek dog kat korner parlimen.... kena keja dgn kuda putih tu kira normal lah masa tu....

sapek betul la brader enot susahnakeja nih... penuh bulu ilmu didada nih....kira legend jugak la ni kann....berapa ramai awek pertama kompleks yg ko dah angkut gamaknyer.....lpeas nih kalu aku jumpa budak - budak nama bapak dia Redzman nak kena tanya asal mak mana.... klu pertma kompleks, mmg sah!

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by jimf on Thu 16 Jun - 13:43

Dulu...nk tgk tv ke dgr radio kena ada lesen...
lesen tv...bayo setahun sekali rm24 hehehehe....
siap gantung kat tepi tv, takut nti org kem penerangan dtg check, kena saman oooo....


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by furqaan on Thu 16 Jun - 17:43

RETRO BEBENOR KOME SUMER ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Thu 16 Jun - 17:47

mat zzr wrote:macam kotok aku jer ni...

Memang Cik Kam kotok ko

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by alif283 on Thu 16 Jun - 22:59

Punya la klasik thread ni..hehe
Saya dlu dpt tngok 'sesame street' dgn 'barney & friends' jer.. punya la tak best..

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by ManCaL on Thu 16 Jun - 23:24

ThunderCat pun lyn giler masa zaman aku..

[url][/url]

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by tenukz on Fri 17 Jun - 1:35

kita dengor je la pak cik-pak cik ni sume bercerita pasal masa muda2 diaorang...ye la rumah pun dah kata pegi....so kena la imbas kembali....biar kan diaorang ni mengenang zaman muda diaorang....yg baik tu blh ambik, yg jahat tu kita yg muda-muda ni blh jadikan sebagai panduan......

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by faizal_bulat on Fri 17 Jun - 7:24

dulu2 selalu lepak kotaraya... sekarang lepak sogo je...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Sponsored content Today at 5:47


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 26 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum