TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Page 25 of 26 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by jani on Mon 19 Nov - 13:36

Amm wrote:
mat zzr wrote:
ziex69 wrote:
Amm wrote:
Huh....banyak betoi duit mat zzr ni.....

duit baki recoil banyak lagi tu...

aku paham potz...nanti aku belanja makan BBQ masa eco ride III.

bila eco ride ni...pak dinz suh tanya

bila ko leh g....(pakdinz suh tanya gak)...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Mon 19 Nov - 14:09

satu pukulan drop shot dilemparkan...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Mon 19 Nov - 16:36

jani wrote:
Amm wrote:
mat zzr wrote:
ziex69 wrote:
Amm wrote:
Huh....banyak betoi duit mat zzr ni.....

duit baki recoil banyak lagi tu...

aku paham potz...nanti aku belanja makan BBQ masa eco ride III.

bila eco ride ni...pak dinz suh tanya

bila ko leh g....(pakdinz suh tanya gak)...

aku any time any whre...AP beso wooooo...ada orang tu moto beso,tapi lesen kecik..pak din suh bagitau

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by ziex69 on Mon 19 Nov - 17:28

Amm wrote:
aku any time any whre...AP beso wooooo...ada orang tu moto beso,tapi lesen kecik..pak din suh bagitau


takat citer JER semua orang leh citer sampai JALAN PAGAR KESELAMATAN tambah pulok yang citer ni empunya lesen dan AP ketek...mat zzr suh bagitau...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Mon 19 Nov - 21:09

apasal plak aku boleh terbabit ni... scratch

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by ziex69 on Tue 20 Nov - 8:43

mat zzr wrote:apasal plak aku boleh terbabit ni... scratch

mungkin sebab ko takder facebook kot, ghimehroti suh bagitau...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Raziskov on Tue 20 Nov - 9:08

Roti2 jgn la sebut2..
kan dah timbul ari tu jumpa Ghimeh masa TTS kat Saujana Putra...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by ziex69 on Tue 20 Nov - 9:52

Raziskov wrote:Roti2 jgn la sebut2..
kan dah timbul ari tu jumpa Ghimeh masa TTS kat Saujana Putra...Razz

sekian

Ye ke? mesti ada nangis2 macam siri "Jejak Kasih" bounce bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by jimf on Tue 20 Nov - 10:58

ziex69 wrote:
Raziskov wrote:Roti2 jgn la sebut2..
kan dah timbul ari tu jumpa Ghimeh masa TTS kat Saujana Putra...Razz

sekian

Ye ke? mesti ada nangis2 macam siri "Jejak Kasih" bounce bounce

gilosss.... tetiba aje ghimeh cakap anak dia tepon kena balik urgent.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by ziex69 on Tue 20 Nov - 11:04

jimf wrote:
ziex69 wrote:
Raziskov wrote:Roti2 jgn la sebut2..
kan dah timbul ari tu jumpa Ghimeh masa TTS kat Saujana Putra...Razz

sekian

Ye ke? mesti ada nangis2 macam siri "Jejak Kasih" bounce bounce

gilosss.... tetiba aje ghimeh cakap anak dia tepon kena balik urgent.... Razz

Ye lar gilosss, dah 15 tahun TTS ok JER, tetiba anak dia tipon plak suruh balik umah time tu jugak... bounce bounce bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Tue 20 Nov - 11:57

Ooooo...yang pakai moto baru tu sedare ghimeh ke?

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by ziex69 on Tue 20 Nov - 12:26

Amm wrote:Ooooo...yang pakai moto baru tu sedare ghimeh ke?

ko pn ada ke masa sesi tangisan tu bermula?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Tue 20 Nov - 12:42

aku tak de la pot,tak tau nak pegi saujana putra......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by jimf on Tue 20 Nov - 13:32

Amm wrote:aku tak de la pot,tak tau nak pegi saujana putra......

ko pakai hantu raya jugak ke unkel ammm? hari tu dtg sapa?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Tue 20 Nov - 14:04

Amm wrote:aku tak de la pot,tak tau nak pegi saujana putra......

Saujana Putra pun tak tau...kat rumah blakepare lah tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by faizal_bulat on Tue 20 Nov - 14:21

Kat umah amir la...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Tue 20 Nov - 15:50

mat zzr wrote:
Amm wrote:aku tak de la pot,tak tau nak pegi saujana putra......

Saujana Putra pun tak tau...kat rumah blakepare lah tu...

aku mana tau jalan kat lembah kelang ni.....yang aku tau umah ke tempat keje..lain la mat zzr,tiap kali ada TTS ada la wajah gagah perkosa mat zzr....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Tue 20 Nov - 17:27

mana ada...syalam aku tak biasa lah kak amm...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by furqaan on Wed 28 Nov - 10:53

mana Mat zzr nie.. ada kelas ker hari nie ...atau kat toilet dgn laptop..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Wed 28 Nov - 12:29

boleh pakai laptop ke mak neng...nanti melecit..jimf suh bagitau

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by furqaan on Wed 28 Nov - 12:35

pakai laptop nie dah boomm kat ipoh...nak tau cuba lahhh..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Thu 29 Nov - 14:38

lai..lai.....sape lagi yang terkenang2....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Apai on Mon 3 Dec - 10:22





zaman dolu2....gambar terpaksa diblurkan utk mengelakan gamba di copy secara komersial...hehehe

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Apai on Mon 3 Dec - 10:25





Geng Moto Dolu2......ada sikit mcm Kumpulan Moto Gagak Hitam!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by hairol21 on Mon 3 Dec - 10:27

Apai wrote:



Geng Moto Dolu2......ada sikit mcm Kumpulan Moto Gagak Hitam!

Wah Otai rempitz bounce

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Sponsored content Today at 9:52


Sponsored content


Back to top Go down

Page 25 of 26 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum